• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar

Biz dun gece döndük ama ne dönmek...tam anlamıyla sefil olduk uçağımız 5 saat rötar yaptı mahvolduk hele ben o halimle,o sevimsiz Ercan havaalanında Ne yapacağımı şaşırdım birde 1,5 saat önce gittik havaalanına yani anlayacaginiz 7 saate yakın bekledik.disari çıkmak yasak,yoksa hemen donelim 1 gece daha kapalım dedik ama pasaporttan geçince geriye donemiyormussun.ilaclarim bavulda kalmıştı onu almak istedik polisler disari çıkartmak istemedi esim polislerle tartıştı ben doktorum gerekirse rapor yazarım falan deyince izin verdiler sizin aklınızda olsun ilaçlarınızı mutlaka yanınıza alın.havaalani tıklım tıklım binlerce insan sefil olduk tuvaletler iğrenç kağıt faan kalmamış ve herkes tuvalette alenen sigara iciyordu.ben içerisini dumanalti görünce kadınlara burada icmek yasak dedim hay demez olaydım ...neredeyse beni linç ediyorlardı:))) tuvalete girip çıktım sadece 2 dk da üstüm basım sacım heryerime sigara kokusu sindi ve bu beni daha cok sinir etti en nihayetinde gece 2 de eve gelebildik ama bu cok kötü oldu :( o kadar yoruldum ki anlatamam inşallah bebeklere bişey olmamıştır :(((

mimoza dan alıntı
------------------------------------------------------------
Kendi yumilerinizle son vuruşu yapacaksanız
dünyanın ilk 10 jinekoloğu arasına girmiş insancıl iyi kalpli ve sadece TC ye hizmeti düşünen Aydın Arıcı Anadolu Hopkins Hastanesi diyorum başka bir şey demiyorummmm.
--------------------------------------------------------------

mimozacım senin rahim filmi nçektirdiğin yer neresiydi çok memnun kaldığın bir doktor vardı... eskiye dönük bulmaya çalıştım biraz zaman alacak Brüksel KS da mı işlem yaptırmıştın....
Aydın beyi bizler de normal jinekoloji için kullanabiliriz belki bizi de hazırlayabilir bilgin var mı?

---------------------------------------------------------------

aymen canım sınavını veriyorsun galiba her zorlukla beraber bir güzellik vardır bebeğin seninledir inşallah...
ercan havaalanında bu olağan bir şeymi yoksa sana mı rastladı...
bir süre dinlen ve mümkün olduğunca kalkma sen önlemlerinial ve tevekkül et....
---------------------------------------------------------------
selam 8 senden istenen testleri burada paylaşırsan hepimizin bilgisi olur....
seni hite yönlendiren dr. kimd...

bahardalıcığım

rötarlar istanbuldaki kardan dolayı oldu.istanbuldan uçaklar gelmediği için bizde havaalanında kaldık.yani ilk defa başımıza geldi sürekli olan bişey değil.yosuncugum bu aralar gidecek dikkat etmesi lazım.bence erken gitse daha iyi çünkü pazar günüden sonra daha da soğuklar ve yağışlar geliyormuş

bu arada ben histereskopimi bülent urman da oldum.çok da memnun kaldım.tavsiye ederim hiç bişey anlamadım.10 dk uyuyup uyandım.ama ben muayenehanesinde oldum hastanede değil.mimoşum yanlış hatırlıyor hiçbir zorluk yaşamadım.sadece hit aklımı karıştırmıştı sakın yaptırma falan diye..bende bir kez iptal ettim sonra ama dayanamayıp yaptırdım.

Aymencim,
İnşallah iyi sonuç alırsın ...Ama Dünya ya gidecekler için diyeceğim şu;Berk ağzı laf yapan ,içi boş olan biri bence..Reklamları dinliyorsunuz hep..Adam bize yazın kullandığı kılimanın bile gücü ile hava attı:)).Birazda ilgilenince hemen yelkenleri suya indiriyoruz ....Titiz bir imaj veriyor.Ama verdiği akılları hiç beğenmiyorum..Doktor olarak zaten hiçbir yönlendirme yapmıyor.Tek yaptığı işlemi yapmak ve güzel türkcesni ikna kabiliyeti ile birleştirip karşıyı rahatlatmak.Birde herkese hep aynı şeyleri söylüyor aslında..en az 10 kişi ile konuştum Berk in hastası olan...Hepsne donör hakkında hiç bilgi vermeyip sadece cok uysal bir kişiliği var cevbı vermiş.Bunlardan biri ben 2 si cok yakın arkadaşlarım..Tabii hemen rahatlattı bizi.Adam tam pazarlamacı...

