• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah sonunu hayr etsin İnşallah cnm... bu kadarla gelmiş geçmiş olsun.
Bundan sonra çok dikkat etmelisin diye düşünüyorum bence lavabo ihtiyacın dışında çok fazla kalkma bebeklerin iyice yerleşene kadar, iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.
Allaha emanet ol.

Canım Nrm34 , çok teşekkür ederim bu güzel telkinlerin için teşekkür ederim;) aynen öyle yapıyorum.Ama pazartesi günü işe başlamam lazım.Allahıma emanetiz bakalım .allah razı olsun mitlu seneler diliyorum ,) sevgiler..

merhaba blondeh,
lütfen moralini yüksek tut. tam da hissettiğim gibi ikizlerini alacaksın inşallah kucağına :) dualarımla yanındayım canım.

merhaba blondeh,
lütfen moralini yüksek tut. tam da hissettiğim gibi ikizlerini alacaksın inşallah kucağına :) dualarımla yanındayım canım.

Rüzgarselincim, çok teşekkür ederim.Rabbim inşallah bana kuvvet verecek.Allahın izniyle aşacağım inşallah.Allah razı lsun dualrın için.Umuyorum sağlıklı ve Umutlarımızın gerçeğe döndüğü bir yıl olur 2012 ;) Allaha emanet olun canım ;)

Blondeh ciğim

Çok geçmiş olsun. Sakın sakın kalkma dr a da kızdım niy e1 hafta bu durumda enaz 10 gün vermeliydi. Dinnlen ve şu düşük korkusunu at Bunun için ister kitap oku ki ben okuyamadım ya da film seyret ama eğlenceli filan olsun. El iş yap istersen. Çok bu konuyla ilgili de konuşma herşey yolunda bir düşünce ile devam et. Olumlu düşün. Bana sorarsan gelecek sene nerede kimlerle olacağın çoktan dızayn edilmiş durumda bu yüzden kendini sıkma. Dua et başka da yapacağın bir şey yok. Kötü kötü konuşup olumsuz enerji yüklenme evrenden tamam mı canımcığım ??

Zümrütcüğüm sorma sorma aynı şey daha da ağırı bugün de yaşadık. Bu kez de arkadaşları durumu bana söyleyince bir daha okula gelmeyeceğim demesin mi? Zavallı oğlum bakalım ne çözüm bulacağım bu wc işine . adam okulda wc ye gidemiyor klozete alıştı belki ondan belki başka birşeyden. Konuştum ama ıhhııı işe yaramamış.

Arkadaşlar geçen sene bu forumda çok mutsuz olup bu sene bebekleriyle çok mutlu olan arkadaşlarımız var. Ben de geçen seneye göre çok mutluyum. Sizlerden çok cesaret aldım özellikle Rosacığımdan. Sağolun varolun Ben de mümkün olduğunca sizleri kıbrısa kışkırtmaya çalışıyorum ancak dış şartlar bazen benden önde geliyor Herşey içinizde . Bir ara Shirley Mclaine nin bir kitabı vardı Dışarıda hiçbirşey var diye .Evet herşey içinizde. Oğlanın bakıcısının annesi hacca gitti Orda şeytan taşlanacakmış. Dediğim gibi Şeytan dışarda değil ki içimizde Herşey içimizde.
Hepinize mutlu umutlu bir yıl diliyorum arkadaşlarım

merhaba arkadaşlar,

uzun zaman oldu yazmayalı ama mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum

iyi hazırlık+fırsat=şans ise herkese yeni yılda bol şans diliyorum. ben de stres kaynağımı bulup ondan kurtuldum. yeni yılda işsizim:)) ve şimdiden kendimi daha mutlu, huzurlu ve şanslı hissediyorum. evimi özlemişim. (bu arada ben lanet bir bankacıydım)

vaziyeti değerlendirmek için yarın hormon testi yaptırıcam bakalım düşündüğüm gibi mi...

40 milyon kimin olursa olsun, yeni yılda benim bir bebeğim olsun... ve isteyen herkesin....

iyi yıllar.

