• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili Blondeh ve Hayat
Sizleri çok tebrik ediyorum .Ş,mdi güzelce dinlenerek hamileliğin tadını çıkarın,

Son yazan arkadaşım Kıbrıs a kaybolan bebeğini geri almaya gidiyorsun anlıyorum ama bence Kıbrıs a gerek yok. Aynı cinsiyet olması neden gerekli onu da bir düşün . 9. ayda bebeği kaybetmek dünyanın en acı olaylarından birisi Bence bunun nedenleri araştırılsın bu mümkün değilse çok iyi bir dr bul ben sana isim verebilirim riskli gebelikler konusunda uzman olsun Onunla gözlemlere devam et. Nasılsa hamiş kalabiliyorsan hele de ilk bebeğinse cinsiyet seçimine gerek yok bence ama sen bilirsin yine de.

Cnm bebegin için gerçekten çok üzüldüm ama yapmak istedigin şey çok ama çok yanlış bir şey... seninde söyledigin gibi önemli olan hamile kalabilmen ve saglıklı bir hamilelik geçirip bebegini saglıkla dogum yapman...şuan tek yapman gereken bebegini neden kaybettigini ve bundan sonraki hamileliklerinde böyle bir tehlike olup olmayacagını araştırmak olmalı...Cinsiyetinin ne önemi varki kaybettigin bebeginin cinsiyetinde bir bebegin oldugunda kaybettigin bebeginin yerini alabilecegini onu unutacagınımı sanıyorsun... yeni bir bebegin oldugunda cinsiyeti ne olursa olsun onu zaten çok seveceksin ve acın azalacak ama asla unutmayacaksın ilk bebegini... aynı cinsiyet olsa bile... :50::50::50:
:( Bebeğime otopsi yapıldı,herhangi bir neden bulunamadı.Bende de her şey araştırıldı,kan pıhtılaşması dahil, bir sebep bulunamadı.Riskli gebelikler konusunda en iyi doktorlardan birisini buldum,onunla gözlemlere devam etmeyi düşünüyorum.

Ama asıl konuya gelince.Cinsiyet seçimi.Bu konuda belki yanlış düşünüyorum, belki haklısınız. Ama yaşamayan kimse anlayamaz beni diye düşünüyorum.Allah kimseye yaşatmasın...Eğer Kıbrısta iyi bir doktor ismi verebilirseniz gerçekten çok sevineceğim...Sonuçta Allah isterse olur,yoksa biz ne yaparsak yapalım boş...

Merhabalar Rüzgarselin, nasılsın? ...kendini toparlayabildin mi? Böyle güzel haberleri alınca arkadaşlardan, umutlanıyo insan tabiki...ben daha iyiyim ama bazen depreşiyo yine:)Sen nasıl oldun canım?

lalem ben de daha iyiyim. yani ilk günler gerçekten çok canım yanıyordu. ama kabullendim artık. tedaviler esnasında işi düşünmemek için ayrılmıştım işten. uzun zamandır çalışmıyordum. ama baktım daha kötü oluyorum işe girdim. daha 2 gün oldu. iyi geldi şimdiden. iyice dağıldı kafam. aklıma gelmiyor artık. akşam eve gelince buraya bakıyorum o kadar. ben bu yazın sonunda falan düşünüyorum ikinci denemeyi. biraz ara vermek istedim. iyice soğusun içim.
ama güzel haberleri alınca buradan çok mutlu oluyorum. gerçekten umudum katlanıyor. sen ne zaman deneyeceksin tarih belli oldu mu?

lalem ben de daha iyiyim. yani ilk günler gerçekten çok canım yanıyordu. ama kabullendim artık. tedaviler esnasında işi düşünmemek için ayrılmıştım işten. uzun zamandır çalışmıyordum. ama baktım daha kötü oluyorum işe girdim. daha 2 gün oldu. iyi geldi şimdiden. iyice dağıldı kafam. aklıma gelmiyor artık. akşam eve gelince buraya bakıyorum o kadar. ben bu yazın sonunda falan düşünüyorum ikinci denemeyi. biraz ara vermek istedim. iyice soğusun içim.
ama güzel haberleri alınca buradan çok mutlu oluyorum. gerçekten umudum katlanıyor. sen ne zaman deneyeceksin tarih belli oldu mu?

