Merhaba Papatya 40
Evet yazın çok hoşuma gitti o korkaklarda biride belki benim.Gerçi Kıbrıs yolcusumuyum bilmiyorum ama sanırım yolcuyummm..::))
3 defa tüp bebek yaptırdım.Hepside iptalle sonuçlandı yani benim yumurtalar döllenmiyor.Çok yoruldum artık iğnelerden bomba gibi oldum.
Donasyona gideyim diyorum kızıyorum kendi kendime hiç mücadele vermeden kaçıyormusun diyorum ara ara.
Ama o iğnelerde vücudumuza neler veriliyor onuda bildiğimiz yok.
Hadi yaptırdım donasyon nasıl bir duygu yaşarım onuda bilmiyorum.Birde ben çevreme yalan söyleyemem.Böyle birşey çevreyede söylenmez.Suçlulukta duyuyorum ....Yani anlayacağın ne yapacağımı bilmiyorum.
:::))) Ve bu arada yaşım 38 belki bunları hiç düşünmemem gerek ama...Vakit yok belkide...Birde çevrem olmadı olmadı nerden oldu bu çocuk sormazlarmı...Sordular nasıl yalan söylerim...yani ?????? oluşan çıkmazlarım........
Ne diyeyeim aynı yolardan geçmişiz biz aynı sudan içmişiz biz filan diye tuhaf bir şarkı var ya İşte ondan. Yeter 3 deneme tamam artık Allahın hakkı 3 tür. Zorlama para ve zaman kaybetme daha fazla. Bu konuda Dr Halil Bey i taktir ediyorum İnsanın yüüzne bir söyler ki salya sümük olursun Döner döner boş cüzdanla onun dediğine geri gelirsin İstersen dene ama denemesi bedava değil. Der ki hanımefendi tamam deneyin 100 kere deneyin ama siizn varsa benim yok o kadar zamanım ! Bak adam kestirmeden söylüyor. Boşver canım arkadaşım bu iğneler de meme kanserini tetikliyormuş zaten gel geç bu sevdadan. Etrafına gelince şöyle diyeyeim. Geçen gün Nihat Hatipoğlu nu dinliyordum. Adamın biri tel açtı. Hocam dedi Benim kız daha önce nişanlanmıştı Bu arada başına bir şey gelmiş. Şimdi yeni nişanlısı ile evlenecek söylemesi gerekir mi ? Biz vicdanen rahatsızız dedi. Nihat Bey bak o kadar müftü bilgili otorite hem de İslam konusunda hem de insanlara çokkkk sevdireyim diye kendi yorumlarıyla da esnetmez konuyu dedi ki :: Beyefendi söylediniz diyelim ne olacak Bir kere iş bozulacak ikincisi o kiişiler durumu etrafa dağıtacak Kızınız ve sizin düşeceği durumu düşünün. Beyefendi İslam der ki ' kötü şeyleri örtelim iyi ve güzellikleri dile getirelim O konuyu kapatın Söylemenize gerek yoktur '
Erfatcığım bazen insan kendini hatta doğmamış bebeğini korumak için bazı şeyleri saklamak zorunda kalabilir Bunda bir şey yok ki Bu senin özelin ifşa etmek zorunda değilsin ki. Ban tüp mü diye sorduklarında bile çok kızdım İsterseniz haftada kaç kez seviştiğimi de sorun dedim. Bu çoookkkkk özel bir soru bu kadar özelime girme hakkını nereden alıyorsunuz dedim. Belki ben çocuğa ' tüp ' dedirtmek istemiyorum. Arkadaşım bu sadece bir koruma yani bir kalkan olarak düşün Yoksa sen de bebek de bir sürü gereksiz tacize uğrayacaksınız ve saklarken vicdan azabı duymana gerek yok. Geçmişinde bir cinayeti bir hırsızlığı bir zinayı saklamıyorsun ki bana göre bunlar bile saklanmalı. Ne greği var zaten millet gagalayacak haber arıyor . Bbeek nasıl zarar görecek düşündün mü? Gerekirse sen buluğda anlatırsın bir pedagogla görüşerek. Vallahi benim 7 yaş oğlum evde ne yediğinden benim o gün mağazadan ne aldığıma kadar okulda anlatıyor. Buluğdan önce olmaz sanki. Yine de dediğim gibi bu sonraki konu . Boşver hayat senin mi 'ÖTEKİ' nin mi ?? Bırak bu dışbukey yaşamı arkadaşım .
kızlar çogunluk hangi merkezlere gdııyor.bende arastırma içindeyim. kıbrısı düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun ...
Sevgili Nisasum
Favori 4 merkezimiz var. Halil İbrahim bey in - burada hiç pazarlık yok ama çok çeşitli donor her an elinin altında. Dr ile hiç konuşamıyorsun hemşirelerle muhatapsın. İyi bir göz iyi usta bir dr ama sakın ilgi sevgi şefkat bekleme . Bir de rahim kalınlığı sorunu varsa kardeşe de para kazandırmak için terapiye çağırıyor haklı olarak. Lux otellerde ağırlıyor en pahalı 2 merkezden biri.
Dünya Berk Bey- burada da pazarlık yok . Pahalı merkezlerden birisi de bu. Dr her zaman sorlarınıza bizzat cevap veriyor. Her an değilse bile muhatabınız dr un kenisi olabiliyor. Hemşireleri son derece nazik. Bana çok ilgili idiler. Donor ve sizin testleriniz tam olsun istiyorlar.Her şeyde kılı kırk yaıryorlar. Çok hasta dileklerini ( özellikle yumi sayısını ) çok dikkate almıyor kendi bildiklerinde diretiyorlar. Dediklerine gör en kaliteli medyumu kullanıyorlar ( embriyoların içinde geliştiği sıvı )
Doğuş - Firdevs - Verda - Şevket beyden birisini seç. Her talebine aman efendim yaman efendim deyip kendi bildiklerini yapıyorlar.Kötü bir binaları var. Organizasyon aksamaları teknik sorunlar çok oluyor. Firdevs ve Verda talepleriniz konusunda daha titiz. Mümkün olduğunca sürümden kazanmaya bakıyorlar Bkz. havaalanında tam 2 saat bekletilmemiz neden diğer bir hasta ile aynı minibüsü paylaştırmak isteği. Yani burada sürü halinde hareket etmek zorunda kalıyoruz. Meleğim Firdevs Hnaıma minnetlerimi sunarım .
Kuzey Kıbrıs IVF center- savaş bey oğlu Ahmet le elele. Embriyologları süper. Ahmet bey ilgileniyor herşeyle. Sanırım misafirhaneleri de var fiyat kırmak isterseniz. Savaş Bey Halil Bey in eski ortağı . Sanıyorum 26 yaş üstü donor kullanmıyorlar. Ahmet bey son derece samimi ve bu aylarda da son derece anlayışlı olabilir :) Gidip görmedim fiizksel şartları.
İyi şanslar arkadaşım.
Selam Jades
Bunlar hastaları paylaşıyorlar ve hasta başı ona göre prim alıyorlar.Şevket Beyden memnunsan bir şey diyemem ama Firdevs hanımda ısrar et derim ben . Ama donmuşlarla deneyeceksen olmayabilir. Yenilerle deneyeceksen o kadar parayı yeniden vereceksin ya siz ya da ben başka merkeze gideceğim dersin o da Şevkete böyle aktarır ve aralarındaki anlaşmazlık senin bir tehditinle çözülmüş olur. Hadi kolay gelsin Rahat ol olumlu ol.