Blondeh geçmiş olsun sakin olmaya çalış streste üzüntüde ilk rahim etkileniyor sen rahat olmaya çalış ki rahim yumuşak olsun... proluton depot iğneyi dr.una sor istersen....

mimozam sana proluton depot vermişti dr.un senin ve shantinin yazdıklarını kopilemiştim o zaman. ( mimoza: Proluton Depot 500 diye bir iğne tavsiye etti 4 gün sonra tekrarlanacakmış.)
( shanti: ben prolutan depot iğne (yarım doz) haftada bir kez 7ay sonuna kadar vurundum. düşük riskine karşı. Proluton 500 depot her 4 günde 1 yarım ampul kas iç enjeksiyon şeklinde kullanılır, kalan yarım ampul çöpe atılır.)

mimozam okulda bir sorun mu oldu acaba. çocuklar birbirine karşı acımasız oluyor. kendinden daha güçlü yada büyük bir çocuk gözünü korkutmuş olmasın. dönemin sonu geldi daha önce böyle bir sorun yaşamadı oğulcan şimdi neden olsun??? en iyi cevap arkadaşlarındadır. öğretmeni gözlemlerse sorunu çözebilir belki...

40 milyon kimin olursa olsun, yeni yılda benim bir bebeğim olsun... ve isteyen herkesin....

Efsune kullanıcısından alıntı:bu forumdaki tüm arkadaslar ile birlikte ümitle baslayacagimiz bir yila giriyoruz..
2012´nin umutlarin gerceklestigi anne olacagimiz günleri getirmesini diliyorum .
maya takviminin aksine bizlerin bebeklerine kavusacagi bir yil olsun..
sevgiyle kalin:)))

merhabalar arkadaşlar turbice ve efsune harika dilekte bulunmuşlar hepimiz için gerçek olsun...
mutlu yıllar...........

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar... Nıhayet dun yenı eve tasındık:) burada net yok telefondan baglanıyorum.
O yuzden uzun yazamayacagım.
Hepımıze saglıklı, mutlu, bol kazanclı, bol folıkullu, mukemmel embrıyolu, saglıklı bebıslerımızın oldugu bır yıl dılıyorum kendınıze ıyı bakın:)

Zümrütcüğüm

Evet ben de pruloton vurdurmuştum Firdevs hanımın tavsiyesiyle haftada 2 sanıyorum. Toplam 4 iğne vurdurdum sonrasında kesmiştim çünkü dr lardan biri yan etkisi konusunda uyarmıştı sanıyorum ama malesef anımsamıyorum yan etkiyi.( Bir de düşük önleyici değil sadece rahim içi kasılmasını önlüyordu O da birşeydir. Shantinin dediği gibi yarım doz yarım doz muydu acaba onu da anımsamıyorum . Aman korkulu günlerdi kimse yaşamasın.

Yok oğlan daha önce de 2 kez yapmıştı aynı şeyi. Büyüğü okulda yapamıyor sabah da süt koyuyorum ya beslenmesine orada sıkışıyor. Arkadaşlarıyla sorun var mı bilemiyorum o zamanlar gece dişlerini gıcırdatıyor. Yoksa genelde şımarık bile denilir. Bol keseden atıp tutuyor ben altın bileziğim var bile diyemem bana geçen gün ' doğum günümü biizm evde yapmayalım külüstür ya biraz hem digitürk de titriyor filan bakıcının evinde yapalım ' demesin mi ? Bizim evin tavanı basık bakıcının ki ferah Bir de arkadaşlarına teraslı evde oturuyoruz ( dublex demek istiyor) demiş. Böyle atıp tutuyor hiç ezik büzük bir çocuk değil benim tam tersim. Babası da ağırdır ama bilmem nereden? Burada ben Bakıcıyı suçluyorum geçen seneye dek ( anaokulu) evinde enaz 8 saat ona baktı Ben full time çalışıyorum hatta haftada 2 kez de gece kurslarım var .Kendisinde kloset yok öbür wc nin de kenarına alıştırmış. Oğlu olsa hemen alıştırırdı. Baktı ben de rahatım bu konuda kloset var diye üstüne düşmedi.Okul alaturka wc. Her ne kadar severse sevsin anne gibi olmuyor hiç kimse . Bir sorayım bakayım yine de Berilsciğim bir derdi var mıymış?

