sevgili özgürözer,
aysevinin bu deneyimlerinden sonra bende aynısını düşünmeye başladım. Sen bunu dile getirdin.
Belçika, gürcüstan da olasılıklardan biri..
hatta diğer forumda bir arkadaş gürcüstanda bu işi halletti ve çok memnun kalmış.
kıbrıstaki bu ilk 3teki kliniklerden edindiğim izlenim hiç iyi değil.
Bürüksel tüp bebek merkezi var istanbulda belçikaya yönlendiriyor..
Gürcüstan ile ilgili bilgileride bir ara geçerim
Kızlar bırazdan ucaga bınıyoruz... Burada hava guzeldı rotar yok. Fırsat buldukca yazacagım . Herkesı opuyorum:)
Efsune;
Gürcistan ile görüştüm.5.000 usd istiyor.İsteyen kişilere tlf verebilirim.Yeniler bu işte...Bunuda şöyle anladım;%80başarı oranımız var diyor.1 tane 2.sinde tutmuş ve 1 i de 2.denememiş.Ne kadar az olduğunu düşün...:))Yüzdeyi bu kadar az bir sayı ile cıkarıyor.:))Ben ayrıca moskovada ile görüşme yapıyorum.Ve orası ile görüşüyorum...Alıp gelirken orada ilave olarak alıp gelebilim.Bliyorsunuzdur belki ama bir merkez var ve orada sepete cocuklar konuyor ve isteyen orada kendine bir cocuğu alıp geliyor.Sadece konsoloslukta üzerinize yazılması kalyor.Kayıt başka yok:))Belçikayı bilmiyordum ama biraz bilgilendirirsen sevinirim...
Sevgiler...
Ozgurozel bu moskovadaki sepetteki bebekler cok ilgimi çekti.dah önce hic duymamıştım daha ayrıntılı olarak bilgi verirsen cok sevinirim.bende bu işlerle cok ilgileniyorum.gurcistani cok araştırdım.tasiyici annelik konusunu gerekirse orada düşünüyordum.
:))
selam aysevi ,
sepetteki bebek bende de bir hafifleme duygusunu beraberinde getirdi.
acaba hiç bunca ilaç yüklemesi, acı, kötü muamele, felan olmadan bunca kolaysa neden olmasın dedim??
benim yumurtam yoksa eşim embryo donasyonu olsun diyor.. eee öyleyse neden olmasın dedik??
hele benim yaşımda neredeyse 1 yıl depar atıyor sistem:))
testin ne zaman aymen?
Efsunecigim bende aynı şeyi düşünüyorum.yani embriyo donasyonunu düşünebilen biri olarak,kendim dogurmasam da olur diyorum.artik bu noktada herseyi asmisim ve aslında evlatlik başvurusu isi bile beni cok rahatlatti.heleki yurtdışından hazır bebek fikri süpermis:))ayrıntılarını heyecanla bekliyorum....
Benim test gunüm 6 Şubat.bu sefer gercekten cok cok rahatım hic bu kadar rahat olmamıştım.....
bir bebek alıp gelmek bu kadar kolay mı?? düşünmek bile ne kadar hoş duygular uyandırıyor. ebriyolarla beraber bir bebekle dönmek müthiş olmalı....bebekleri yurt dışına çıkarmaya izin veriyorlar mıymış?? orada evlatlık verildiğini sanıyordum...
özgürözel bebek almakla ilgili ayrıntıları bekliyoruz...
bunu izlemiştim tv de baby-Boxs rusyada almanyada uygulanan bir yöntem. bebeklerini istemeyen anneler resmi dairelerin hastanelerin yanına konan özel kutulara bebeklerini bırakıyor. annenin geri almak için 30 saniyesi var almazsa sistem kendini kilitliyor otomatik olarak kutu ısıtılıyor bebek emniyete alınıyor ve alarm çalıyor yetkililer gelip bebeği alıyor . bundan sonra anne pişman olup bebeği geri almak isterse mahkeme kararı gerekiyor alınmayan bebekler 8 hafta sonra evlatlık veriliyormuş...
aymenciğim transferin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin...
yosuncuğum yarın büyük gün hayırlara vesile olsun inşallah...
Efsunecigim bende aynı şeyi düşünüyorum.yani embriyo donasyonunu düşünebilen biri olarak,kendim dogurmasam da olur diyorum.artik bu noktada herseyi asmisim ve aslında evlatlik başvurusu isi bile beni cok rahatlatti.heleki yurtdışından hazır bebek fikri süpermis:))ayrıntılarını heyecanla bekliyorum....
Benim test gunüm 6 Şubat.bu sefer gercekten cok cok rahatım hic bu kadar rahat olmamıştım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?