Yani sonuç olarak tamamen şans ..Dahacok gencsin bu defa tutacağına ve devamı geleceğine inanıyorum..Şansın bol olsun...
svg,

Ben ise bu defa bambaşka bir yere yaptırıcam.Kıbrıs artık bu işe doymuş...Ticeri bir sonuç olmak istemyorum artık...Başka zbir zihniyette olması gerektiğine inanıyorum bu işi yapanların... Gideceğim klinik Rusya da..Fiyat hemen hemen aynı..Gelişmeleri bildiririm...Şimdi adını vrmiyorum...Ben denedikten sonra sizlerede sonuç gecerim...
hşckln..

sevgili özgürözer,
aysevinin bu deneyimlerinden sonra bende aynısını düşünmeye başladım. Sen bunu dile getirdin.
Belçika, gürcüstan da olasılıklardan biri..
hatta diğer forumda bir arkadaş gürcüstanda bu işi halletti ve çok memnun kalmış.
kıbrıstaki bu ilk 3teki kliniklerden edindiğim izlenim hiç iyi değil.

Bürüksel tüp bebek merkezi var istanbulda belçikaya yönlendiriyor..
Gürcüstan ile ilgili bilgileride bir ara geçerim

tüm süreç ilginç gelişmeler ile taçlandı. sonuçta eve döndün:)
Bekleme bölümünde zihnini yönlendir derim. Telkinleri kullan. Gözüne hamile aymeni getir. Vücudunda hamileymiş gibi hormon salgılasın. Sabah kalkmadan ve gece yatarken..

onun dışında unut bu konuyu derim. sanki bekleme yokmuş gibi ilgi alanını değiştir. bu seferde böyle bir deneme yap diğerlerinde farklı olsun..
yemek konusund akesin dah aiyi bilgin vardır ama yumurta doğurganlığın sembolü. günd eiki tane ye derim.

onun dışında gönlümüz senle...

sevgili özgürözer,
aysevinin bu deneyimlerinden sonra bende aynısını düşünmeye başladım. Sen bunu dile getirdin.
Belçika, gürcüstan da olasılıklardan biri..
hatta diğer forumda bir arkadaş gürcüstanda bu işi halletti ve çok memnun kalmış.
kıbrıstaki bu ilk 3teki kliniklerden edindiğim izlenim hiç iyi değil.

Bürüksel tüp bebek merkezi var istanbulda belçikaya yönlendiriyor..
Gürcüstan ile ilgili bilgileride bir ara geçerim

Efsune;
Gürcistan ile görüştüm.5.000 usd istiyor.İsteyen kişilere tlf verebilirim.Yeniler bu işte...Bunuda şöyle anladım;%80başarı oranımız var diyor.1 tane 2.sinde tutmuş ve 1 i de 2.denememiş.Ne kadar az olduğunu düşün...:))Yüzdeyi bu kadar az bir sayı ile cıkarıyor.:))Ben ayrıca moskovada ile görüşme yapıyorum.Ve orası ile görüşüyorum...Alıp gelirken orada ilave olarak alıp gelebilim.Bliyorsunuzdur belki ama bir merkez var ve orada sepete cocuklar konuyor ve isteyen orada kendine bir cocuğu alıp geliyor.Sadece konsoloslukta üzerinize yazılması kalyor.Kayıt başka yok:))Belçikayı bilmiyordum ama biraz bilgilendirirsen sevinirim...
Sevgiler...

Kızlar bırazdan ucaga bınıyoruz... Burada hava guzeldı rotar yok. Fırsat buldukca yazacagım . Herkesı opuyorum:)

Efsune;
Gürcistan ile görüştüm.5.000 usd istiyor.İsteyen kişilere tlf verebilirim.Yeniler bu işte...Bunuda şöyle anladım;%80başarı oranımız var diyor.1 tane 2.sinde tutmuş ve 1 i de 2.denememiş.Ne kadar az olduğunu düşün...:))Yüzdeyi bu kadar az bir sayı ile cıkarıyor.:))Ben ayrıca moskovada ile görüşme yapıyorum.Ve orası ile görüşüyorum...Alıp gelirken orada ilave olarak alıp gelebilim.Bliyorsunuzdur belki ama bir merkez var ve orada sepete cocuklar konuyor ve isteyen orada kendine bir cocuğu alıp geliyor.Sadece konsoloslukta üzerinize yazılması kalyor.Kayıt başka yok:))Belçikayı bilmiyordum ama biraz bilgilendirirsen sevinirim...
Sevgiler...