Turbice iyi yapmışsın Boşver huzurundan önemli mi para? Evet onsuz olmuyor ama çok da şart olmayan şeylere harcama yapmazsın olur biter. N ekadar eve gelir girerse o kadar dağılıyoruz harcamalarımız artıyor boşver sen mutlu ol yeter .

Efsuneciğim teşekkürler herkese mutlu yıllar diliyorum tekrar

Yosuncuğum son anda gördüm En sonunda taşındın Feng suhi ye göre evdeki yatak yönü bile önemli ya hani bu konuda ya da evde ki kötü bir enerji akımı vs İnşallah bu kez hayırlı uğurlu bir eve taşınmışsındır. Güle güle oturrr Eeeee artık yapacak bir şey de kalmadı . Hadiiiii

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar;
Yeni yilinizi kutlarim 2012 yili insallah bize ugurlu gelecek diyorum.Donmuslarim var yakinda Kibrista tedavyie baslyiorum.Ilk ikizlerime hamileligimde kanamadan kaybettim bu arada Yurtdisinda yasiyorum burdaki müdahaleler Türkiye gibi degil..ondan doalyi bebeklerimi 10 haftalikken kaybettim.
Yeni bir tedavyie basladim insallah iyi olumlu bekledigim gibi olacaktir..paylasmak istedim bilgileriniz cok degerlidir..kanama olup ta nasil bir islemle tedavi oldunuz yada basa ciktiniz ?cook önemli en korktugum sey düsük yasamak..tekrar ayni seyleri yasamamk icin sizden öeneriler beklyiorum..canim arkadaslarim..
Her seyiniz günlünüzce olmasi dilegiyle.
tekrar görüsmek üzere.
Anne olan adaylarimiza burdan bol sanslar diliyorum.

Selam Jades

Eğer kendi yumilerinle denediysen vazgeç onlardan derim. Çünkü ilk 3 aydaki düşüklerin çoğu kalitesiz yumiden veya kromozon bozukluğundan. Dönor yumileri ile düşük yapıyorsan o zaman rahimin tutmada bir sorunu oluyor derim . Bol bol dinlen bir de dediğimiz gibi pruloton iğne ile bir süre daha tutabilirsin Ha bir de şu var hormon eksikliği olabilir biz hemen günde 6 tane progestana başlıyoruz hatta transferden 3 - 5 gün önce başlıyoruz Kolay gelsin arkadaşım .

Kızlar hepinize mutlu yıllar sağlıklı sıhatlı hamilelikler ve bebekler getirsin.Sizleri sürekli okuyorum çocu arkadaşı diğer forumdan tanıyorum.İyi yılllllllaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

Selam Jades

Eğer kendi yumilerinle denediysen vazgeç onlardan derim. Çünkü ilk 3 aydaki düşüklerin çoğu kalitesiz yumiden veya kromozon bozukluğundan. Dönor yumileri ile düşük yapıyorsan o zaman rahimin tutmada bir sorunu oluyor derim . Bol bol dinlen bir de dediğimiz gibi pruloton iğne ile bir süre daha tutabilirsin Ha bir de şu var hormon eksikliği olabilir biz hemen günde 6 tane progestana başlıyoruz hatta transferden 3 - 5 gün önce başlıyoruz Kolay gelsin arkadaşım .

merhaba papatya40;
Cok tsk ederim cevabin beni mutlu etti.Kendi yumumden 2 yil oldu vazgectim.Haklisin evet yordu bu tedaviler mikrolar,gel gitler..
Düsük sebebim kanama ile basladi Kibris bana bahsettiginiz igneden verdi ama burda alip yapalim derken siparis verdim derken 5-7 gün arasi ancak geldi ve düsükle sonuclandi..cook üzüldüm kahroldum .kocaman olmuslardi kalbide atiyordu.Simdi tedbirliyim Kibrsta hemen alacagim kanam baslar baslamaz yaptiracagim kismetse ..insallah baska bir sorun varmesin papatya..ama beni aydinlattin cook tsk ederim.Yukarda rahim tutunmada derken ne gibi bir tutunma acaba olabilir? her seyim iyi oldugunu doktorum söyledi .Tedbirini alyiorum Papatya zsk ederim destegin icin.Burda olmanizi bilmem bile isimin kolaylastigini hisseder gibi oldum.
Tüm arakadaslara burdan kolayliklar diliyorum.Allahim ellerimizi bos koymaz insallah.
Sakin olup bol bol dinlenyiorum tedaviye baslar baslamaz..))Mecburen
herkese burdan selamlar gönderiyorum.

