Günaydın Yosuncuğummm.
Sorularına elimden geldiğince yanıt vereyim netcafeden :)
Evet Baharcık doğrudur Transfer adetin 15 i iila 20 si arasında yapılıyor. Verda ya söyle abartmasın:) 8.6 da gayet iyi bir kalınlık Bak düşüşe geçmiş işte 20 ye dek bekler hatta işta 20. günü yapsın bence. O da öyle yapar artık uzman olduk yahu.
İkincisi ben de önce içiyordum ama sonra Harbiyedeki bir eczacı beni uyardı Vaginal daha etkili diye . Hemen Firdevs e tel açtım evet haklı beyefendi dedi. Bu tabii biz Kıbrıs a gitmeden önce oluyor Demek ki biz tedavi öncesi başladık ama kaç gün öncesi onu anımsayamıyorum sağolsun diğer forumun dfandini hanımları. Kıymetli bilgiler de gitti it dalaşında. Yani günde 6 tane vaginal mı alıyorsun Yosuncuğum?
Bizim otele uğrasaydınız :) ama biraz uzakta kalıyor. Altınkaya daha uzak sanıyorum. Aman o günlerde 10 metre bile yürünmüyordu hatırlamak bile istemiyorum Ödün kopuyor birşeycikler olacak diye. Bu dinlenme konusunda hiç dinlenmeden bebeği alan veya hastanede 15 dakika kalıp da bebekleri alan varsa yazsın o zaman hepimiz susacağız. Sadece ben iki gece kaldıktan sonraki günler hiç dinlenmedim. Hatta vallahi o ağır yükü kargoya verceğim diye bir 100 metre yürüdüm tıslaya tıslaya . Başka bir veri yoktur elimde o yüzden sen ne olur ne olmaz yat derim. Doğuşta öyle zorlama filan yok yatıyorsun istediğin kadar ama ben en son hastalardan biriydim o yüzden mi ki ? Bir de tuvalete de gitme bırak getirsin eşin sürgüyü filan Koştur adamı biraz ayol Ne işi var katılsın sana bu heyecanında Katılmıyorsa da böyle yavaştan yavaştan al onu da olaya. Ben hep söylerim onlar bizim gibi değil bizim çoğumuz anne doğuyor ama onlara birilerinin öğretmesi gerekiyor baba olmayı. Doğa da da bu böyle bir kaç tür dışında hiç bebeğini besleyen bekleyen baba görmedim. Hel biraz büyüyünce tamamen ortadan kayboluyorlar.