• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar, evden çıkmadan bir günaydın diyeyim dedim :) İyi haftalar olsun hepimize..

Demin dr ile görüştüm.. çarşamba günü istersen sabahın 7 sinde gel, sen yeterki rahat ol dedi bana :) çok seviyorum burdaki doktorumu ben yaaa:) sabah sabah bir gülümseme yerleştirdi yüzüme.. neredeyse tüm gece uyumamadım.. acaip bir başağrısı vardı. sabah 5 gibi dayanamadım ilaç aldım en sonunda sonrasında uyuyabildim.. sabahta çokda mutlu kalkmamıştım bu sebepten.. iyi geldi bu gülümseme:)

8temmuzzzz (deryacam) online görünüyosuunn... ne var ne yok? nasılsın bebiş nasıl?

evet yosuncuğum 8 temmuz online görünüp görünüp kaçıyor bişey yazmıyor bende gördüm:)
sen nasılsın ben yorgunluktan ölüyorum...bu misafir işi 1 hafta daha sürecek kendimi bu kadar harap etmeyeceğim.bugün işe geldim ama yarın öbür gün izin yapacağım.biraz gezip tozacağız.

Berilssss neler kullandın rahim kalinlastirmak için banada yazsana..ben birkaç şey denedim ama maalesef kalinlasmadi biliyorsun acilen yardıma ihtiyacım var,bu bitkisel kürler hazırlayan doktorlara mail attım henüz cevap yok :(

aymenciğim öncelikle tedavinin başlangıcından başlayıp geriye doğru yazayım
adetin 2. günü;

4 estrofem tablet (Kıbrıs 3 dedi dr.um 5 ben 4 le başladım 7. günden itibaren 5'le devam)
2 estroderm TTS (48 saatte bir) ( yine alerji yapıtı sürekli antihistaminik kullanıyorum yinede kaşıntıdan öleceğim sanki. Transfer sonrası gerekirse keseriz dediler)
2 DHEA (sabah akşam)
3 tebokan fort ( 8 saatte bir tane)
1 omega 3 ( seven seas)
1 elevit
E vitamini, B vitamini, folik ( 2- 3 günde bir içiyorum)
1 aspirin ( kestim omega 3 ve tebokanla birlikte fazla geldi)
Her gün 1-2 tane orta boy nar
Sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı bal polen karışımı
1-2 tane zeytinyağına konmuş incir
akşam 2 tatlı kaşığı soya lesitini
Haftada 2 gün spora devam ( fitness)
Adetin 5. Gününden itibaren 7 gün boyunca adaçayı yağı ( pamuğa damlatıp günlük pedin üzerine vajen ağzına gelecek şekilde koydum. Tarifinde içeriye koyun yazıyordu ama ben koymadım.

Adaçayı yağı, 0mega3, tebokan ve sporun çok faydası oldu diye düşünüyorum. Adaçayı yağında östrojen var diğerleride kanı sulandırarak emilimi hızlandırdı bence ve böylece çok şükürler olsun kalınlaşmayı yakaladım…

Tedaviye başlamadan öncsinde neler yaptım;

Bir kez kalınlaşma olursa gerisi gelir diyordum. Bu mantıkla sürekli araştırdım.
Eylül adetimden sonra soğan kürü yaptım 10 gün. Hayat bunun daha çok incelttiğini yazdı. Bir daha yapmadım.
Bu arada DHEA, vitamin ilaçları, aspirin, folbiol, nar suyu…
Ekim adetinin 3. Gününden itibaren çörekotu bal tarçın karışımına başladım tedaviye baişayınca çörek otunu bıraktım belki ilaçlarla farklı etkileşir diye. beraberinde 10 gün böğürtlen kökü kaynatıp içtim.
Kasım ayı hepsine aynen devam. Böğürtlen kökünün tam olarak neye etkili olduğundan emin olamadığım için 3-4 gün içip bıraktım. Günde 1-2 tane incir yemeye, kırmızı eti az balık, tavuk ve baklagilleri çok tüketmeye çalıştım. Bol taze meyve, sebze, çerez yeşillik……çay kahve acı ekşi azalttım kola ve benzerini tüketmedim.her adetin 8 ve 15. Günü rahim kalınlığı ölçtürdüm. Dr.um alternatif tıbba inanıyorum devam et başaracaksın diyordu her zaman beni olumlu motive etti. Dr. Sekreteri bir hastalarının karbonat içtiğini söyledi ve sonuç pozitif. Onu arayıp benim için tarif aldı. 2 litre suya iki yemek kaşığı karbonat karıştırıp gün içinde tüketiyormuş. Ben iki kez yaptım sonra tedaviyi ne şekilde etkileyeceğini bilmediğim için vazgeçtim.

