• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 şubat ı iple çekiyorum şekercim :))

ve bu arda akşam fox haberde taşıyıcı annelikle ilgili bir haber vardı:) aklıma sen geldin..kesin o merkezlede görüşmüştür diye:) sanırım bir merkez türkyede bağlantıyı sağlıyormuş.. gürcistana hindistana falan...

Evet yosunummm Türkiye'deki bir firmayla cok ayrıntılı olarak görüştüm ,haberleri izlemedim ama sanırım o firmadir.onlardan baska yapan pek yok gibi olsaydı ben onlarida bulurdum:)))hala beni arıyorlar.bende henüz zamanı değil diye geri çeviriyorum ama cok ilgili bir firma.bu arada biricik ne yaptı acaba??

uçak hariç paketti bizimki.. yarın konuşacağız mutlaka.. idare edilecek gibi değil çünkü.. olmazsa kendimiz bir başka yere geçeriz dedi eşim hatta.. baktık otellere netten akşam üstü. aslında tanıdıkta var burda ama ben görüşmeyi bile istemiyorum onlarla... değil evde kalmak:)

ne kaldı şunun şurasında hadi hayırlısı ayyyy valla kendi bebeğim olacakmışcasına heyecanla bekliyorum....

Sagol Rowinacigim bu heyecanlı bekleyişin darısı basına:))

Yosuncugum evet ya gercekten iyiki burası ve sizler varsınız.gercektende büyük bir güç veriyor insana...gerci bazen fazla bilmek iyi değil ama :)

Arkadaşlar ben kıbrıs tan soğumaya başladım gerçekten okadar kötümü... Rusya yamı gitsek acaba aklım karışmaya

başladı .........

uçak hariç paketti bizimki.. yarın konuşacağız mutlaka.. idare edilecek gibi değil çünkü.. olmazsa kendimiz bir başka yere geçeriz dedi eşim hatta.. baktık otellere netten akşam üstü. aslında tanıdıkta var burda ama ben görüşmeyi bile istemiyorum onlarla... değil evde kalmak:)

Aman sakin tanidiklarla falan görüşeyim deme bosver..gereksiz gerilirsin ve bazı seyleri açıklamak zor olabilir..esinle güzel güzel gezin.hatta araba kiralasaydiniz keske orada o kadar ucuz ki...ben 3 günlüğünü 120 tlye kiraladim.otomatik vites te aldık cok rahat oldu yani ters trafikte normal vites zor oluyor diye..heryeri gezersiniz bak cok güzel yerler var gidecek..

mrhba yosun sıra sende yarın mı yapacaksın transferi vrd.yapacak değil mi memnunmusun dr dan bu formu okuduğumda senin ikizlere hamile olduğunu görmüştüm sonuç negatif mi olmuştu inşallah bu sefer olacak kendine temiz güzel bi otel bul dinlen....

aslında ben şu günlerde tam bir teslimyet içindeyim.. herşeyin farkında ama hiçbirşey bilmiyormuş gibi tuhaf bir durum :P

ama istanbul çok iyi geldi bana.. meğer daralmışım ben fena halde:)

mrhba yosun sıra sende yarın mı yapacaksın transferi vrd.yapacak değil mi memnunmusun dr dan bu formu okuduğumda senin ikizlere hamile olduğunu görmüştüm sonuç negatif mi olmuştu inşallah bu sefer olacak kendine temiz güzel bi otel bul dinlen....

merhaba rowina :) daha bugün geldim.. yarın görüşeceğim bakalım klinikle... benim daha ilk denemem:) öncesi yok.. Allah söyletti diyelim ikizler hakkında senide:) eşimde son günlerde hep ikiz deyip duruyor zaten:) kısmet :P

Arkadaşlar ben kıbrıs tan soğumaya başladım gerçekten okadar kötümü... Rusya yamı gitsek acaba aklım karışmaya

başladı .........