Kızlar hepinize mutlu yıllar sağlıklı sıhatlı hamilelikler ve bebekler getirsin.Sizleri sürekli okuyorum çocu arkadaşı diğer forumdan tanıyorum.İyi yılllllllaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

merhaba arya 28;
sanada iyi yillar hangi formdan ?baska bölümdemi var??Bende bazen okyuorum ama tedeavi dönemimde daha cok yogunlasiyorum,bazen kim kimdi unutuyor tekrar soruyorum her seyi..
saglik-huzur mutluluk getirmesi dilegiyle herkesin bende yeni yilini kutlarim.

merhaba arya 28;
sanada iyi yillar hangi formdan ?baska bölümdemi var??Bende bazen okyuorum ama tedeavi dönemimde daha cok yogunlasiyorum,bazen kim kimdi unutuyor tekrar soruyorum her seyi..
saglik-huzur mutluluk getirmesi dilegiyle herkesin bende yeni yilini kutlarim.

Bu sitede değil başka bir sitededn tanıyorum arkadaşları.Burada o sitenin adını vermem sorun olabilir.

Bu sitede değil başka bir sitededn tanıyorum arkadaşları.Burada o sitenin adını vermem sorun olabilir.

Evet Arya28 ;
Kurallara saygi duyuyorum.Anladim cnm.Buraya annelik icin büyük bir emekle gelyioruz,saygi sevgi cercevesinde bilgi alisveris icindeyim....tüm anneleri burdan sevgiyle kucakliyorum her seyimizi palyasmayi umuyorum bILGILER COK DEGERLI COOOK ÖNEM KAZANIYOR..
yeni yil bol sans getiriri insallah..esenkalin

Selam Jades,

Rahimde tutunmama konusunda çok uzmandeğilim ama en son Aysevi arkadaşımız histeroskopi yaptırdı İlgisi var mı bilmem ama dr lar ona rahimin dulrumu bu ay iyi değil dediler. Demek böyle
bir kavram var . Bazen de rahim ağzı gevşek oluyor ama onu nasıl anlıyorlar da dikiş atıyorlar bilemiyorum yine. Dediğim gibi hamilelik hormonunun az olması da düşüğe neden oluyor. o da progestan haplarla hallediliyor. Bir şeyi daha unuttum .Donorrrrrrrrr Çok çok önemli daha önce hamilelik alınmış 30 yaşını aşmamış bir donör iste. Hangi merkezde yaptırmıştın ? Bazı merkezler 26 fazlası donör kullanmıyor. Son dönemde Verda hanım çok taleplere karşılık veriyor diye biliyorum .Yeni olduğundan isteklere çok baş eğiyor gibi. Ben Firdevs hanıma gitmiştim çok memnunum elbette bunun olumlu sonuç almamla ilgisi vardır.

Ne demek ne demek biz hepimiz birbirimize omuz vermek için buradayız. Yeter ki böyle zorlu bir yolda daha fazla insan mutlu olsun.

Yeni bir yıl mı,
yeni bir ben mi?

Şu giden yıla ne çabuk sırtımızı döneriz.Yeni yıl için geri sayım başladığında, gidene hüzünle gelene ise umutla bakışımızın ardında ne var acaba? Hayal kırıklıkları, ayrılıklar, başarısızlıklar, hastalıklar, ve pek çok şeyle yüklü olan eski yılın, üstümüzde bıraktığı yorgun ve çaresiz hislerdense, yeni yılın g...etireceğini varsaydığımız her iyi, olumlu ve umut d...olu... beklentileri düşünmek bile kendimizi iyi hissettirir.