Dönem dönem tüm bunları yiyip içmekten yoruldum bıktım vazgeçtim. İçim rahat etmedi tekrar başladım.

Tüm hepsinden önemlisi olumlu düşündüm hatta dr.un 9.5 dediğini hayal ettim.
Tedaviye başladığımda kalınlaşma olmazsa sorun değil dedim nasılsa donmuşlarla deneyecektim. Kalınlaşmazsa bir dahaki sefere denerdim.

İşte böyle sevgili arkadaşım süreç zor ama sonuç sevindirici seninde kalınlaşacak bak göreceksin. İnşallah bundan sonrasında da mucizem gerçekleşir ve sevincim daim olur.

Berilscim geldimm,
çok sevindim durumuna, sen de pozitif bir iz bırakmışım ne mutlu bana:)
cuma akşamı şirketimin yılbaşı gecesi vardı, Deniz Seki geldi
bu şarkıyı söylerken ben pistte kendimden geçtim valla
bağıra bağıra söyledim:))
ben her ay takipteyim, yurtdışından getirttiğim vitamin fshımı biraz düşürdü
kaliteli yumurtayı kıstırdığımızda tekrar deneme yapacağım,
aku Ayten hna devam ediyor, kadıncağız çok uğraşıyor benimle,şimdi biraz eski yazıları okuyayım
gelişmeler var mı bir bakiimmmm:)))

ne güzel eğlen coş. bende sık kullanılanlara ekledim dinliyorum. şarkının sözleri benim dilimde tesbih oldu kendimi bu sözcüklerle motive ettim hep...

hayatcım azminden dolayı seni tebrik ederim. inşallah başarırsın başarmanı çok istiyorum...
yinede doğaya ve bedenimize yön vermek bazan zor olabilir. bana fsh ın yüksek dediklerinde 33 yaşındaydım yumurtam oluşacak gelişecek diye adana ankara istanbul üçgeninde dolandım durdum. donasyondan bihaberdim o zamanlar. kaybedilen zaman emek çaba üzüntüler sıkıntılar üstüne harcanan onca para pul.

bana kızmazsın umarım daha önce söylediğim bir şeyi tekrar söylemek istiyorum sana, yaşın gençken donasyonla bir bebek yap sonra kendi yumurtalarınla denersin. stresten arınmış anneliği tatmış bir şekilde kafanda bedeninde daha rahat olur demiştim.
zaman çok hızlı ilerliyor yaş geçiyor bak ağustosta en kalitelisinden 3 blast verdiler bana tutmadı yaş ilerleyince kaliteli yumurtalarla bile zor oluyor.

mimoza neden diyor üç denemeden sonra uğraşmayın hemen kıbrısa gidin diye. çünkü tecrübe etmiş biliyor bende o da sana örnek biz zaman kaybetik sen etme diye söylüyorum bunları.

yosuncuğummm gitmeye karar vermişsin ne güzel hadi hayırlısı düş peşime gel:3:

evt yosun yukarda yazdım nar suyuda içtim önceleri sıkıyordum sonra zor gelmeye başladı tanelerini ayıklayıp yiyorum.

yukarıda yazarken bir şeyi atlamışım bir de yakı yapıştırdım belime adetin 5. günü iki gün kaldı belimde bölgesel ısıtıyor böylece kan dolaşımını artırıyor. ne çok şey yapmışım her şeyi göze almışım anlaşılan. donmuşların bu rahatlığı var işte bir aksilik çıktı olmadı ertelemek kolay. bu rahatlıklada korkmadan denedim bunları...

ZÜmrütüm maşallah ne kadar ne kadar uğraşmışsın canım benim.
Yaradan yolunu açık etsin. Ben de düşündüm de evet tekrar yazayım soya lesitin günde 2 tatlı kaşığı, üzüm çekirdeği extraktı hap şeklinde ( günde 1), dediğin gibi haftada 1 balık, arı poleni bir çay kaşığı günde, coenzim 10 günde 1 dhea günde 1 ( son 2 ayda aldım) son 15 günde günde 2 ye çıkardım, kendi yuimlerimle denediğimde de bu listeye günde 1 don Quai ve yine günde 1 larjının eklemiştim. Bir de uzun mesafeli yürüyüşler ve mutlu huzurlu bir beyin. Yalnız eşime günde 1 bardak havuç ve nar suyu ve her gün balık ( 20 gün boyunca) süper gelmişti sperm anımsamıyorum ama sayı olarak 8 den normale çıkmıştı .Kalitesi çok değişmemişti ancak bunun tedaviye başlamadan son 15 günde memlekete gitmek zorunda kalışı ve orada ne yiyip içtiğini takip edemememin etkisi var mıdır bilemiyorum.