Canım o kadar da kötü değil....biz sadece herseyi bilerek gidin sonra sürpriz olmasın diye herseyi ayrıntılariyla yazıyoruz.berkin kliniği de oyle cok salas bi r yer değil bazı arkadaslar oyle anlamış ben hemen düzelteyim.bence transferden sonra özel oda olmayışı beni cok şaşırttı.yani dışardan gayet hoş ama is son aşamada değişti.yani ozel oda yok hatta oda yok ameliyathanenin yanindaki kucuk odada yattik,yatarken odada baskalarının olması,herkesin birbirinin adını soyadını duyması cok gereksiz.esimle transfer sonrası konuşamadık bile cunku diger çiftin konuşmalarını duyuyorduk.kucucuk bir yerdi ve ben buna cok şaşırdım.simdiye kadar ilk defa özel ODASI olmayan,hemşireler cagirirken ve transfer esnasında adımın soyadımın defalarca söylenmesi,orada olanların hepsini duyması beni cok rahatsız etti

Son düzenleme:
Birde ise bakın ki aynı anda transfer yapıldığımız hanım da aynı memlekette oturuyoruz bunu duyunca ikimizde cok şaşırdık ve biraz huzursuz olduk.yani adımı soyadımı biliyor ve aynı sehirde yasıyoruz olacak şey mı???

Bu arada o Hanım'a da bu siteden bahsettim ve okumasını tavsiye ettim eger okuyorsa bayan F....sizi merak ediyorum.test sonucunuzu banada bildirirseniz sevinirim.

Birde ise bakın ki aynı anda transfer yapıldığımız hanım da aynı memlekette oturuyoruz bunu duyunca ikimizde cok şaşırdık ve biraz huzursuz olduk.yani adımı soyadımı biliyor ve aynı sehirde yasıyoruz olacak şey mı???
.

yok böyle şans yaaa...benim aklıma takıldı şimdi ya donörde aynı ise..ne olur o zaman .??

neyse olan olmuş.. bir yolu yokmudur bu öğrenmenin yani donörün aynı olup olmadığını??

saol zümrütcüm... inşallah herşey güzel gider:)

bu arada havaalanı çıkışı merkeze uğradı araç, bir çift daha geldi arabaya. ve birde sanırım ekipten biri, ilaçlarını falan getirdi. nasıl panik halde, ne sorular ne sorular, konu ile ilgili hiç bilgisi yok sanırım. tahminimce bugün döllenme olmuş. çarşamba transfer var. acaip gergindi. eşimin bile dikkatini çekmiş. bunları doktoruna neden sormamış ki falan dedi. orada sizlerle tanışmış olmak, herşeyi paylaşıyor olmak bana ayrı bir güven verdi:) bir kere daha iyiki varsınız diyorum :)

her şey güzel olacak:)) içimde bir his sende aymende pozitif sonuçlanacak...

gerçektende birbirimizden çok şeyler öğrendik en önemlisi yalnız olmadığımızı dertlerimizi paylaşmayı öğrendik... iyiki sende varsın ve diğer tüm arkladaşlar...

Kızlar herkese merhaba ne güzel kalabalık burası:)))

Yosuncugummmm kötü otelde kalmayın derim.cunku 5 gün geçireceksiniz ve moralde cok önemli hemen kliniğe söyle ve oteli değiştirsinler.ben neredeyse girnedeki tüm otellerin yerini biliyorum.gezerken özellikle bakıyordum ki yerini göreyim de bir daha gelecek olanlara yardımcı olabileyim diye.bence altınkayada cok iyi değil ama club z den iyidir.sizden kaç para aldılar otel ve ulaşım için ??

