Berilssss neler kullandın rahim kalinlastirmak için banada yazsana..ben birkaç şey denedim ama maalesef kalinlasmadi biliyorsun acilen yardıma ihtiyacım var,bu bitkisel kürler hazırlayan doktorlara mail attım henüz cevap yok
aymenciğim öncelikle tedavinin başlangıcından başlayıp geriye doğru yazayım
adetin 2. günü;
4 estrofem tablet (Kıbrıs 3 dedi dr.um 5 ben 4 le başladım 7. günden itibaren 5'le devam)
2 estroderm TTS (48 saatte bir) ( yine alerji yapıtı sürekli antihistaminik kullanıyorum yinede kaşıntıdan öleceğim sanki. Transfer sonrası gerekirse keseriz dediler)
2 DHEA (sabah akşam)
3 tebokan fort ( 8 saatte bir tane)
1 omega 3 ( seven seas)
1 elevit
E vitamini, B vitamini, folik ( 2- 3 günde bir içiyorum)
1 aspirin ( kestim omega 3 ve tebokanla birlikte fazla geldi)
Her gün 1-2 tane orta boy nar
Sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı bal polen karışımı
1-2 tane zeytinyağına konmuş incir
akşam 2 tatlı kaşığı soya lesitini
Haftada 2 gün spora devam ( fitness)
Adetin 5. Gününden itibaren 7 gün boyunca adaçayı yağı ( pamuğa damlatıp günlük pedin üzerine vajen ağzına gelecek şekilde koydum. Tarifinde içeriye koyun yazıyordu ama ben koymadım.
Adaçayı yağı, 0mega3, tebokan ve sporun çok faydası oldu diye düşünüyorum. Adaçayı yağında östrojen var diğerleride kanı sulandırarak emilimi hızlandırdı bence ve böylece çok şükürler olsun kalınlaşmayı yakaladım…
Tedaviye başlamadan öncsinde neler yaptım;
Bir kez kalınlaşma olursa gerisi gelir diyordum. Bu mantıkla sürekli araştırdım.
Eylül adetimden sonra soğan kürü yaptım 10 gün. Hayat bunun daha çok incelttiğini yazdı. Bir daha yapmadım.
Bu arada DHEA, vitamin ilaçları, aspirin, folbiol, nar suyu…
Ekim adetinin 3. Gününden itibaren çörekotu bal tarçın karışımına başladım tedaviye baişayınca çörek otunu bıraktım belki ilaçlarla farklı etkileşir diye. beraberinde 10 gün böğürtlen kökü kaynatıp içtim.
Kasım ayı hepsine aynen devam. Böğürtlen kökünün tam olarak neye etkili olduğundan emin olamadığım için 3-4 gün içip bıraktım. Günde 1-2 tane incir yemeye, kırmızı eti az balık, tavuk ve baklagilleri çok tüketmeye çalıştım. Bol taze meyve, sebze, çerez yeşillik……çay kahve acı ekşi azalttım kola ve benzerini tüketmedim.her adetin 8 ve 15. Günü rahim kalınlığı ölçtürdüm. Dr.um alternatif tıbba inanıyorum devam et başaracaksın diyordu her zaman beni olumlu motive etti. Dr. Sekreteri bir hastalarının karbonat içtiğini söyledi ve sonuç pozitif. Onu arayıp benim için tarif aldı. 2 litre suya iki yemek kaşığı karbonat karıştırıp gün içinde tüketiyormuş. Ben iki kez yaptım sonra tedaviyi ne şekilde etkileyeceğini bilmediğim için vazgeçtim.
Dönem dönem tüm bunları yiyip içmekten yoruldum bıktım vazgeçtim. İçim rahat etmedi tekrar başladım.
Tüm hepsinden önemlisi olumlu düşündüm hatta dr.un 9.5 dediğini hayal ettim.
Tedaviye başladığımda kalınlaşma olmazsa sorun değil dedim nasılsa donmuşlarla deneyecektim. Kalınlaşmazsa bir dahaki sefere denerdim.
İşte böyle sevgili arkadaşım süreç zor ama sonuç sevindirici seninde kalınlaşacak bak göreceksin. İnşallah bundan sonrasında da mucizem gerçekleşir ve sevincim daim olur.