Geride bıraktığımız giden yıl mıdır yoksa kendimizden bir parçamız mıdır? Hani o bizi içine katan, sorumlu olduğumuz ve atıpta memnun olmadığımız ya da atmadığımız için kendimize kızdığımız adımlar mıdır geride bıraktığımız? Sanırım içimizde yapamadıklarımızı ya da görmek istemediklerimizi, eski yılın heybesine koyup geçmişin denizinin ortasına atarak onlardan kurtulmak istiyoruz..

Hay Allahım!!! Şu içimizde olup bitenleri, atamadık gitti..Kurtulamıyoruz değil mi? Tüm umutlara rağmen her yeni yıl, pek de bir şey değiştirmeden hayatımızda hergün eskiyor.

Ardımızda bırakamadığımız kendimizle, her şey tekrarlıyor sanki. Peki değiştiremediğimiz tüm bu yıllar, tüm bu insanlar, tüm bu ilişkiler, tüm bu aşklar yerine, değiştirebileceğimiz kendimizken neden kendimizle değil de, değiştiremiyeceğimiz her şeyle zaman kaybediyoruz..Belki esas mesel budur?

Acı verir kendine dokunmak…acı verir yapamadıklarımızın sorumluluğunu almak..Korkutur, bildiğimiz ama bize sıkıntı veren yoldan çıkmak..Atasözleri doğru söyler belki ama işimize de yaramaz…”Bildiğin yol en doğru yoldur…”

Evet, bizi hayatta tutan, koruyan, ehven-i şer olan bu bildik ama sıkıntılı yola tutunmak….Yeni, ama sonuçlarını bilmediğin, geçeceğin durakları bilmediğin, risklerini tanımadığın yeni bir yolda korku ile ve yoldaşsız kalmak yerine tercih ettiğindir eski yol…

Halbuki, yeni yıldan beklediklerimiz aslında tam da bu yoldan; korunaklı ama işlevsiz, bizi üretken ve sevgi ile yaşamaktan alıkoyan bu yoldan çıkma arzusudur. Ve aslında bunun bize sıkıntı yaşatmadan ayağımızın ucuna atılıvermesini bekleyerek aslında atmadığımız adımlarımızın pasif sorgulamasıdır yeni yıl....

Hadi bu yıl yoldan çıkın…hadi bu yıl kendiniz için bir şeyler yapın…hadi bu yıl istediklerinizin gelmesini bekleyerek yaşamak yerine bu yıl kendinizi yaşayın…Belki de en güzel hediye, kendinizsiniz..Bunu kendinize borçlusunuz…Size iyi bir yıl dilemiyorum…Sizi, kendinizi yaşamaya davet ediyorum…
Uz.Psk.Nevhan Varol, Aralık 2011

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Geçmişle ne kadar çok vedalaşırsanız o kadar özgürleşirsiniz. Bir gün bir arkadaşım bana kendinden küçük birine aşık olduğunu ne yapacağını sordu. Ama nüfus cüzdanımda ondan büyük görünüyorum dedi. ( 8-9 yaştan fazla değildi sanmıyorum ?? ) at o zaman nüfus cüzdanını denize dediğimi anımsıyorum:) Gayet radikalmişim şimdi diyebilir miyim ? Evet ama sonrasındaki olasılıkları saymayı unutmam şimdiki yaşımda. Yine de Kıbrıs korkaklarına bir şey anlatayım: Oğlum şimdi karanlıktan korkuyor. ( benim böyle bir korkum yok )
O koridorda ne var Gerçekten hayaletler canavarlar veya o 3 harfliler mi var ? Bir kere olsun o koridora girse ( ister dualarla ister benim desteğimle ister yarı uyanık yarı uykulu ne farkeder)
bir kez atlatsa korkusunu artık korkar mı ? İşte size söylüyorum hadi başlayın ya da başladıysanız da anne olmaktan korkmayın Bu bir doğa olayı her şekilde üstesinden geleceksiniz. Gelemezseniz beni arayın ya yardım için ya artık ne istiyorsanız ben size bu yolda % 100 garanti veriyorum. Y A P A B İ L İ R S İ N İ Z.

Back