Çalışmaya başlaman çok iyi olmuş bence de.Daha tarih belirlemedik biz canım...en azından yaza kadar ondan sonra bakalım ne yaparız.hayırlısı olsun.kafaya takmamak her işin önünü açıyor.O yüzden rahat olmalıyız her aşamada.Bunu başarırsak sonuç da olumlu olur buna inanıyorum.sevgiler..

:( Bebeğime otopsi yapıldı,herhangi bir neden bulunamadı.Bende de her şey araştırıldı,kan pıhtılaşması dahil, bir sebep bulunamadı.Riskli gebelikler konusunda en iyi doktorlardan birisini buldum,onunla gözlemlere devam etmeyi düşünüyorum.

Ama asıl konuya gelince.Cinsiyet seçimi.Bu konuda belki yanlış düşünüyorum, belki haklısınız. Ama yaşamayan kimse anlayamaz beni diye düşünüyorum.Allah kimseye yaşatmasın...Eğer Kıbrısta iyi bir doktor ismi verebilirseniz gerçekten çok sevineceğim...Sonuçta Allah isterse olur,yoksa biz ne yaparsak yapalım boş...

çok geçmiş olsunnnnn...çok üzülmüşsündür eminim ..rabbimm gönlüne göre versin....inşallahhh istediğin olurrrrrrrr....cinsiyet belirleme oluyo onu duymuştımmmmmm...hayırlısı olsunnnnnnnnn

Merhaba ymb,
Öncelikle bebeğini kaybetmene çok üzüldüm. Acın çok büyüktür tahmin edebiliyorum. Benim fikrim de diğer arkadaşlarla aynı. Yani aynı cinste olsa da bu yaşadığını unutmayacaksın ama cinsiyeti ne olursa olsun acın hafifleyecektir. Bence de cinsiyet seçimine gerek yok. ama tabii ki biz seni anlayamayız. herkesin duyguları, hissettikleri farklı olabilir. biraz daha düşün derim. acele karar verme. yine de seçim senin. inşallah neyi seçersen seç, sağlıklı bir hamileliğin ve bebeğin olur.
doktor ve merkez ismi sormuşsun. açıkçası burada şu iyi ya da şu kötü diyemiyoruz. herkesin beklentileri, deneyimleri farklı. kıbrıs'a gitmeye karar verirsen, merkezleri arayıp konuşman ve içine sineni seçmen gerekiyor. doğuş tüp bebek, dünya tüp bebek, kıbrıs tüp bebek öne çıkan merkezler. ara görüş. sorularına en iyi cevabı onlar verir.
bol şans,

selam ymb ,

Evet yaşamayan anlayamaz ama herkesin fikri de farklı. Saygılıyız Öyle istiyorsan öyle olsun. Ben oğlumdan önce iki düşüğü olan biri olarak oğlumdan sonra da donasyona gittiğimde cinsiyet seçimi yapmadım. Hiç farketmezdi O da benim yavrum diğerleri de ama tabii sen şimdi farklı ruh hali içinde olabilirsin. Dediğim gibi herkesin kişiliği olayları kabullenişi farklı Farklı renklerimiz var.

Merkez konusunda evet arkadaşıma katılıyorum. Herkes her yerde başarılı veya başarısız sonuçlar alabiliyor. Önemli olan dr u sevmen. Onu da ancak hepsiyle yüzyüze görüşerek anlayabilirsin yani tel ile. Dünya - Berk bey, Kıbrıs Tüp bebek - Halil İbrahim Bey, Doğuş - Firdevs Hanım veya Verda hanım Kuzey Kıbrıs Tüp Bebek- Savaş Bey olabilir. Maille pek ilgilenmeyebilirler, sen tel et.

