yosuncuğum kaldır o güzel poponuda beraber gidelim kıbrısa.bak ben ocakta gitmeyi düşünüyorum inşallah bir aksilik olmaz.yosuncan baktım herkes saman altında su yürütüyor bende yapayım dedim ama bak yüzüme gözüme bulaştırdım:) cezamı çektim akıllandım:)
bu arada senin tahlillerin nelerdi şekerim hatırlamıyorum.sanırım hepatit b,c hiv falan olanlar.onlar için aç karna olmaya gerek yok.ama eğer hormon varsa içlerinde aç gitmen gerekir.
günaydın kızlarrrr
karyacığım allah tamamına erdirsin...senin adına çok sevindim.sende berk e gitmiştin değilmi??ilk başta hata yaptığımı anlamıştım aslında neyse zararın neresinden dönersek kardır.berk beye güveniyorum..
bu arada az önce mimoşla uzuuunnnn tlf görüşmemiz esnasında berk bey aradı.ne kadar şaşırdığımı ve sevindğimi anlatamam.hemen mimoşu kapatıp onu açtım ve bana sadece herşey yolundamı diye aradığını söyledi.tabi ben şaşkınlıkla pek fazla bişey konuşamadım yani konuşacak pek bişeyde yoktu gerçi ama.herşeyi yolunda gayet iyiyim dedim.eşime selam söyleyip kapattı.diğer tarafta biliyorsunuz bay ukalayla değil hemşiresiyle bile telefonda konuşmak lükstü.defalarca aradığım halde açmazdı ve geride beni aramaz çıldırtırlardı.neyse allah pişman etmesin bu sefer doğru adreste olduğumu hissediyorum.
zümrütcüğüm sende tedaviye başlamışsın hayırlı olsun canım.umarım donmuşlarla yüzün güler...
günaydın kızlarrrr
karyacığım allah tamamına erdirsin...senin adına çok sevindim.sende berk e gitmiştin değilmi??ilk başta hata yaptığımı anlamıştım aslında neyse zararın neresinden dönersek kardır.berk beye güveniyorum..
bu arada az önce mimoşla uzuuunnnn tlf görüşmemiz esnasında berk bey aradı.ne kadar şaşırdığımı ve sevindğimi anlatamam.hemen mimoşu kapatıp onu açtım ve bana sadece herşey yolundamı diye aradığını söyledi.tabi ben şaşkınlıkla pek fazla bişey konuşamadım yani konuşacak pek bişeyde yoktu gerçi ama.herşeyi yolunda gayet iyiyim dedim.eşime selam söyleyip kapattı.diğer tarafta biliyorsunuz bay ukalayla değil hemşiresiyle bile telefonda konuşmak lükstü.defalarca aradığım halde açmazdı ve geride beni aramaz çıldırtırlardı.neyse allah pişman etmesin bu sefer doğru adreste olduğumu hissediyorum.
zümrütcüğüm sende tedaviye başlamışsın hayırlı olsun canım.umarım donmuşlarla yüzün güler...
sevgili ymb yavrunu kucaklamaya o kadar yaklaşmışken onu kaybetmen çok üzücü acın çok büyük allah sabır versin...
bu derin ve sarsıcı acı, duygularının mantığının önüne geçmesine neden oluyor. inan ki her evladın yeri farklı hiç bir anne bir evladını diğerinden ayıramaz. her birinin sevincide sevgiside acısıda ayrı ayrı...
zaman her şeyin ilacı yüreğimizi dağlayan acılar ne kadar büyük olursa olsun zamanla küllenir yoksa yaşayamayız...
inan ki ben de dahil buradaki arkadaşlardan bir çoğu düşük acısını yaşadık biliyoruz. dövündük ağladık bağrımız yandı dipledik ama her seferinde yeniden doğrulduk. sende kendine izin ver bağrındaki yangının hafiflemesine izin ver iç sesini mantığını yeniden dinle hala kıbrıs diyorsan o zaman gidersin... kıbrıs çok yakın uzak değil ki...