Evet ben hala söylüyorum Hayat' a Bize kızmasın aku ile yukardakilerle nasıl kendime baktım o son 2 denemede ( İlkinde acemiydim hiçbir hazırlık yapmadım ) nasıl çırpındım da olamdı işte Dediğin gibi bazen doğa bize ıhhhı ıhhhıı diyor . Daha da evet dedirtemiyorsun giidin Kıbrıstan alın bebişlerinizi belki siizn için daha hayırlı bilemezsiniz ki ?

Yosuncuğum bekliyoruuuuuuuzzzzz

selamlar... mimoza yarın gidip testleri yaptırıp start vermiş olucam işte.. ama zümrütün yaptıklarını okuyunca bir anda kendimi çok zayıf ve hazırlıksız hissettim.. ben hiçbirşey yapmıyorum. sadece elevit ve folbiol.. ve bir seneden fazladır kullandığım cyclo dışında.. benim çıkmam lazım.. herkes kendine iyi davransın yine...

bu arada efsune yine sessizleştin.. nerelerdesin.. süreci erteledin belki ama bırakma bizleri.. haydi bekliyoruz...

Son düzenleme:
mimozacım yanlışlıkla da yazsan hoşuma gitti benim içinde iyi dileklerinizi okuduğum günler gelecek inşallah.

zümrütcüğüm allah emeklerini boşa çıkarmasın ne kadar çok şey yapmışsın ben de yosun gibi seni okuyunca şu an çok az şey yapıyorum folik- elevit - Q enzim ve sağlıklı beslenme ha birde on gün oldu nar suyu içiyorum.
DHEA ya başlarsam en az kullanım süresi ne olmalı tam olarak eczaneden ne olarak alıcam
tebokan kan sulandırmak için olduğunu biliyorum sen kaç mg lik alıyorsun onunyerine başka ne olabilir
arkadaşım ben de kasım derken aralık ayına girdik bile inşallah sizlerin olumlu sonuçları beni harekete geçirmeyi sağlar

aymencim çok haklısın bu forumda en hızlı hareket etmesi gereken kişi ben olmama rağmen hareketsiz kalan da benim.
sen zümrütün yapyıklarını uygulamaya çalış bence aynı faydayı görürsün

hayat arkadaşım ben de mimoza ve zümrüte katılıyorum zaman çarçabuk geçiyor yıllarca düzenli adet görmeme rağmen ileri yaşta yumurta kalitesi düşüyor ve ben bir yıl öncesine kadar donörü aklımın ucundan bile geçirmezdim şimdi ise kaybettiğim zamana çok yanıyorum allah izlwediğin yolda yardımcın olsun

yosuncuğum gözün korkmasın ben rahim kalınlaşsın diye bu kadar uğraştım sende öyle bir sorun yoksa rutin tedavi yeterli olur birde beslenmene dikkat edersin.. benim ilk denemelerimde tüm bunlardan bihaberdim hiç bir şey bilmiyordum. gerçi alemicihan olsak ne fayda bazan elden bir şey gelmiyor.
iki seçenek var ya olacak ya olmayacak biz de olsun istiyoruz o halde olacak gibi düşünüp mutlu mutlu yola çıkmayı seçelim...

baharda teşekkür ederim seninde gönlündeki gerçekleşsin...
DHEA ne kadar içilmeli bilmiyorum ben mayısta başlamıştım hala devam ediyorum bir ara 15 gün içmemiştim negatif sonuçtan sonra. eczanede biosteron DHEA diye satılıyor. tebokan fort 8 saatte bir içiyorum. omega3 te kullanıyorum ikisininde kan kan sulandırıcı özelliği var.
transferden önce tebokanı kesip kan sulndırıcı iğne başlanacak pıhtılaşma sorunu var o yüzden

günaydın kızlar bende bu denememde neler yapmıştım onu anlatayım,aslında az şey yapmamışım bende ama olmadı..
dhea günde 2
aspirin günde 1
elevit günde 1
folbiol günde 1
tebokan special günde 2
nar suyu her gün 1 koca bardak
ve hergün sabah akşam karnıma sıcak su torbası koyup 1 saat yatıyordum.yani yapılacak herşeyi yaptığımı düşünüyorum .ilk ölçümüm çok iyi çıkınca bende oldu bu iş demiştim.hatta kıbrıstakilerde süper demişlerdi.ama sonra ne oldu neden böyle oldu anlamadım yaaaa.şimdilerde kendime black cohosh aldım günde 2 tane içmeyi düşünüyorum.internette araştırdım rahime kan akışını artırıyormuş.solgarın var ona başlayacağım.