sevgili ymb yavrunu kucaklamaya o kadar yaklaşmışken onu kaybetmen çok üzücü acın çok büyük allah sabır versin...
bu derin ve sarsıcı acı, duygularının mantığının önüne geçmesine neden oluyor. inan ki her evladın yeri farklı hiç bir anne bir evladını diğerinden ayıramaz. her birinin sevincide sevgiside acısıda ayrı ayrı...
zaman her şeyin ilacı yüreğimizi dağlayan acılar ne kadar büyük olursa olsun zamanla küllenir yoksa yaşayamayız...
inan ki ben de dahil buradaki arkadaşlardan bir çoğu düşük acısını yaşadık biliyoruz. dövündük ağladık bağrımız yandı dipledik ama her seferinde yeniden doğrulduk. sende kendine izin ver bağrındaki yangının hafiflemesine izin ver iç sesini mantığını yeniden dinle hala kıbrıs diyorsan o zaman gidersin... kıbrıs çok yakın uzak değil ki...

mimozam nasılsın... kızımız nasıl...
hepimize kal geldi yazmadık bir süre belkide yazacak bir şey yoktu kim bilir..

ben kıbrıs hazırlığına başladım bu gün 7. gün 3 tane donmuş embriyom vardı dilerim bu sefer umutlarım boşa çıkmaz.

yosun efsune bahardalı aymen hayat ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarım hepinize sevgiler....

Zümrütüm

Ben çok iyiyim Darısı başınıza. Herkes enaz benim kadar mutlu olsun Yaradan her isteyene bebek versin. Sadece bu bebek çok yaramaz hormonlarım tavan yaptı sanırım çok sinirliyim olan oğluşuma oluyor ona ders çalıştırırken çocuğu mahvediyorum hakaret üsütne hakaret Ama benimki de çok lakayt ' ben ödev yapmayacağım diyor hadi gel ne yaparsan yap.

Doğru eski güzelgrubumuza durgunluk geldi. Nedeni de sanıyorum herkesin istediği zaman diliminde Kıbrıs a gidemeyişi olsa gerek Herkes kadere kırıldı Foruma da küstü sanıyorum. Ben ise evet ancak tavsiye isteyen arkadaşlara yazabiliyorum Sanırım farklı bir endişeye girdiğim için olsa gerek. Her neyse Kıbrıs a 7 gün var demek. Hayırlı olsun İnşallah bebeciklerini alıp gelirsin. Oğlum da Kıbrıs tatilinden sonra otel müdürü olmaya karar verdi :) bu yaz da tekrar gitmek istiyor belki gideriz tatile bu kez gerçi sıkılırım herhalde ama ısrar ederse olur.

Sana da sevgilerimi yolluyorum Zümrütcüğüm çok öpüyorum

günaydın sevgili kızlar

eh bari artık yazayım ve başıma gelenleri anlatayım dedim;bu aralar baktım ki herkes kimselere haber vermeden kıbrısa gidip geliyor,bende öyle yapayım bari dedim:)veeee aralık 1 de adet olup tedaviye başladım.günde 3 estrofem,48 saat arayla 2 estraderm tts bant,2 dhea ile tadaviye başladım.geçen tedavimde rahmim ince kalmıştı hatırlarsınız(7,6 ile transfer etmişlerdi) o nedenle bu sefer daha yüksek dozlarda ilaç başladılar.1 hafta sonra rahim ölçümüm 7.3 oldu ve süper bir sonuç ,transfere kadar iyice kalınlaşır dediler.ve bana 16 aralık transfer günü diye söylediler.yanlız o gün progesteron ölçtürüp öyle gelin dediler ve ben doktora gittiğimde,doktor arkadaşım diye birde rahim ölçümü yaptırayım dedim veeeee birde baktılarki rahim incelmiş 6,7 çıkmazmı.benim bütün moralim bozuldu tabi doktorda inanamadı böyle bir şeyi ilk defa görüyorum dedi.sonra kıbrısı aradım onlarda yapacak bişey yok,siz yinede gelin ilk ölçümü yanlış yapmışlardır burada bir kaç gün fizik tedavi alırsınız dediler.bizde büyük bir hayalkırıklığı ile kıbrısa gittik.ama moralim çok bozuldu.sayın bay ukala doktorum(önceki arkadaşlar kim olduğunu bilirler) ertesi gün beni muayane etti ve 6,2 ölçtü.bana söylediği şu;hanfendi sizin rahminiz artık gelişmiyor ve bundan sonrada gelişmez,geçirdiğiniz küretaj sonrası daha da zarar görmüş.bundan sonra asla daha fazla olmaz,bu değerlede yaparsak imkansız değil ama ihtimal düşük siz bilirsiniz:( transferi 5 gün yapalım, fizik tedavi alın transfere kadar belki toparlar.biz tabi eşimle birden şok olduk ve biraz düşünelim diye dışarı çıktık,tabi ben birden salya sümük ağlamaya başladım.bütün planlarımız,hayallerimiz suya düştü.6 gece kalacağız diye planlar yapmıştık otel, uçak, araba kiraladık.eşim işlerini ona göre ayarladı.tabi durum böyle olunca 9 gün kalmamız gerekecekti.hemen istanbuldaki doktorumu aradım.durumu anlattım ve bana rahmin gelişmesi artık imkansız diye bişey yoktur dedi.ve bu değerle sakın transfer yaptırmayın dedi.sonra eşimin kadın doğumcu başka bir arkadaşını aradık o da aynı şeyi söyleyince transferi yaptırmaktan vazgeçtik.

