baktımda listeme..kan grubu, hbs ag, anti hcv, hiv, vdrl, tsh, t3, t4, rubella ıgg, cmv ıgg, clamydia, vee açlık kan şekeri:)

açlık kan şekeri için en az kaç saat aç kalmak gerekiyor Aymencim.. Ve bu açlık o tsh-t3-t4 ler içinde yetiyormu? çünkü öğlen gibi gidebilirim hastaneye sanırım...

açlık kan şekeri için sabah erken gitmek lazım öğlen açlığını kabul etmezler şekerim zaten hastanelerde saat 10-11 e kadar kan alınır sonrasında tahlil yapmazlar.bence sen bir gün önceden doktoruna git ve tahlillerini yazdır sabahta erkenden aç karna git kanını ver.sonrada hemen bir simit yiyip dişçi koltuğuna otur:)
diğerlerini tok yaptırabilirsin

Son düzenleme:
evet aysevicim ben de berk e gitmiştim...
evet canım bu sefer bence de doğru adrestesin... hislerine güven derim...

zümrütcüm. senin de hayırlı olsun tedavin. bu sefer olacak inşallah...
selamlar..

selam aysevi,

hiç şaşırmadım para istemelerine ve yaptıklarına. ama çok üzücü. hele ki o süreçte bunları yaşamak insanı ciddi anlamda aşağı çekiyor moral açısından. hangi merkezdi bunları yapan merak ettim doğrusu.
inşallah berk bey le herşey yolunda gider ve müjdeli haber alırız.
mutlu kal,

şimdi okudum ve okudukça yüzüm güldü forum eski haline dönmeye başlamış

mimoza hamileliğin nasıl gidiyor biraz kendinden haber ver bizlere sağlığın iyidir umarım
zümrütcüğüm karar verip başlamana çok sevindim inşallah hamilelik haberlrini de alırız.
aymen yine verdiğin kararları hemen uygulamaya geçmişsin canım eski dr. ve merkezin sana yaptıkları pek şaşırtıcı gelmedi bana daha öncede seni yine üzmüşlerdi. yeni kararın ve seçiminde hayırlı olur inşallah şimdiye kadar berk beyin merkezi hakkında ters birşey duymadık herşey iyi olacak bu sefer
yosun artık bizim de harekete geçme zamanımız geldi

karya hamileliğin yolunda gitmesine çok sevindim
tüm hamilelerimize allah yardım etsin sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah
tedavide olan arkadaşlar da pozitif sonuçlarla dönerler inşallah
tedaviye başlamayı düşünenlere ise biran önce başlamak için gerekli enerji ve gücü kendilerinde bulurlar inşallah

Hepinize çok teşekkür ediyorum.İnşallah Allah en kısa zamanda hepinizin kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldurur.Hepimiz için hayırlı olanı ne ise o olsun...

Günaydınnn kızlarrr,

Aymoşum yine yıkılmadın ayaktasın Yani azmine hayranım. Hastanedeki hemşirede bana öyle dedi. Maşallah 45 yaşında bak isteyince azmedince herşey oluyor değil mi dedi? Donasyon olduğundan haberi yok :) ama olsun dediği doğru. Kızlar elime eski takvimlerden biri geçti 2008 yılına ait aman her ay adet günlerini işaretlemişim o malum çalışma günlerini bile işaretlemişim:) Alınacaklar listesi bitkisel çay isimleri haplar vs ile dolu. Hele amazondan kitap bile getirtmişim. Şimdi hiçbirini görmek bile istemem hapları bitkileri attım gitti şükür keşke o zaman hemen Kıbrıs ı düşünseymişim yıllarca hem kendime hem adama eziyet ettim. Cinsel hayatımız bile sarsıldı sen benimle sadece çocuk için ... demeye başladı ki haksız da değildi sanki. Aman kızlar hiç gerek yok gidip alıp alıp gelin bebişleriizi. O zamanlar Kıbrıs onasyon vs denince tüylerim diken diken oluyordu . Ben atletik sağlıklı bir kadınım diyorsun kendine konduramıyorsun ama işte bazen ediğim gibi hayat palnladığın beklediğin gibi gitmiyor. O zaman da 'ben ben benim kanım ben ' diye tutturmayacaksın. Boyun eğeceksin hadi Yosun hadi yaaa offff çatlattın beni ya. Efsunenin dediği gibi curüf bunlar ne zaman totoyu kaldıracaksın Herkesten beklerdim de senden beklemezdim yan çizmeni. Kenidne de zulmediyorsun şaşkın kız.