efsuneciğim ben özel mesaj yollayamıyormuşum henüz 100 mesaj yazmamışım.:) evet forum hareketlendi senide görmeyi istiyoruz.hadi gel artık özlettin kendini..

evet benimde her tedavimde başka bir engel çıkıyor önüme,nereye kadar bende düşünüyorum.heralde bunun bir sonu vardır..yani artık şu rahmimi fırlatıp atasım var,bu rahim nakli olayı yaygınlassada alsam şöyle cillop gibi bir gencecik bir rahim doğursam 5 tane kız :)

zümrütcüğüm ne zaman yolculuk?? allah yolunu açık etsin.sen benim eski doktoramı gidiyordun? ay herşeyi karıştırmaya başladım bu aralar kim nereye gidiyordu unutmuşum kusura bakma...

Günaydın kızlarrr,

Ayseviciğim ben de black cocosh ( kokoş di mi :) kullanmıştım ama kendi yumi döneminde sanıyorum bir de don quaı de kullanmıştım yine kendi yumilerimle denediğimde. Dedim ya yapmadığım ama işte tren kaçmış bi rkere eh ne yapayım istiyorsan başka seçeneklere yöneliyorsun. Azmin elinden b,r şey kurtulmuyor diyorum ben ama boş hayallerin de peişnde servet harcamanın bir anlamı yok Geçmişle vedalaşmak her zaman özgürlüğe bir kapı oluyor.

Aman kızlar bu hamilelik de vucüt ısısı yüksek oluyor ya anlamamışım üşüttüğümü. Dün bütün gün sadece 1 gofret yemiştim onu da kus kus bir hal oldum ne yesem afedersiniz çıkarttım Gece de bu sıcacık evde üşüdüm dondum battaniylerle yattım yün yorgan üsütne. Kız da içerde tepin tepin mama ister. Üşüttüm bağırsaklar hareketli anam yoksa rahim mi hareketlendi diye ödüm yüreğime geldi. Hemen kötü düşüncelerden uzaklaşmak için 9 da yattım . Şimdi daha iyiyim burada çok ayaz var. Oğlanda okulda hem küçük hem büyük kaçırmış Öğretmen de mal bANa bir tel açmadı adam yaaa Çocuk bütün gün ıslak ıslak oturmuş . Soranlara da kayak yaptım düştüm demiş. Ben öğretmeni de anlamadım güya çok ilgili diye verdim bu öğretmene bi ton ceza ödedim yaaa

Neyse görüşürüz kızlar bakalım bugün nelere gebe :)

mimozam geçmiş olsun aman aman dikkat et kendine oralar kim bilir ne soğuktur.
oğulcan yavrum yiğitliğe de leke sürmüyor ha kayak yaptım düştüm diyor:) çok akıllı maşalah.

Son düzenleme:
sevgili arkadaslarim,

kisa bir ara verdik ama yola devam:) sürekli takip ediyorum ve okuyorum ...yasadiklariniz hakkinda bu ara birsey yazmasamda sessizce ve en cani gönülden destek enerjimi göndermeye calisiyorum...sizlerle birlikte üzülüyor sizler ile birlikte seviniyorum. fezy aliyorum bazande sizler icin korkuyorum..

kendi yasamimdaki enerjimi alan bilincdisi döngüler =(düsünce seklim, hissedislerim, iliskilerim, simgesel linklerim, dis odakli mekanizmalar) dolayisiyla pek yazamadim. farkindaligim arttikca döngüden cikmaya calissamda bu beni cok hirpaliyor. ama yola devam.....

bu forumdaki tüm arkadaslar ile birlikte ümitle baslayacagimiz bir yila giriyoruz..
2012´nin umutlarin gerceklestigi anne olacagimiz günleri getirmesini diliyorum .
maya takviminin aksine bizlerin bebeklerine kavusacagi bir yil olsun..