biz bu arada kliniğin aşağısında dısarıda telafonla konuşurken,hemşirem cepten aramaya başladı.halbuki biraz dışarı çıkıp hava alacağımı söylemiştim.sinirlerim çok bozuktu ve ağlıyordum.telefonu açtım ve aşağıdayız birazdna geleceğiz dedim.yukarı çıktık ve kararımızı söyledik.bir anda suratlar birden değişti.ve bize donör için bir sürü masraf yaptıklarını ve vazgeçersek bu masrafları ödememiz gerektiğini söylediler.biz bir anda şok olduk.
( haaa bu arada hani geçen sefer tedavide hiç donmuşum kalmadığı için sorunun yumurtadan olduğunu düşünüp bize çok iyi bir fiyat yapacaklarını söylemişlerdi ya;ben tedaviden 15 gün önce hemşireyi arayıp fiyatın ne olduğunu söylediğimde merak etmeyin doktor bey size çok iyi bir fiyat yapacak demişti.bende tam olarak kaç ama diye sordum ben sizi ararım deyip kapattı ve asla aramadı.adetime 1 hafta falan kala yine aradım doktorla konuşamadım ama iyi bir fiyat söyleyeceğiz deyip takrar beni kandırdı.sonra adet olduğum gün sabah aradım ve haber verdim.fiyatı tekrar sordum ben şimdi doktora dönüp sizi arayacağım dedi veeeeeee aradı fiyattan sadece ve sadece 500 eurocuk daha indirim yapmışlar.ben tabi kıyameti kopardım.uzun uzadıya fiyat kavgası yaptık ve en sonunda hemşire benim yetkim yok doktor beyi arayın dedi.sevgili bay ukala yı aradım ve bana ilk tedavide sorunun yumurtadan değil kesin spermden olduğunu söyledi.tabi bende bu durumda birşey diyemedim,adette olmuştum ve söyledikleri fiyatı meburen kabul edip tedaviye başladım.yani aslında olayın başında onlara iyice kıl olmuştum.)

hemşire bize böyle söyleyince bende birden ipler koptu.birden tartışmaya başladık ben bişey ödemem size diye bas bas bağırdım.zaten geçen seferden bize yamuk yaptıklarını düşündüğümü söyledim ve hemşire bana geçen sefer donörün çok yumurta verdiğini iki aileye paylaştırdıklarını diğer ailenin hamile kaldığını söyledi.bende inanamadım yani bana 20 yumurta ayırdıklarını söylemişlerdi.diğerinede en az 10 tane ayırmaları gerekir ki bu da 30 tane yumurta eder.bir kadının 30 yumurta vermesi çok zor ve verse bile yumurtaların kalitesiz olacağını bildiğimi söyledim.diğer ailenin donmuşu bile kaldığını söyleyince anladımki kızlar bunlar bize geçen sefer bir oyun oynadılar;diğer kadının yaşı benden büyüktü(çünkü dosyada bakarken gördüm 45 yaşında) ayrıca muhmelen bunların maddi durumu nasılsa iyi biri doktor biri eczacı,nasıl olsa bir daha denerler deyip iyi yumurtaları ona seçip bizede daha düşük kalitedekileri ayırdıklarını düşünüyorum.ve tabi sonuç olarak ta 15 embiyodan bir tanesi bile dondurulamadı.

