Mimosummmm canım arkadasım evet sperm kalitesiz, acaba hit e haksızlikmi ettim diye düşünüyorum.adam dan dun herseyi söylüyor biliyorsun biz de o zaman kızmıştık ama haklı galiba...eşimde kabul etti.bu sefer olmazsa asla kendi spermlerimi istemiyorum dedi neyseki..cunku her defasında çok yıpranıyoruz rahim mahvoldu biliyorsunuz.napalim kaderimize raziyiz.Aymoşuuummmm
Hayırlı olsun arkadaşım Eminim şimdi bile kendini oyalayacak bir şeyler bulmuşsundur Film seyrediyor kitap filan okuyorsundur.
Kıbrıs ta hava nasıl ? Bende şaşırdım odaların salaş olmasına ama moral olmuştur öbür hanım. Baharcığım zaten odanın temizliği
konforu filan önemli değil önemli olan doktorun eli ve donorün kalitesi İşte bu . Rahm kalınlığı da çok kötü olsaydı dediğin gibi
Berk Bey yapmazdı asla diye düşünüyorum Öbür formda bir kişiyi geri bile göndermişti hazır değil diye. Aymoşum canım arkadaşım benim hayırlı olsun
Bu sefer tutacak Yalnız bence sperm kalitesiz olunca ( pardon ) geriye donmuş kalmıyor. Bence erkeklerde bizler gibi benim spermim diye yapışmamaları
rekiyor Artık olan olmuş tren kaçmış Spermi düzeltmek de çok zor . Yani onca zahmete değmez çünkü sonuç alınamayabiliyor.
Aymoşum bu kez tuttu bak gör Transfer sonrası senin için önemli Berk e anlat herşeylerini ona göre versin ilaçlarını Yapmışsındır ya gerçi
Görüşürüz hadi bakalım 2 gün dinlen iyice .Malpas uzakk mı limana ?
Transfer sonrası Berk'e fraxiparine için sordum cunku bende trombofili de var ama gerek yok dedi.simdiye kadar butun doktorlar verdiler dedim.ben gerek duymuyorum dedi gerci ben yinede kullanıyorum kızlar.yani 4 doktor bana bunu uygun gormuş hit dahil,ben onlara inanıyorum.sonucta kullanılmasının sakıncası yok ama kullanılmazsa tehlikeli olabilir.iste böyle mimosum herkese açıkcası içimden gecen herseyi yazdım.umarim herkese yardımcı olabilirim.yani gördüğüm iyi ve kötü seyleri olduğu gibi yazdım.herkes kendince yorumlasın artık benden bu kadar ...:))