Berilssss neler kullandın rahim kalinlastirmak için banada yazsana..ben birkaç şey denedim ama maalesef kalinlasmadi biliyorsun acilen yardıma ihtiyacım var,bu bitkisel kürler hazırlayan doktorlara mail attım henüz cevap yok
Berilscim geldimm,
çok sevindim durumuna, sen de pozitif bir iz bırakmışım ne mutlu bana:)
cuma akşamı şirketimin yılbaşı gecesi vardı, Deniz Seki geldi
bu şarkıyı söylerken ben pistte kendimden geçtim valla
bağıra bağıra söyledim:))
ben her ay takipteyim, yurtdışından getirttiğim vitamin fshımı biraz düşürdü
kaliteli yumurtayı kıstırdığımızda tekrar deneme yapacağım,
aku Ayten hna devam ediyor, kadıncağız çok uğraşıyor benimle,şimdi biraz eski yazıları okuyayım
gelişmeler var mı bir bakiimmmm:)))
Sevgili arkadaşlarım, çok uzun zmandır yazamıyorum çünkü tuhaflıklar oluyor biraz. Herşey güzel başladı ama şimdi aksaklıklar oluyor. Burayı okuyan arkadaşlara biraz da olsa tecrübelerle yardımcı olabilmeyi umuyorum. Geçen cuma günübir anda krampile beraber kanamam oldu daha keselerin gorunmesi icin doktora gitmeden hastanenin yolunu tuttum.tabiki panik haldeydim. Doktor hastanede yatmam grektigini ve iki adet kese gordugunu soyledi ve ignelere proginex 50 mg iki doz olmam gerektigini soyledi. Cumartesi aksami ciktim hastaneden. Eve geldim bir haftada rapor verdi . Bu hafta carsambada yine kontrole gittik.doktor once ultrasonla bakti ki ultrasonda bir sey daha gorunuyor dedi keselerin yaninda . Tam anlayamadi ve asagidan kontrol etti ve şok olarak digerlerinden iki gub kucuk bir kesenin daha gorundugunu soyledi. Dobler ile tekrar bakilmasini soyldi doblerde de ayni sey cikti.uc kese .. Ama tabi kalp atisi ve detaylR icin bir 10 gun daha beklnilmesi gerekiyor dedi. Ben ignelerime devam Ederken hic agrim yoktu ve kahverengi kanamamda yoktu ama bu sabah yine kahverengi bu sefer taze kanamam oldu.hemen doktoru aradim. Takip et artarsa hastaneye gel dedi v bir tane endol fitil yap dedi yaptim simdide sabahki gibi degil ama silinirken lekeler geliyor yine . İnanin allahim ne isterse gosterirse dogrudur diye dusunuyorum. Sadce belirsizlik nedeni ile tereddutteyim/(. Bende ki gelismlee boyle arkadaslar allah ahkkimiZda hayirlisini versin diyorum. Cuma vakti ile herkesin dualarinin kabul olmasini diliyorum.hepimiz allaha emanetiz diyorum..svgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?