sevgiyle kalin:)))

Sevgili arkadaşlarım, çok uzun zmandır yazamıyorum çünkü tuhaflıklar oluyor biraz. Herşey güzel başladı ama şimdi aksaklıklar oluyor. Burayı okuyan arkadaşlara biraz da olsa tecrübelerle yardımcı olabilmeyi umuyorum. Geçen cuma günübir anda krampile beraber kanamam oldu daha keselerin gorunmesi icin doktora gitmeden hastanenin yolunu tuttum.tabiki panik haldeydim. Doktor hastanede yatmam grektigini ve iki adet kese gordugunu soyledi ve ignelere proginex 50 mg iki doz olmam gerektigini soyledi. Cumartesi aksami ciktim hastaneden. Eve geldim bir haftada rapor verdi . Bu hafta carsambada yine kontrole gittik.doktor once ultrasonla bakti ki ultrasonda bir sey daha gorunuyor dedi keselerin yaninda . Tam anlayamadi ve asagidan kontrol etti ve şok olarak digerlerinden iki gub kucuk bir kesenin daha gorundugunu soyledi. Dobler ile tekrar bakilmasini soyldi doblerde de ayni sey cikti.uc kese .. Ama tabi kalp atisi ve detaylR icin bir 10 gun daha beklnilmesi gerekiyor dedi. Ben ignelerime devam Ederken hic agrim yoktu ve kahverengi kanamamda yoktu ama bu sabah yine kahverengi bu sefer taze kanamam oldu.:( hemen doktoru aradim. Takip et artarsa hastaneye gel dedi v bir tane endol fitil yap dedi yaptim simdide sabahki gibi degil ama silinirken lekeler geliyor yine . İnanin allahim ne isterse gosterirse dogrudur diye dusunuyorum. Sadce belirsizlik nedeni ile tereddutteyim/(. Bende ki gelismlee boyle arkadaslar allah ahkkimiZda hayirlisini versin diyorum. Cuma vakti ile herkesin dualarinin kabul olmasini diliyorum.hepimiz allaha emanetiz diyorum..svgiler

Sevgili arkadaşlarım, çok uzun zmandır yazamıyorum çünkü tuhaflıklar oluyor biraz. Herşey güzel başladı ama şimdi aksaklıklar oluyor. Burayı okuyan arkadaşlara biraz da olsa tecrübelerle yardımcı olabilmeyi umuyorum. Geçen cuma günübir anda krampile beraber kanamam oldu daha keselerin gorunmesi icin doktora gitmeden hastanenin yolunu tuttum.tabiki panik haldeydim. Doktor hastanede yatmam grektigini ve iki adet kese gordugunu soyledi ve ignelere proginex 50 mg iki doz olmam gerektigini soyledi. Cumartesi aksami ciktim hastaneden. Eve geldim bir haftada rapor verdi . Bu hafta carsambada yine kontrole gittik.doktor once ultrasonla bakti ki ultrasonda bir sey daha gorunuyor dedi keselerin yaninda . Tam anlayamadi ve asagidan kontrol etti ve şok olarak digerlerinden iki gub kucuk bir kesenin daha gorundugunu soyledi. Dobler ile tekrar bakilmasini soyldi doblerde de ayni sey cikti.uc kese .. Ama tabi kalp atisi ve detaylR icin bir 10 gun daha beklnilmesi gerekiyor dedi. Ben ignelerime devam Ederken hic agrim yoktu ve kahverengi kanamamda yoktu ama bu sabah yine kahverengi bu sefer taze kanamam oldu.:( hemen doktoru aradim. Takip et artarsa hastaneye gel dedi v bir tane endol fitil yap dedi yaptim simdide sabahki gibi degil ama silinirken lekeler geliyor yine . İnanin allahim ne isterse gosterirse dogrudur diye dusunuyorum. Sadce belirsizlik nedeni ile tereddutteyim/(. Bende ki gelismlee boyle arkadaslar allah ahkkimiZda hayirlisini versin diyorum. Cuma vakti ile herkesin dualarinin kabul olmasini diliyorum.hepimiz allaha emanetiz diyorum..svgiler

Allah sonunu hayr etsin İnşallah cnm... bu kadarla gelmiş geçmiş olsun.
Bundan sonra çok dikkat etmelisin diye düşünüyorum bence lavabo ihtiyacın dışında çok fazla kalkma bebeklerin iyice yerleşene kadar, iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.
Allaha emanet ol.

Back