Baharcım hamilelik iyi gidiyor Daha dün dedim ki çocuklar ikinci dönem başka bir öğretmen arkadaş gelebilir ' aman bırakmayın bizi vs. - her sınıf böyle değil tabii) Demek ki anlamamışlar bizimkiler. Ben de önden pileli bir elbise ile bir pant aldım. Paso elbise giyiyorum pant hiç rahat değil ama onun üstüne de tam göbişte kalacak kazaklar şeklinde utanıyorum vallahi nedense çocuklar önünde. Bunun dışında çok yaramaz bir kızım var Darısı başınıza Belki ikinci olduğundan tekmelerini hissedebiliyorum bazen 5 10 dak ittirip ittirip duruyor tekmeleriyle. Dokunan herkes de hissedebiliyor. Yosuncuğum şu an 8 kilo aldım üniv yıllarıma döndüm Malum yaşlandıkça yüzüm çökmüştü şimdi botokslanmış gibiyim. Bu arada sık sık diyare oluyorum ama önemli değil
Sadece rapor konusunda bir sıkıntı var illa 2 ayı önceden al diyorlar ben de ilk 1 ayı alıp 3 ayı sonra almak istiyordum Bilmem ki siz ne düşünürsünüz ?

Bu formda da bu uyarılar beni sinir eder kesin silemezsiniz yok yasak yok bilmem ne reklemları off ya

mimoza yazdıklarına katılıyorum yıllarca takvim işaretleme bitki ler kürler tedaviler neler çektik düşünüyorumda
gerçi ben hala bitki işine devam ediyorum eşim için
düşünmek yerine eyleme geçmek gerek bak ne güzel bir kız annesi olacaksın hamileliğin iyi gidiyor rosa doğurdu bile shanti lızını büyüttü berfinin ikizleri büyüdü daha sayamadığım bir sürü arkadaş harekete geçen kazanıyor

bu arada temmuz 9 dan haberi olan var mı

herkese merhaba...

bana iyi dilekte bulunan sevgili arkadaşlarım mimozam yosun karya66 nmr34 aymen baharda hepinize teşekkür ederim. mimozam ne güzel sözcükler etmişsin öyle ''hepiniz benim kadar mutlu olun'' diye aminnn inşallah hepbirlikte...oğucuğunu öp yerime otel müdürü olduğunda ilk müşterilerinden biri ben olacağım söz:)))
aymen geçmiş olsun gene kalitesini ortaya koymuş eski merkez. her işte bir hayır var böylece yeni bir merkezde daha huzurlu ve güvenli hissedeceksin kendini.

yosuncuğum geçmiş olsun sana ve kayınpederine acil şifalar diliyorum canım...

bu gün tedavinin 10. günü yazdan beri her adet sonrası dr.a gidip rahim kalınlığı ölçtürüyordum her seferinde de hiç parlak değildi durum. ya tedavidede kalınlaşmazsa diye diye elim yüreğimde başladım ilaçlara çok şükür kalınlaştı biraz önce dr.dan geldim rahim kalınlığım 8.5 nasıl sevindim anlatamam nerdeyse dr.un boynuna sarılacaktım inananmadım. tekrar rekrar sordum ekranda bana da gösterdi... üç aydır kullandığım bitkiseller vitaminler işe yaradı...
kafamdaki sorulardan biri elendi şimdi sıra embriyolar sağlıklı çözülecek mi?? rahme sımsıkı tutunacak mı??? mı?? mıııı?????.......

bir sürü cevapsız sorular zaman ilerlemiyor sanki....