neyse kızlar çok uzattım biliyorum,sonuç olarak biz bişey ödemyeceğiz deyip oradan çıktık arkamızdan muhasebeci bizi çağırdı tekrar sinirlendik ve kavga edip oaradan ayrılıp bütün köprüleri attıkkk....

sonra aynı gün girnede berk beyi aradım hemen beni görmeyi kabul etti.ona gittik 1,5 saat muayene ve sohbetten sonra onda yaptırmaya karar verdim berk bey çok tatlı ve bilgili bir doktor.çok memnun kaldım yaklaşımından.fakat tabiki o da rahim kalınlığımı ölçtü ve çok parlak değil dedi.onada anlattım bütün bu olanları.ve şaşırdı.farklı bir tedavi deneyelim dedi.şimdi birkaç ay estrofem kullanacağım günde 4 tane içiyorum.diğer taraftan daha pahalı ama en azından onların dürüst olduklarına inandım.gidecek olanlara kesinlikle tavsiye ederim.benim başıma gelenler herkese ders olsun kızlar...

Son düzenleme:
mimozam nasılsın... kızımız nasıl...
hepimize kal geldi yazmadık bir süre belkide yazacak bir şey yoktu kim bilir..

ben kıbrıs hazırlığına başladım bu gün 7. gün 3 tane donmuş embriyom vardı dilerim bu sefer umutlarım boşa çıkmaz.

yosun efsune bahardalı aymen hayat ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarım hepinize sevgiler....

Tedavin hayırlı olsun cnm, inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle...

Zümrütüm

Ben çok iyiyim Darısı başınıza. Herkes enaz benim kadar mutlu olsun Yaradan her isteyene bebek versin. Sadece bu bebek çok yaramaz hormonlarım tavan yaptı sanırım çok sinirliyim olan oğluşuma oluyor ona ders çalıştırırken çocuğu mahvediyorum hakaret üsütne hakaret Ama benimki de çok lakayt ' ben ödev yapmayacağım diyor hadi gel ne yaparsan yap.

Doğru eski güzelgrubumuza durgunluk geldi. Nedeni de sanıyorum herkesin istediği zaman diliminde Kıbrıs a gidemeyişi olsa gerek Herkes kadere kırıldı Foruma da küstü sanıyorum. Ben ise evet ancak tavsiye isteyen arkadaşlara yazabiliyorum Sanırım farklı bir endişeye girdiğim için olsa gerek. Her neyse Kıbrıs a 7 gün var demek. Hayırlı olsun İnşallah bebeciklerini alıp gelirsin. Oğlum da Kıbrıs tatilinden sonra otel müdürü olmaya karar verdi :) bu yaz da tekrar gitmek istiyor belki gideriz tatile bu kez gerçi sıkılırım herhalde ama ısrar ederse olur.

Sana da sevgilerimi yolluyorum Zümrütcüğüm çok öpüyorum

mimoşum ne güzel bir dilekte bulunmuşsun herkes en az benim kadar mutlu olsun diye....sağol temiz kalpli ,yüce gönüllü arkadaşım :)

Günaydınnn kızlarrr

Aymoşum inanamadım yaaa nasıl rahim geriye gider. Evet gider gider de o hani zirve yapıp sonra geriye gidiyor. Yani acaba bu zirve zamanını mı ayarlayamadılar kaçırdılar. Ya da progestanını artırıp rahimi inceltecek bir extra mı aldın Bitkisel bir ilaç veya gıda gibi ??? Hheee heeeee hemen gelin der ukala arkadaş Kızkardeşi de para kazanacak ya arkadaşın hemen gelin 6.3 le demiş. İyi yapmışsın bak bir kişi daha gitti ince rahimle de olmadı. Gerçi diyorsun ki rahim inceliği ile düşük arasında bir ilişki yok Ben hala emin değilim bir de F hanıma sormalıyım.

Bu forum da uzun bir yol yaz yaz uzuyor şekli biraz değiştirilse reklamlar da azaltılsa diyorum!

