Sevgili Blondeh ve Hayat
Sizleri çok tebrik ediyorum .Ş,mdi güzelce dinlenerek hamileliğin tadını çıkarın,
Son yazan arkadaşım Kıbrıs a kaybolan bebeğini geri almaya gidiyorsun anlıyorum ama bence Kıbrıs a gerek yok. Aynı cinsiyet olması neden gerekli onu da bir düşün . 9. ayda bebeği kaybetmek dünyanın en acı olaylarından birisi Bence bunun nedenleri araştırılsın bu mümkün değilse çok iyi bir dr bul ben sana isim verebilirim riskli gebelikler konusunda uzman olsun Onunla gözlemlere devam et. Nasılsa hamiş kalabiliyorsan hele de ilk bebeğinse cinsiyet seçimine gerek yok bence ama sen bilirsin yine de.
Cnm bebegin için gerçekten çok üzüldüm ama yapmak istedigin şey çok ama çok yanlış bir şey... seninde söyledigin gibi önemli olan hamile kalabilmen ve saglıklı bir hamilelik geçirip bebegini saglıkla dogum yapman...şuan tek yapman gereken bebegini neden kaybettigini ve bundan sonraki hamileliklerinde böyle bir tehlike olup olmayacagını araştırmak olmalı...Cinsiyetinin ne önemi varki kaybettigin bebeginin cinsiyetinde bir bebegin oldugunda kaybettigin bebeginin yerini alabilecegini onu unutacagınımı sanıyorsun... yeni bir bebegin oldugunda cinsiyeti ne olursa olsun onu zaten çok seveceksin ve acın azalacak ama asla unutmayacaksın ilk bebegini... aynı cinsiyet olsa bile...
Merhabalar Rüzgarselin, nasılsın? ...kendini toparlayabildin mi? Böyle güzel haberleri alınca arkadaşlardan, umutlanıyo insan tabiki...ben daha iyiyim ama bazen depreşiyo yine:)Sen nasıl oldun canım?
lalem ben de daha iyiyim. yani ilk günler gerçekten çok canım yanıyordu. ama kabullendim artık. tedaviler esnasında işi düşünmemek için ayrılmıştım işten. uzun zamandır çalışmıyordum. ama baktım daha kötü oluyorum işe girdim. daha 2 gün oldu. iyi geldi şimdiden. iyice dağıldı kafam. aklıma gelmiyor artık. akşam eve gelince buraya bakıyorum o kadar. ben bu yazın sonunda falan düşünüyorum ikinci denemeyi. biraz ara vermek istedim. iyice soğusun içim.
ama güzel haberleri alınca buradan çok mutlu oluyorum. gerçekten umudum katlanıyor. sen ne zaman deneyeceksin tarih belli oldu mu?
Bebeğime otopsi yapıldı,herhangi bir neden bulunamadı.Bende de her şey araştırıldı,kan pıhtılaşması dahil, bir sebep bulunamadı.Riskli gebelikler konusunda en iyi doktorlardan birisini buldum,onunla gözlemlere devam etmeyi düşünüyorum.
Ama asıl konuya gelince.Cinsiyet seçimi.Bu konuda belki yanlış düşünüyorum, belki haklısınız. Ama yaşamayan kimse anlayamaz beni diye düşünüyorum.Allah kimseye yaşatmasın...Eğer Kıbrısta iyi bir doktor ismi verebilirseniz gerçekten çok sevineceğim...Sonuçta Allah isterse olur,yoksa biz ne yaparsak yapalım boş...
mimozam nasılsın... kızımız nasıl...
hepimize kal geldi yazmadık bir süre belkide yazacak bir şey yoktu kim bilir..
ben kıbrıs hazırlığına başladım bu gün 7. gün 3 tane donmuş embriyom vardı dilerim bu sefer umutlarım boşa çıkmaz.
yosun efsune bahardalı aymen hayat ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarım hepinize sevgiler....
Zümrütüm
Ben çok iyiyim Darısı başınıza. Herkes enaz benim kadar mutlu olsun Yaradan her isteyene bebek versin. Sadece bu bebek çok yaramaz hormonlarım tavan yaptı sanırım çok sinirliyim olan oğluşuma oluyor ona ders çalıştırırken çocuğu mahvediyorum hakaret üsütne hakaret Ama benimki de çok lakayt ' ben ödev yapmayacağım diyor hadi gel ne yaparsan yap.
Doğru eski güzelgrubumuza durgunluk geldi. Nedeni de sanıyorum herkesin istediği zaman diliminde Kıbrıs a gidemeyişi olsa gerek Herkes kadere kırıldı Foruma da küstü sanıyorum. Ben ise evet ancak tavsiye isteyen arkadaşlara yazabiliyorum Sanırım farklı bir endişeye girdiğim için olsa gerek. Her neyse Kıbrıs a 7 gün var demek. Hayırlı olsun İnşallah bebeciklerini alıp gelirsin. Oğlum da Kıbrıs tatilinden sonra otel müdürü olmaya karar verdi :) bu yaz da tekrar gitmek istiyor belki gideriz tatile bu kez gerçi sıkılırım herhalde ama ısrar ederse olur.
Sana da sevgilerimi yolluyorum Zümrütcüğüm çok öpüyorum
Günaydınnn kızlarrr
Aymoşum inanamadım yaaa nasıl rahim geriye gider. Evet gider gider de o hani zirve yapıp sonra geriye gidiyor. Yani acaba bu zirve zamanını mı ayarlayamadılar kaçırdılar. Ya da progestanını artırıp rahimi inceltecek bir extra mı aldın Bitkisel bir ilaç veya gıda gibi ??? Hheee heeeee hemen gelin der ukala arkadaş Kızkardeşi de para kazanacak ya arkadaşın hemen gelin 6.3 le demiş. İyi yapmışsın bak bir kişi daha gitti ince rahimle de olmadı. Gerçi diyorsun ki rahim inceliği ile düşük arasında bir ilişki yok Ben hala emin değilim bir de F hanıma sormalıyım.
mimoşum haklısın canım berk beyde rahmin durumuna çok şaşırdı.yani kanamanız olmadığına eminmisiniz kanamasız olmamalı dedi.hiç kanama falan olmadı.progestanımda çok düşük çıktı yani 0,62 çıktı kıbrısa gideceğimiz gün ölçülmüştü.tam istedikleri bir değerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?