Bugün istanbul çok karanlık ama hava muhteşem temizdi nedense :) Tüm arkadaşlarıma mutlu bir gün diliyorum . Duyduguma göre 2012 Kadın enerjisi evrene yansıyormuş . hayırlısı olsun bakalım .. sevgiler..

çooooooooooook sevindim canım inşallah 26 aralıkta da herşey güzel olacak. sanırım hala inanamıyorsun :) bu kadar emekten sonra normal. ama çabuk at üstündeki donukluğu. sevin :) tam zamanı :))

mutlu kal,

merhaba blondeh,

hafif yürüyüşlerin zararı olmaz diye düşünüyorum. ama ilk aylar önemli. o yüzden süreyi çok kısa tutmanda ve çok hafif yürümende fayda var. bana göre seni yormayacak ama rahatlatacak olan herşey sana da bebeğine de faydalıdır :) ya da bebeklerine :)) istersen doktoruna bir danış. hem için de daha rahat olur.

çok mutlu kal ve sevgiyle,

merhaba blondeh,

İkinci test sonucun içinde çok sevindim... Allah tamamına erdirsin saglıklı sıhatli kucagına almayıda nasipsin inşallah...

Günaydın rüzgarselincim , evet şimdi 26 aralık ı beklıyorum. keselerı gormeden (hep cogul konusuyorum nedense :) ) rahat edemeydcegım sanırım. Cok haklısın ben boyle cok zorlamayacagım kendımı :))Çok heyecanlıyım ınan bana . bakalım hayırlısı allahımdan neler olacak . beklıyorum.. bu arada dun bıraz uzuldum bır arkadasım hamıle ıdı 4 haftalık mıs regl olmaya devam ederken ogrendı şok oldu . Dün dogum gunuydu mesaj attım. Sonra bır ogrendım kı dıs gebelıkmıs ve amelıyat olmus . az kalsın zehırlenıyormus . Cunku kendı doktoru once keseyı gorememıs . sonra demıskı haftaya gorunur . işte bu haftada cok agrısı olmus ..en son baska bır doktora gıtmsıler anlasılamamıs ne oldugu teste yuksek vıkmıs degerlerı falan
en son dun kndı doktoru demıskı bunda bır garıplık var ve muayne etmıs sanırım gormus . tupte sıkısmıs kese yanı rahıme dusemedıgı ve orda buydugu ıcın sıkıntı olmus. Bunu anlatmanın nedenı agrılar , kendını dınlemek belkı cok fazla ıyı olmaya bılır ama vucut sanırım sureklı alarm verıyor . bır sınyal verıyor . her ne olursa olsun kucukte olsa bır sıkıntının doktorla paylasılması sorulması bence en ıyısı . Kızcagızı allah kurtardı .. Çok şükür iyi inşallah allahım ona bir saglıklı evlat nasip eder ..
Ne olur kendınıze dikkat edin .. saglıkla kalın .. sevgiler ..

merhaba blondeh,

İkinci test sonucun içinde çok sevindim... Allah tamamına erdirsin saglıklı sıhatli kucagına almayıda nasipsin inşallah...

Çooookk teşekkürler nrm34 .. darısı başınıza ... Şu ikonları nasıl yapıyorsunuz bende onlar yok bu arada çok güzeller.. bide bazı forumlarda görmüştüm . bebek çizelgesi gibi bir şey cıkıyo altta .. nasıl yapılıyor bilen var mı

merhaba kızlarr,,
ikizlerim cinsiyetlerini gösterdiler,, biri kız biri erkek,, rabbim herkezin gönlüne göre versin inşlallahh,,

nurdan merhaba,
hayırlı olsun kızın ve oğluşun :) çok sevindim. inşallah hepimiz sırayla bu müjdeli haberi vereceğiz.

sağlıkla kucağına da almanı diliyorum.

mutlu kal,

merhaba canım,
birşey kalmadı. inşallah 1 hafta sonra keseleri de göreceğiz :) ama arkadaşının durumunda da vardır bir hayır diyorum. zor bir durum Allah yardımcısı olsun. inşallah ona da bize de hayırlı evlatlar nasip olur.

sen mutlu kal,

merhaba kızlarr,,
ikizlerim cinsiyetlerini gösterdiler,, biri kız biri erkek,, rabbim herkezin gönlüne göre versin inşlallahh,,

Hayırlı evlarlar olsunlar, saglıklı sıhatli dogsunlar, bahtları hep açık olsun kızının ve ogluşunun cnm çok çok sevindim...