Ozgurozel bu moskovadaki sepetteki bebekler cok ilgimi çekti.dah önce hic duymamıştım daha ayrıntılı olarak bilgi verirsen cok sevinirim.bende bu işlerle cok ilgileniyorum.gurcistani cok araştırdım.tasiyici annelik konusunu gerekirse orada düşünüyordum.

Yosuncugum iyi yolculuklar herseyin yolunda gitmesini dilerim...bebeklerini almadan sakın gelme:))

uçuş nasıl geçti bakalım? yoksa şuanda havaalındamısın?

kendini nasıl hissediyorsun? sonunda beklenen transfer yakında:)
umarım herşey yolunda gider ve iyi kaderi olan bir yumurta donörün olur.

no stress no panik

tüm kalbimle en iyisini diliyorum senin için..

Ozgurozel bu moskovadaki sepetteki bebekler cok ilgimi çekti.dah önce hic duymamıştım daha ayrıntılı olarak bilgi verirsen cok sevinirim.bende bu işlerle cok ilgileniyorum.gurcistani cok araştırdım.tasiyici annelik konusunu gerekirse orada düşünüyordum.

:))

selam aysevi ,
sepetteki bebek bende de bir hafifleme duygusunu beraberinde getirdi.
acaba hiç bunca ilaç yüklemesi, acı, kötü muamele, felan olmadan bunca kolaysa neden olmasın dedim??
benim yumurtam yoksa eşim embryo donasyonu olsun diyor.. eee öyleyse neden olmasın dedik??
hele benim yaşımda neredeyse 1 yıl depar atıyor sistem:))

testin ne zaman aymen?

Son düzenleme:
selam aysevi ,
sepetteki bebek bende de bir hafifleme duygusunu beraberinde getirdi.
acaba hiç bunca ilaç yüklemesi, acı, kötü muamele, felan olmadan bunca kolaysa neden olmasın dedim??
benim yumurtam yoksa eşim embryo donasyonu olsun diyor.. eee öyleyse neden olmasın dedik??
hele benim yaşımda neredeyse 1 yıl depar atıyor sistem:))

testin ne zaman aymen?

Efsunecigim bende aynı şeyi düşünüyorum.yani embriyo donasyonunu düşünebilen biri olarak,kendim dogurmasam da olur diyorum.artik bu noktada herseyi asmisim ve aslında evlatlik başvurusu isi bile beni cok rahatlatti.heleki yurtdışından hazır bebek fikri süpermis:))ayrıntılarını heyecanla bekliyorum....

Benim test gunüm 6 Şubat.bu sefer gercekten cok cok rahatım hic bu kadar rahat olmamıştım.....

kızlar selam:) nihayetinde burdayım işte :) ilk izlenimlere gelince.. havaalanı çıkışı araç bizi bekliyordu bir problem olmadı.. otel konusunda daha önce bize önerilen üç otel vardı. ve düne kadar otel konusu hiç geçmedi. dün ben açtım konuyu pia bellada kalmak istiyoruz diye.. bu aralar orayla çalışmıyoruz diye bir cevap aldım.. onun yerine altınkaya dedi.. tamam dedim.. baktık netten.. zaten tatile gelmiyoruz. rahat ve temiz olsun yeter diye düşündük. ama bambaşka bir oteldeyiz şimdi. girerken dikkat etmedim. farkettiğimde araç gitmişti. eşimin zaten isimlerle arası iyi değildir farketmemiş. yarın konuşuruz değiştiririz oteli dedik ama pek öyle kalınacak gibi değil burası. oda soğuk, klima yetersiz, odada daha önce sigara içilmiş, yerler halı, koku sinmiş. üstelik muhtemelen klimanın filtreleri temizlenmemiş o yüzden ilk çalıştığında bir süre sigara kokusu geliyor.. benim koku almayan burnum bile alıyorsa durum vahim yani:) artı restaurant ve yemekler fena ötesiydi. dışarı çıktık yemek yedik.. unutmadan club z diye bir yer burası. girne merkeze yakın. ve sakın kimse gelmesin kısaca:)

neyse sabah görüşeceğiz merkezle.. yazarım yine fırsat bulunca:)

Efsunecigim bende aynı şeyi düşünüyorum.yani embriyo donasyonunu düşünebilen biri olarak,kendim dogurmasam da olur diyorum.artik bu noktada herseyi asmisim ve aslında evlatlik başvurusu isi bile beni cok rahatlatti.heleki yurtdışından hazır bebek fikri süpermis:))ayrıntılarını heyecanla bekliyorum....

