Allah sonunu hayr etsin İnşallah cnm... bu kadarla gelmiş geçmiş olsun.
Bundan sonra çok dikkat etmelisin diye düşünüyorum bence lavabo ihtiyacın dışında çok fazla kalkma bebeklerin iyice yerleşene kadar, iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.
Allaha emanet ol.
merhaba blondeh,
lütfen moralini yüksek tut. tam da hissettiğim gibi ikizlerini alacaksın inşallah kucağına :) dualarımla yanındayım canım.
40 milyon kimin olursa olsun, yeni yılda benim bir bebeğim olsun... ve isteyen herkesin....
Selam Jades
Eğer kendi yumilerinle denediysen vazgeç onlardan derim. Çünkü ilk 3 aydaki düşüklerin çoğu kalitesiz yumiden veya kromozon bozukluğundan. Dönor yumileri ile düşük yapıyorsan o zaman rahimin tutmada bir sorunu oluyor derim . Bol bol dinlen bir de dediğimiz gibi pruloton iğne ile bir süre daha tutabilirsin Ha bir de şu var hormon eksikliği olabilir biz hemen günde 6 tane progestana başlıyoruz hatta transferden 3 - 5 gün önce başlıyoruz Kolay gelsin arkadaşım .
Kızlar hepinize mutlu yıllar sağlıklı sıhatlı hamilelikler ve bebekler getirsin.Sizleri sürekli okuyorum çocu arkadaşı diğer forumdan tanıyorum.İyi yılllllllaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
merhaba arya 28;
sanada iyi yillar hangi formdan ?baska bölümdemi var??Bende bazen okyuorum ama tedeavi dönemimde daha cok yogunlasiyorum,bazen kim kimdi unutuyor tekrar soruyorum her seyi..
saglik-huzur mutluluk getirmesi dilegiyle herkesin bende yeni yilini kutlarim.
Bu sitede değil başka bir sitededn tanıyorum arkadaşları.Burada o sitenin adını vermem sorun olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?