Merhaba ymb,
Öncelikle bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. Acın çok büyüktür tahmin edebiliyorum. Benim fikrim de diğer arkadaşlarla aynı. Yani aynı cinste olsa da bu yaşadığını unutmayacaksın ama cinsiyeti ne olursa olsun acın hafifleyecektir. Bence de cinsiyet seçimine gerek yok. ama tabii ki biz seni anlayamayız. herkesin duyguları, hissettikleri farklı olabilir. biraz daha düşün derim. acele karar verme. yine de seçim senin. inşallah neyi seçersen seç, sağlıklı bir hamileliğin ve bebeğin olur.
doktor ve merkez ismi sormuşsun. açıkçası burada şu iyi ya da şu kötü diyemiyoruz. herkesin beklentileri, deneyimleri farklı. kıbrıs'a gitmeye karar verirsen, merkezleri arayıp konuşman ve içine sineni seçmen gerekiyor. doğuş tüp bebek, dünya tüp bebek, kıbrıs tüp bebek öne çıkan merkezler. ara görüş. sorularına en iyi cevabı onlar verir.
bol şans,
selam ymb ,
Evet yaşamayan anlayamaz ama herkesin fikri de farklı. Saygılıyız Öyle istiyorsan öyle olsun. Ben oğlumdan önce iki düşüğü olan biri olarak oğlumdan sonra da donasyona gittiğimde cinsiyet seçimi yapmadım. Hiç farketmezdi O da benim yavrum diğerleri de ama tabii sen şimdi farklı ruh hali içinde olabilirsin. Dediğim gibi herkesin kişiliği olayları kabullenişi farklı Farklı renklerimiz var.
Merkez konusunda evet arkadaşıma katılıyorum. Herkes her yerde başarılı veya başarısız sonuçlar alabiliyor. Önemli olan dr u sevmen. Onu da ancak hepsiyle yüzyüze görüşerek anlayabilirsin yani tel ile. Dünya - Berk bey, Kıbrıs Tüp bebek - Halil İbrahim Bey, Doğuş - Firdevs Hanım veya Verda hanım Kuzey Kıbrıs Tüp Bebek- Savaş Bey olabilir. Maille pek ilgilenmeyebilirler, sen tel et.
herkese merhaba...
bana iyi dilekte bulunan sevgili arkadaşlarım mimozam yosun karya66 nmr34 aymen baharda hepinize teşekkür ederim. mimozam ne güzel sözcükler etmişsin öyle ''hepiniz benim kadar mutlu olun'' diye aminnn inşallah hepbirlikte...oğucuğunu öp yerime otel müdürü olduğunda ilk müşterilerinden biri ben olacağım söz:)))
aymen geçmiş olsun gene kalitesini ortaya koymuş eski merkez. her işte bir hayır var böylece yeni bir merkezde daha huzurlu ve güvenli hissedeceksin kendini.
yosuncuğum geçmiş olsun sana ve kayınpederine acil şifalar diliyorum canım...
bu gün tedavinin 10. günü yazdan beri her adet sonrası dr.a gidip rahim kalınlığı ölçtürüyordum her seferinde de hiç parlak değildi durum. ya tedavidede kalınlaşmazsa diye diye elim yüreğimde başladım ilaçlara çok şükür kalınlaştı biraz önce dr.dan geldim rahim kalınlığım 8.5 nasıl sevindim anlatamam nerdeyse dr.un boynuna sarılacaktım inananmadım. tekrar rekrar sordum ekranda bana da gösterdi... üç aydır kullandığım bitkiseller vitaminler işe yaradı...
kafamdaki sorulardan biri elendi şimdi sıra embriyolar sağlıklı çözülecek mi?? rahme sımsıkı tutunacak mı??? mı?? mıııı?????.......
bir sürü cevapsız sorular zaman ilerlemiyor sanki....
Berilssss neler kullandın rahim kalinlastirmak için banada yazsana..ben birkaç şey denedim ama maalesef kalinlasmadi biliyorsun acilen yardıma ihtiyacım var,bu bitkisel kürler hazırlayan doktorlara mail attım henüz cevap yok
Berilscim geldimm,Hayat 2011 nerelerdesin...
geçmiş bir zamanda rahim kalınlığım 6.0 çıkmıştı sen bana ne güzel şeyler yazmıştın aşağıdaki satırlar eşliğinde
''aşamayacağın hiç bir şey olamaz
bunuda unutma bir kenara yaz
o ne dedi bu ne dedi diyene kadar
kaderini yaşa ya da yenisini yaz''
ben o gün karar verdim elimden geleni yapacaktım ve bedenime ben hükmedecektim ben bir bütünüm benim istediğimi rahmimde destekleyecek dedim... bitkisel destek vitamin desteği ve de senin dediğin gibi beyin gücü işe yaradı. şükürler olsun....
bir kez daha çok çok teşekürler sevgili arkadaşım iyi ki varsın...
iyi ki bu formdaki arkadaşlarım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?