Berilscigim ne zamandır görünmüyorsun nasılsın??

teşekkür ederim aymenciğim şu sıralar daha iyiyim... 19. gün yani perşembe günü kalınlık 7.6 çıktı hit in hemşiresi 25- 26. güne kadar yapıyoruz gelin yapalım dedi ben çok kararsız kaldım. kalınlık az gibi geldi. birde perşembe sabah kalktım boğazım da nasıl bir ağrı sanki kaynar suyla haşlanmış gibi ağrıyor yutkunamıyorum stres yaptım sanırım onun sonucu. sonunda gitmekten vazgeçtim. şimdi biraz dinlenip nisan adetimde yeniden başlamayı düşünüyorum. tüm bunlar o kadar sıradanlaşmış ki onca ilaç yüklenip vazgeçiyorum demek çok normal geldi bana...

yosun sen benimdeolacak üçünüzünde heyecanını paylaşıyorum sizin için her gün dua ediyorum. bu sefer her şey daha güzel olacak....

Günaydın kizlarrrr

Az önce Fox tv de yosunun bahsettigi tasiyici annelik haberini seyrettim konuşan kisi Girit tup bebeğin türkiye direktörü Dr Murat Varol,demekki onlarda tasiyici annelik isini yapmaya karar vermişler.bn onlarla görüştüğümde yakında başlayacağız,cok talep var,şimdilik bir portföy oluşturmaya çalışıyoruz, 6 aya kadar başlarız demislerdi.simdi onun reklamını yapıyorlar yaklaşık 30-35 bin dolar maliyeti var demislerdi .

Bu arada rusyadaki sepette bebek hikayesini araştırdım bakın buradaki linkte görüntüleri var
Cek cumhuriyetinde de varmış bu is
Russia rolls out boxes for unwanted babies — RT

BabyBoxes open doors for unwanted children to better life — RT

Son düzenleme:
yok böyle şans yaaa...benim aklıma takıldı şimdi ya donörde aynı ise..ne olur o zaman .??

neyse olan olmuş.. bir yolu yokmudur bu öğrenmenin yani donörün aynı olup olmadığını??

Efsunecigim ben aynı Donor olduguna neredeyse emin gibiyim.cunku esim sperm vermeye giderken aynı uçakta gitmişler aynı gün sperm vermişler aynı anda yani..sonrada aynı gün transfer oluyoruz ve bizden baska hic ama hic kimse yok....cunku biliyorsun Berk'in kliniğinde yumurtaları iki kisiye paylastiriyorlar ve bize bunu söylediler hepsi sana ait olsun istiyorsan 1000 Euro daha veriyorsun ve 5500 Euro ya geliyor böylece Berk'in kliniği Kıbrıs'ın en pahalı kliniği oluyor.ve donorle ilgili hiçbir bilgiyi vermeyen tek klinik butun bunlar tesadüf olabilir mi sence ??

Neyse ben bu ise cok takılmiyorum ılerde cocuklar olurda karşılaşırlarsa o ailenin adını soyadını biliyorum nasılsa :)))
Varmı böyle bir dikkatsizlik,yaaaaa ???

Son düzenleme:
herkese iyi haftalar diliyorum..
yosuncum bence de otelini değiştir öncelikle moralinin düzgün olması gerekir...allah yardımcın olsun..

aysevi seninle beraber aynı heyecanı yaşıyor ve sana dua ediyorum ...
merkez konusunda bence tedavi gören kişileri aynı yere getirmek isimleri sesli okumak pek affedilir birşey değil... benim ve birçok kişinin önemle üzerinde durduğu gizlilik konusunu saygısızca bu şekilde davranmaları beni çok şaşıttı.. senin denediğin diğer merkezin bu konudaki tutumu nasıldı özel oda konusunu yazmıştın da bu isim okunması sonra herkes donör yapmıyor ya orda kendi yumurtası ile tüp yapanlar da vardır bunu gizli tutmaları gerekir bence...

