Kızlar kızlar
Transferimi olup geldim anlatacak çok şey var nerden başlasam....
Öncelikle embriyolar çok parlak değilmiş 2 tanesi iyiydi bir tanesinde orta kalite dediler.2 transfer yapacklardi ama ben bari orta kalitede bosa gitmesin dedim 3 yaptırdım cunku maalesef kalanlar doldurulmayacak kadar kötüymüş değmez dedi Berk bizde ok dedik.aslinda bana kalırsa hepsini içeri tepistirsinler istedim ama Berk kesin olarak konuştu biz 3 den fazla transfer etmiyoruz dedi ve noktayı koydu.bizede kabul etmek düştü tabi.anlayacaginiz yine ve yine bu 5. Tedavim bir tane bile donmuştum yok
demkki spermlerdede gercekten sorun var bu da olmazsa embriyo donasyonu tek care gibi...
Rahim ölçümü yaptırmak istedim ancak transfer oncesi ultrason rahmin kasilmasina ve enfeksiyona neden olur diye Berk kabul etmedi.anlayacaginiz bodoslama girdim transfere kaç mm olduğunu ogrenemedim ve kaderime razı oldum.artik incede olsa kalında olsa birşeyi değişmez dedik.
Klinik olarak Berk'in kliniği çok vasatti.ben ilk defa bu kadar iptidai şartlarda transfer oldum.kucuk bir ameliyathane,özel oda yok,transfer sonrası hemen postalamaya çalışıyorlar.cunku ameliyathanenin hemen yanında kucuk bir odada yatıyorsun,perdelerle ayrılmış bölümler var ve baska hastalarda yatıyor.benden baska bir kisi vardı ve kadınla sohbet ettik.anladigim kadarıyla donorlerimiz aynı yani ikiye böldükleri ve ikimizden baska kimse olmadıgı için kesin gibi.ayni gün sperm vermişler esler.yine onlardan baska kimse yokmuş.yani bu duruma çok şaşırdım.bizi bir arada tuttular bu ilginçti bizde sohbet ettik.onun ilk denemesiydi ben daha deneyimli olduğumdan rahattim ama o da iyiydi.
Neyse simdi kapatıyorum kızlar oteldeyiz.bu arada malpasta kalıyoruz superrrr bir otel yemekler hersey şahane çok tavsiye ederim.sonra yazarım