Benim test gunüm 6 Şubat.bu sefer gercekten cok cok rahatım hic bu kadar rahat olmamıştım.....

6 şubat ı iple çekiyorum şekercim :))

ve bu arda akşam fox haberde taşıyıcı annelikle ilgili bir haber vardı:) aklıma sen geldin..kesin o merkezlede görüşmüştür diye:) sanırım bir merkez türkyede bağlantıyı sağlıyormuş.. gürcistana hindistana falan...

bir bebek alıp gelmek bu kadar kolay mı?? düşünmek bile ne kadar hoş duygular uyandırıyor. ebriyolarla beraber bir bebekle dönmek müthiş olmalı....bebekleri yurt dışına çıkarmaya izin veriyorlar mıymış?? orada evlatlık verildiğini sanıyordum...
özgürözel bebek almakla ilgili ayrıntıları bekliyoruz...

bunu izlemiştim tv de baby-Boxs rusyada almanyada uygulanan bir yöntem. bebeklerini istemeyen anneler resmi dairelerin hastanelerin yanına konan özel kutulara bebeklerini bırakıyor. annenin geri almak için 30 saniyesi var almazsa sistem kendini kilitliyor otomatik olarak kutu ısıtılıyor bebek emniyete alınıyor ve alarm çalıyor yetkililer gelip bebeği alıyor . bundan sonra anne pişman olup bebeği geri almak isterse mahkeme kararı gerekiyor alınmayan bebekler 8 hafta sonra evlatlık veriliyormuş...

aymenciğim transferin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin...

yosuncuğum yarın büyük gün hayırlara vesile olsun inşallah...

bir bebek alıp gelmek bu kadar kolay mı?? düşünmek bile ne kadar hoş duygular uyandırıyor. ebriyolarla beraber bir bebekle dönmek müthiş olmalı....bebekleri yurt dışına çıkarmaya izin veriyorlar mıymış?? orada evlatlık verildiğini sanıyordum...
özgürözel bebek almakla ilgili ayrıntıları bekliyoruz...

bunu izlemiştim tv de baby-Boxs rusyada almanyada uygulanan bir yöntem. bebeklerini istemeyen anneler resmi dairelerin hastanelerin yanına konan özel kutulara bebeklerini bırakıyor. annenin geri almak için 30 saniyesi var almazsa sistem kendini kilitliyor otomatik olarak kutu ısıtılıyor bebek emniyete alınıyor ve alarm çalıyor yetkililer gelip bebeği alıyor . bundan sonra anne pişman olup bebeği geri almak isterse mahkeme kararı gerekiyor alınmayan bebekler 8 hafta sonra evlatlık veriliyormuş...

aymenciğim transferin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin...

yosuncuğum yarın büyük gün hayırlara vesile olsun inşallah...

saol zümrütcüm... inşallah herşey güzel gider:)

bu arada havaalanı çıkışı merkeze uğradı araç, bir çift daha geldi arabaya. ve birde sanırım ekipten biri, ilaçlarını falan getirdi. nasıl panik halde, ne sorular ne sorular, konu ile ilgili hiç bilgisi yok sanırım. tahminimce bugün döllenme olmuş. çarşamba transfer var. acaip gergindi. eşimin bile dikkatini çekmiş. bunları doktoruna neden sormamış ki falan dedi. orada sizlerle tanışmış olmak, herşeyi paylaşıyor olmak bana ayrı bir güven verdi:) bir kere daha iyiki varsınız diyorum :)

Kızlar herkese merhaba ne güzel kalabalık burası:)))

Yosuncugummmm kötü otelde kalmayın derim.cunku 5 gün geçireceksiniz ve moralde cok önemli hemen kliniğe söyle ve oteli değiştirsinler.ben neredeyse girnedeki tüm otellerin yerini biliyorum.gezerken özellikle bakıyordum ki yerini göreyim de bir daha gelecek olanlara yardımcı olabileyim diye.bence altınkayada cok iyi değil ama club z den iyidir.sizden kaç para aldılar otel ve ulaşım için ??

Berilscigim ne zamandır görünmüyorsun nasılsın??

ne kaldı şunun şurasında hadi hayırlısı ayyyy valla kendi bebeğim olacakmışcasına heyecanla bekliyorum....

Back