Neyse bu arada F hanıma sordum. ( seni ararım bugün ) Benden 500 Avro almışlardı. Senin bay ukala nın dediği gibi 1 yıllık değil Doğuşta 2 yıl saklıyorlarmış. Benimkiler de saklanıyormuş. Bu arada bayan F yi hep takdir etmişimdir. Bana hepsi saklanıyor dedi. Bu durumda gayet dürüst olduğunu düşünüyorum. Ben yine de yani ısrarla yine de kişilkle ilgili olduğunu düşünüyorum. Bööyle alavereci dalavereci birisi isen yumileri paylaştırır donor kalitesiz yumurtladı yuminiz kalmadı diyebilir böylece işte benden aldıkları 500 Avro yerine hani tam bir tedavi parası 4000 ile 5500 Avro arası alabilir. Bana sorsanız yapar mıydın diye Ya da bir de kendinize sorun yapar mıydın diye ? Ben evet yapardım diyorum ama şöyle yapardım donorden seninki gibi 30 alınabileceğini düşünmüyorum diyelim 20 alındı. Çift için 3 5 tane ayırırdım bir kez daha donmuşlarla denesin diye sonra diğerlerini de bir başka çifte satabilirdim ama ilk çiftin 1 deneme hakkını daha saklı tutarak. Hastaların meslekleri ne olursa olsun her şeyin bir raconu var haram helal diye birşey var Keşke herkesin maneviyatı veya vicdanı azıcıkkkk daha fazla olsa.

Bu arada bu eski dr un sana indirim yapmamak için suçu sperm e atmış olabilir. Çünkü o zaman sen cadısı ortalığı yıkacaktın ki yııkmışsın ama işte adam umursamamıştır bile Ona şöyle okkalı bir cümle daha etkili olurdu sanki. Neyse hayırlısı olsun Aymoşum yaaa demek senin bebişlere Berk bey in ellerinin dokunması gerekiyormuş O eeller hayırlı uğurlu gelecek Allahın izniyle.

Bu işlerde de para önemli değil .... tiret gitsin Para çalışkan insana her zaman gelir. Burjuva birinin düşünceleri değil bıorçlu harçlı birinin dşünceleri . Önemli olan insanın huzuru bir de yanında bebiş olursa yeme de yanında yat. Bugün cuma hepinize tüm acizlere muhtaçlara ve isteklerinin gerçekleşmesine tek başına gücü yetmeyen herkese (kendim dahil ) dua edeyim.

Görüşürüz

hepinize günaydın arkadaşlar... epey zamandır buralara gelememiştim.. herkesler iyi mi.. yeni gelen arkadaşlar olmuş. hoşgelmişler....
aymencim başına gelen talihsizliklere üzüldüm. ama ne yapalım sağlık olsun. demekki vakti saati gelmemiş henüz...elbet vakti saati bir gün gelecek..
berk beye dönmekle isabetli bir karar vermişsin... ve burada başaracağına eminim.. bende berk beye ve merkezine, ekibine 100 üzerinden 100 vermiştim...
bu işlerde pozitif elektrik aldığın merkezle devam etmek çok önemli bence. başarıyı direkt etkiliyor..
mimozacım sen neler yapıyorsun. nasıl gidiyor. kaç aylık oldunuz şimdi.. doğum ne zaman..
kızlar beni sorarsanız 12 haftalık olduk biz.... inşallah bu duyguyu herkes tadacak arkadaşlar....... güzel bir duygu... umarım sağılkla da devam eder...
şimdilik hepinize sevgiler..

günaydın kızlarrrr

karyacığım allah tamamına erdirsin...senin adına çok sevindim.sende berk e gitmiştin değilmi??ilk başta hata yaptığımı anlamıştım aslında neyse zararın neresinden dönersek kardır.berk beye güveniyorum..
bu arada az önce mimoşla uzuuunnnn tlf görüşmemiz esnasında berk bey aradı.ne kadar şaşırdığımı ve sevindğimi anlatamam.hemen mimoşu kapatıp onu açtım ve bana sadece herşey yolundamı diye aradığını söyledi.tabi ben şaşkınlıkla pek fazla bişey konuşamadım yani konuşacak pek bişeyde yoktu gerçi ama.herşeyi yolunda gayet iyiyim dedim.eşime selam söyleyip kapattı.diğer tarafta biliyorsunuz bay ukalayla değil hemşiresiyle bile telefonda konuşmak lükstü.defalarca aradığım halde açmazdı ve geride beni aramaz çıldırtırlardı.neyse allah pişman etmesin bu sefer doğru adreste olduğumu hissediyorum.

zümrütcüğüm sende tedaviye başlamışsın hayırlı olsun canım.umarım donmuşlarla yüzün güler...

