Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam rüzgarselimcim , bugun ikinci testimi yaptırdım ve sonuc 754.88 cıktı . Cok sukur ve artık sırada 26 aralıkta muayne var .. hala daha ıcımdekı mutlulugu dızgınlemeye calısıyorum . Herkes benım dısımda aglayarak tepkı verdı ama ben cok donugum ve burası hariç içimden konuşuyorum :)Sizleride takip ediyorum .. iyi haberleriniz olacak biliyorum . İçine doğan güzel durum için içten bir amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh diyorum :) görüşmek üzere sevgiler ..
çooooooooooook sevindim canım inşallah 26 aralıkta da herşey güzel olacak. sanırım hala inanamıyorsun :) bu kadar emekten sonra normal. ama çabuk at üstündeki donukluğu. sevin :) tam zamanı :))
mutlu kal,[/QUO
Merhaba Rüzgarselin :) tamam söylediğin gibi yapacağım. Bu arada kendimi çok hareketsiz hissediyorum . yemeklerden sonra akşamları hafif tempolu yürüş yapmak istiyorum . Çok hareketli bir hayatım vardı şura bir 20 gun oncesıne kadar walla 20 gunde sıkıldım. spor yapmalıyım yanı hafifçe .. yurusun bir zararı olmaz degılmı mutlu kal :)
merhaba blondeh,
hafif yürüyüşlerin zararı olmaz diye düşünüyorum. ama ilk aylar önemli. o yüzden süreyi çok kısa tutmanda ve çok hafif yürümende fayda var. bana göre seni yormayacak ama rahatlatacak olan herşey sana da bebeğine de faydalıdır :) ya da bebeklerine :)) istersen doktoruna bir danış. hem için de daha rahat olur.
çok mutlu kal ve sevgiyle,
merhaba blondeh,
İkinci test sonucun içinde çok sevindim... Allah tamamına erdirsin saglıklı sıhatli kucagına almayıda nasipsin inşallah...
merhaba kızlarr,,
ikizlerim cinsiyetlerini gösterdiler,, biri kız biri erkek,, rabbim herkezin gönlüne göre versin inşlallahh,,
merhaba kızlarr,,
ikizlerim cinsiyetlerini gösterdiler,, biri kız biri erkek,, rabbim herkezin gönlüne göre versin inşlallahh,,
merhaba kızlarr,,
Çooookk teşekkürler nrm34 .. darısı başınıza ... Şu ikonları nasıl yapıyorsunuz bende onlar yok bu arada çok güzeller.. bide bazı forumlarda görmüştüm . bebek çizelgesi gibi bir şey cıkıyo altta .. nasıl yapılıyor bilen var mı
merhaba kızlarr,,
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinizin en kısa zamanda hamile kalmasını diliyorum.
Sanırım sizler donasyon işlemini Kıbrısta yaptırıyorsunuz.Ben de kıbrısta tüp bebek yaptırmayı istiyorum.Fakat orada ki hiç bir doktor hakkımda bilgim yok.Bana önerebileceğiniz doktor ve merkezler var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aslında size hikayemi anlatmak istiyorum fakat kızarsınız bana diye de çok çekiniyorum.Ben normal yollarla hamile kalabiliyorum.Bebeğime hemen hamile kaldım,hatta bebeğimi 9 ay karnımda taşıdım,fakat doğumuna bir kaç gün kala karnımda kaybettim bebeğimi.Acımı anlatamam,toparlanmaya çalışıyorum.Ve kaybettiğim bebeğimin cinsiyetinde bir bebeğim olmasını çok istiyorum.Cinsiyet seçimi için Kıbrısa gitmek istiyorum yani.İçimde kopan fırtınaları anlatmam mümkün değil.Şunu söylüyorum öncelikle hamile kalabilmek önemli fakat daha da önemlisi bebeğini sağlıcakla dünyaya getirebilmek hatta bundan da önemlisi bebeğinin hayırlı evlat olması.
merhaba kızlarr,,
merhaba canım,
birşey kalmadı. inşallah 1 hafta sonra keseleri de göreceğiz :) ama arkadaşının durumunda da vardır bir hayır diyorum. zor bir durum Allah yardımcısı olsun. inşallah ona da bize de hayırlı evlatlar nasip olur.
sen mutlu kal,