merhaba arkadaşlar,
bende dün geldim kıbrıstan.
neler oldu şöyle anlatayım. sonra siz kararınızı verin.
ilkinde gittiğimde gayet ilgi alaka yerindeyi. geçen sefer olmadı ne yazıkki.
dondurulmuşları deniyelim dedik. zaten ilk başta söyledikleri dondurulmuşla çok şansızınız yok(3. günde dondurmuş). ee o zaman neden 500€ aldınız dondurmak için.
bana siz ayarlayın gelişinizi dediler biz transferinizi burada sağlarız dediler. tamam dedim gittim acapulcodan aldım transfer dahil. sadece hastane otel arası tranfer olacaktı.
bana denen aa orası 8,5 km dışarıda oradan sizi alamayız.
iyi peki dedim sinirlenmicem diye karar aldım. gittik bizi arayan soran yok.
gece 11 de aradım ne oldu diye. haa ben unutmuşum yarın 12 bilmem nereye gellin oradan alalım dediler. tamam dedik gittik. bir yarım saatte orada bekledik.
hic rahim kalınlığıma bakılmadı. ilaçlar gayet ezbere verildi. esas en bobası.
transfer tam 30sn sürdü.
ben bu işten memnun kalmadım deyince ben hasta yatağında beyefendi benimle tartışmaya başladı.
ben dedim bu tumaz diye. oda zaten 50% şansın var dedi. bu kumar için 1000€ ödedik.
tek güzel olan bu kadar yoğunluktan sonra eşimle güzel tatil yapmamız oldu.
haftaya sonucu bildiririm.
canım hoşgeldin...
transfer 30 saniye sürdü derken masaya alınıp işlemin gerçekleşmesinden mi bahsediyorsun yoksa ebriyoların rahme bırakılma sürecinden mi.
dr un senle tartışması hayret bir şey hasta psikolojisini hiç bilmiyorlar. kaldı ki bir sürü para alıyorlar karşılığında birkaç dakika sabredip zoraki de olsa kibarlık göstermeliler...
yine de üzlecek olumsuzluklara takılacak zaman değil şimdi. olacağı varsa her türlü olur allaha havale et ve test sonucunu sabırla bekle şu an sabretmekten başka çare yok...
eşinle güzel bir tatil geçirmişsin onları düşün kendini mutlu edecek şeyler yap kendine iyi bak...