özgürözer şu rusya da sepetteki bebek olayı ilk defa duyuyorum... yabancılar için de mi geçerli bu gerçi konsolosluk ta kayıt edildiğine göre yabancılar için de geçerli... çok ilgimi çekti özellikle benim gibi ileri yaştaki kadınlar için (çüki kendi memleketimizde bebek evlat edinme şansımızı yitirdik) bir ümit kapısı daha açıldı demek..
aymen gerçi link göndermiş ordan bakıcam...

berliscim rahim kalınlığı yeterli olduğu anda transfer yapılabiliyormu zamanın bir önemi yok mu adet görmeye devam ediyormusun bu arada ilaçla mı ben hala adet görmüyorum....

efsune nasılsın yurtduşını sen fde araştırıyorsun bildiğim kadarıyla belçika da durum nasıl bir de ispanya var

offf offffffff içim daraldı valla kıbrıs fikrine alışana kadar bir yılımı yedim yine güven sorunu başladı...
ilk baştan beri yurtdışına daha sıcak bakıyodum (kıbrısın bu konuda biraz laçka olduğunu düşünmek beni nrahatsız ediyordu) fakat bu forumu okuyunca sizlerle anne olan arkadaşlarımızla bu düşüncem değişti ve kıbrısın da bu konuda iyi olduğunu düşünmeye başladım... en iyiler dediğimiz merkezlerde bile bir sürü sorun yaşanıyor.. allah yardımcımız olsun....

herkese iyi haftalar diliyorum..
yosuncum bence de otelini değiştir öncelikle moralinin düzgün olması gerekir...allah yardımcın olsun..

aysevi seninle beraber aynı heyecanı yaşıyor ve sana dua ediyorum ...
merkez konusunda bence tedavi gören kişileri aynı yere getirmek isimleri sesli okumak pek affedilir birşey değil... benim ve birçok kişinin önemle üzerinde durduğu gizlilik konusunu saygısızca bu şekilde davranmaları beni çok şaşıttı.. senin denediğin diğer merkezin bu konudaki tutumu nasıldı özel oda konusunu yazmıştın da bu isim okunması sonra herkes donör yapmıyor ya orda kendi yumurtası ile tüp yapanlar da vardır bunu gizli tutmaları gerekir bence...

özgürözer şu rusya da sepetteki bebek olayı ilk defa duyuyorum... yabancılar için de mi geçerli bu gerçi konsolosluk ta kayıt edildiğine göre yabancılar için de geçerli... çok ilgimi çekti özellikle benim gibi ileri yaştaki kadınlar için (çüki kendi memleketimizde bebek evlat edinme şansımızı yitirdik) bir ümit kapısı daha açıldı demek..
aymen gerçi link göndermiş ordan bakıcam...

berliscim rahim kalınlığı yeterli olduğu anda transfer yapılabiliyormu zamanın bir önemi yok mu adet görmeye devam ediyormusun bu arada ilaçla mı ben hala adet görmüyorum....

bahardalıcığım merhaba

daha önce yaptırdığım hitte böyle değildi ne transfer esnasında ne sonrasında kimselerle konuşmadım ve kimseyle bir araya gelmedim.ama burada transfer öncesi beni yandaki odaya aldılar diğer hanımı da transfere aldılar.bu arada eğer daha önce tüp bebek yaptıran varsa bilir,hemşire hastanın adını bağırarak embriyologa seslenir,sonra embriyolog gelir ve yanlışlık olmaması adına bir kez daha sesli sorar adınızı soyadınızı.işte bütün bunları ben yandaki odadan duydum.yani kadının adını defalarca tekrarladılar.tabiki aynı şeyi banada yaptılar.o da beni duydu.işte bu ilk defa başıma gelen bişey..diğer klinikte hiç kimseleri görmedim ve duymadım.çünkü ameliyathane büyüktü iç içe geçmiş birkaç oda vardı.burası deyim yerindeyse bit kadar biyer.

bu rusyadaki sepet olayı da bugünkü habertürk gazetesinin en arka sayfasında yazıyor tesadüfe bakarmısınız:))))

Back