Hayat 2011 nerelerdesin...

geçmiş bir zamanda rahim kalınlığım 6.0 çıkmıştı sen bana ne güzel şeyler yazmıştın aşağıdaki satırlar eşliğinde
''aşamayacağın hiç bir şey olamaz
bunuda unutma bir kenara yaz
o ne dedi bu ne dedi diyene kadar
kaderini yaşa ya da yenisini yaz''

ben o gün karar verdim elimden geleni yapacaktım ve bedenime ben hükmedecektim ben bir bütünüm benim istediğimi rahmimde destekleyecek dedim... bitkisel destek vitamin desteği ve de senin dediğin gibi beyin gücü işe yaradı. şükürler olsun....

bir kez daha çok çok teşekürler sevgili arkadaşım iyi ki varsın...
iyi ki bu formdaki arkadaşlarım var...

Harika bir haber 8.5 gayet iyi 10. gün için, inşallah herşey yolunda gitmeye devam edecek...

Berilssss neler kullandın rahim kalinlastirmak için banada yazsana..ben birkaç şey denedim ama maalesef kalinlasmadi biliyorsun acilen yardıma ihtiyacım var,bu bitkisel kürler hazırlayan doktorlara mail attım henüz cevap yok

kızlar selamlar herkese... iyi pazarlar olsun :)

Mimozaamm tamam çatlama söz bu sefer gidiyorum bak :) doğum izni olayında ise sanırım sen daha tecrübelisin.. son aydamı daha iyi gelir izin almak, yoksa doğum sonrasımı daha kolaylık olur sen daha iyi bilirsin diyorum... şimdiden planlamak gerekiyor değilmi? öyle olmasa kendini sıkmazdın şimdiden gerçi:) gittiği yere kadar gidip "Mimoza kaçar" deyip çıkardın iznine

Zümrütcüm.. saolasın.. bu arada bir ara nar suyundan bahsetmiştik kalınlaşması için sanırım onun sonucu bu değilmi? Maşallah diyelim bizde narları biriktirdik bakalım sıkıp sıkıp içirecekmiş eşim

Aymen biliyosun biz merkezde oturmuyoruz ama dr lar hep merkezde.. gitmişken hepsini halletmek istiyorum ondan çarşı pazar karışıyor:) bu arada senin ocak adetin hangi tarihe geliyor de bakem bi

birde kafama takılan bir durum var ki .. herhangi bir uyarı vs olduda benmi kaçırdım diye düşünüyorum Bayan F. Bay H. falan nereden çıktı :44:Merkezler ve doktorlar konusunda biri bişeymi dedi

muhtemelen nar suyu aymencim.. ama başka bitkisellerde kullandı sanırım zümrüt...

Yosunum bende bu ay nar suyu kuru yaptım ama faydası olmadı.hatta rahmin sonradan incelmesi olayında bu nar kurundennsuphelendim belki alakası yoktur ama bir daha yapmaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum her aksam 1 koca bardak taze sıkılmış nar suyu ictim.1 ay boyunca...Bu bay h yada bayan f durumu da öylesine çıktı.altta uyarı var diye temkinli olmak gerektiğini düşünüyorum zaten herkes biliyor kimin nereye gittiğini

Son düzenleme:
Baharcığım
Çok sevindim rahim kalınlığına . Eminim daha da kalınlaşacak vee tam zirveye çıktığı sırada hopppp transfer. Korkma artık korkunun k si girmesin evine Secretla olayı bitsin artık.

Yosuncuğum çatlattın hakkaten bizi yaaa. Tamam baba da önemli ama hep öğrencilere söylediğim şey: Senin 1. görevin öğrencilik ne iişin var anenin babanın hastalığıyla derim. Gerçi biraz acımasız oluyor ama bence yoğunlaşmaları gereken konuya yoğunlaşmalılar sonra toparlanamıyorlar bir türlü. Gerçi senin öyle yıl uztma dönem uzatma gibi dertlerin yok acaba var mı ?? ama yine de bırak şu ertelemeleri ev araba tantanalarını . Zaten hepsi bebekle beraberken de yapılır.