Günaydınnn kızlarrr

Aymoşum inanamadım yaaa nasıl rahim geriye gider. Evet gider gider de o hani zirve yapıp sonra geriye gidiyor. Yani acaba bu zirve zamanını mı ayarlayamadılar kaçırdılar. Ya da progestanını artırıp rahimi inceltecek bir extra mı aldın Bitkisel bir ilaç veya gıda gibi ??? Hheee heeeee hemen gelin der ukala arkadaş Kızkardeşi de para kazanacak ya arkadaşın hemen gelin 6.3 le demiş. İyi yapmışsın bak bir kişi daha gitti ince rahimle de olmadı. Gerçi diyorsun ki rahim inceliği ile düşük arasında bir ilişki yok Ben hala emin değilim bir de F hanıma sormalıyım.

mimoşum haklısın canım berk beyde rahmin durumuna çok şaşırdı.yani kanamanız olmadığına eminmisiniz kanamasız olmamalı dedi.hiç kanama falan olmadı.progestanımda çok düşük çıktı yani 0,62 çıktı kıbrısa gideceğimiz gün ölçülmüştü.tam istedikleri bir değerdi:(

Kızlar selamlar hepinizee... gelmişlere, gideceklere, hamişlere...

Aymooşş seni gidi su altından saman yürüten seni:1: Herşeyde bir hayır vardır.. Yine onlara uyup üzülmek vardı sonunda.. çok zor olduğunu sen daha iyi biliyorsun... İnşallah olacak hepimizin istedikleri yeni yılda... inşallah inşallah...

Mimozaaaamm seni görmek çok güzeel buralarda:1: Kaç kg aldın? Görüntünde bir değişiklik varmı:1:

Zümrüütt gidiyorsun demek... Haydi hayırlısı olsun.. Sen git gelde bende artık gideyim bari:) Sizlere hadi hadi derken, günler geldi geçti de ben hala buradayım :) Bu arada 82 yaşındaki kayınpederim mide kanaması geçirdi. 2 gün yoğun bakımda kaldı falan.. bu hafta neredeyse hep hastanedeydik. Benimde dişim ağrıyordu ya.. antibiyotik verdi.. çarşamba günü gideceğim tekrar... bu arada hala kıbrıs için gereken testleri yaptıramadım.. O gün diş randevusu sabah 9 da.. Eğer o testlerin açlıkla alakası yoksa onlarıda o gün aradan çıkartabilirim sanırım. Varmı bilgisi olan? Bugün yarın taşınma işlerimizi var birde.. Ama şansımıza günlerdir gök delindi sanki. İnsan kafasını camdan çıkaramıyor.. Geçen arabada yakalandık.. bırakın arabanın önünü.. camın diğer tarafı görünmüyordu.. yaktık dörtlüleri çektik kenara bekledik çaresiz..

Bugün evdeyim sanırım.. yani öyle umut ediyorum.. yazın rahatım ama kışın eşim evde olduğundan pek program yapamıyorum işte:)

Neyse hadiii toparlanalım.. titreyip, kendimize gelelim.. eski halimize dönelim yavaştan :)

yosuncuğum kaldır o güzel poponuda beraber gidelim kıbrısa.bak ben ocakta gitmeyi düşünüyorum inşallah bir aksilik olmaz.yosuncan baktım herkes saman altında su yürütüyor bende yapayım dedim ama bak yüzüme gözüme bulaştırdım:) cezamı çektim akıllandım:)
bu arada senin tahlillerin nelerdi şekerim hatırlamıyorum.sanırım hepatit b,c hiv falan olanlar.onlar için aç karna olmaya gerek yok.ama eğer hormon varsa içlerinde aç gitmen gerekir.

Back