Aymoşum nasılsın arkadaşım? evet bu bay bayan f vs bu sitenin uyarılarından çıktı 10 kere diyor silemezsiniz edemezsiniz vs diye . Neyse Ocakta mı yolculuk şimdi ? Hadi Yosun Aymoş bahar takımı hadi az kalmış bekliyoruz güzel haberlerinizi. Yolunuz açık olsun bahtınız da

Merhaba kızlar bugün misafirlerim geldiler evin ici curcunaydi,bende kendimi paraladim ve süper bir ev sahipliği yaptım su anda herkes yorgunluktan uyudu ve ben hala ayaktayim.ama artık kendime kızıyorum hersey mükemmel olmalı diye kendimi paraladim.ne gereği vArki...dün bütün gün icli köfte yaptim hemde tek basıma duşunun...ama seviyorum ailemi ...Mutluyum kalabalık olmaktan.

Bu arada mimosum sanırım zümrüt yazacağına bahar demissin, baharın da o güzel poposunu kaldırmaya niyeti olduğunu sanmıyorum.bense 1 hafta sonra misafirlerimi yolcu ettikten sonra bu islere geri döneceğim bir süreliğine kendime tatil ilan ediyorum herkesi çok öptüm ...

Berilscim geldimm,
çok sevindim durumuna, sen de pozitif bir iz bırakmışım ne mutlu bana:)
cuma akşamı şirketimin yılbaşı gecesi vardı, Deniz Seki geldi
bu şarkıyı söylerken ben pistte kendimden geçtim valla
bağıra bağıra söyledim:))
ben her ay takipteyim, yurtdışından getirttiğim vitamin fshımı biraz düşürdü
kaliteli yumurtayı kıstırdığımızda tekrar deneme yapacağım,
aku Ayten hna devam ediyor, kadıncağız çok uğraşıyor benimle,şimdi biraz eski yazıları okuyayım
gelişmeler var mı bir bakiimmmm:)))

Günaydın Aymoşşşşş, ( Aysevi )

Kızım o kadra misafire mükemmel olmayıver ne yapalım yani ama işte insanın ruhunda varsa mükemmeliyetçilik duramıyor. Herşeyi bilirim su böreği bile de işte bir tek baklava ile bu içli köfteyi bilmem Biizm yörelerde olmaz da o yüzden bilemem. Siizn oralarda içli köfte kalıbını çıkaran bir alet varmış bana onuparasıyla kargolasana :) Baktım nete de öyle birşey bulamadım sanıyorum suudi arabistendan gelirmiş. Bir gün geleceğim turla oralara bekle beni. Şu kız doğsun da. Dün oğlan üşütmüş kus kus mahvoldu oğulcuğum iki ayrı hastaneye taşıdık Ateş yok ishal yok zehirlenme değil dediler. Serum takıldı aman sabaha kadar başında bekledik. Bu telaşalar hep olacak işte sizlerin de başına gelecek Böyle böyle büyüyorlar . Zahmetli bir iş ama işte tercih bizim biz isteye isteye yükleniyoruz.

Aymoşum yılbaşı kutlaman ne zaman ? Nerede olacak aman eve alma yine kızım harap olursun o kalabalık aileye. Hayatım hayatcığım ben diyorum bırak şu kendi yumi olayını arkadaşım kulaüına girmiyor hiç. Böyle zorla çıkan yumiden de çok iyi kalilte embriyo alınmıyor işte görüyorsun ya da eskiye dönük oku. Kırılmaca darılmaca yok ben böyle düşünüyorum sallanma hadi git sen de biran önce. Vallahi zor oluyor ileri yaşta işte 1 saat oturdum pc önünde belim ağrıdı Bebğe de koşturamıyorsun birilerini tutuyorsun işte ancak öyle oluyor .

Doğru karıştırmışımdır burada karmakarışık oldu herşey O zaman Berilssssciğime iyi şanslar diliyorum Güle güle gitsin güle güle gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…