Cnm ikonlar mesaj bölümünde altta kendisi çıkıyor özel bişey yapmıyoruz... ama çizelge olayını anlatayımm ...daisypath diye site var ordan secip en sona gelince altta image url yazan yere tiklayip image url adresini kopyalayip profilinde Kişiseltercilerin kısmındaki çizelge yazan yere tiklayip yapistirip kaydediyorsunnn karisikmi oldu ne...:44:

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinizin en kısa zamanda hamile kalmasını diliyorum.
Sanırım sizler donasyon işlemini Kıbrısta yaptırıyorsunuz.Ben de kıbrısta tüp bebek yaptırmayı istiyorum.Fakat orada ki hiç bir doktor hakkımda bilgim yok.Bana önerebileceğiniz doktor ve merkezler var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aslında size hikayemi anlatmak istiyorum fakat kızarsınız bana diye de çok çekiniyorum.Ben normal yollarla hamile kalabiliyorum.Bebeğime hemen hamile kaldım,hatta bebeğimi 9 ay karnımda taşıdım,fakat doğumuna bir kaç gün kala karnımda kaybettim bebeğimi.Acımı anlatamam,toparlanmaya çalışıyorum.Ve kaybettiğim bebeğimin cinsiyetinde bir bebeğim olmasını çok istiyorum.Cinsiyet seçimi için Kıbrısa gitmek istiyorum yani.İçimde kopan fırtınaları anlatmam mümkün değil.Şunu söylüyorum öncelikle hamile kalabilmek önemli fakat daha da önemlisi bebeğini sağlıcakla dünyaya getirebilmek hatta bundan da önemlisi bebeğinin hayırlı evlat olması.

Sevgili Blondeh ve Hayat
Sizleri çok tebrik ediyorum .Ş,mdi güzelce dinlenerek hamileliğin tadını çıkarın,

Son yazan arkadaşım Kıbrıs a kaybolan bebeğini geri almaya gidiyorsun anlıyorum ama bence Kıbrıs a gerek yok. Aynı cinsiyet olması neden gerekli onu da bir düşün . 9. ayda bebeği kaybetmek dünyanın en acı olaylarından birisi Bence bunun nedenleri araştırılsın bu mümkün değilse çok iyi bir dr bul ben sana isim verebilirim riskli gebelikler konusunda uzman olsun Onunla gözlemlere devam et. Nasılsa hamiş kalabiliyorsan hele de ilk bebeğinse cinsiyet seçimine gerek yok bence ama sen bilirsin yine de.

Merhabalar Rüzgarselin, nasılsın? ...kendini toparlayabildin mi? Böyle güzel haberleri alınca arkadaşlardan, umutlanıyo insan tabiki...ben daha iyiyim ama bazen depreşiyo yine:)Sen nasıl oldun canım?

Cnm bebegin için gerçekten çok üzüldüm ama yapmak istedigin şey çok ama çok yanlış bir şey... seninde söyledigin gibi önemli olan hamile kalabilmen ve saglıklı bir hamilelik geçirip bebegini saglıkla dogum yapman...şuan tek yapman gereken bebegini neden kaybettigini ve bundan sonraki hamileliklerinde böyle bir tehlike olup olmayacagını araştırmak olmalı...Cinsiyetinin ne önemi varki kaybettigin bebeginin cinsiyetinde bir bebegin oldugunda kaybettigin bebeginin yerini alabilecegini onu unutacagınımı sanıyorsun... yeni bir bebegin oldugunda cinsiyeti ne olursa olsun onu zaten çok seveceksin ve acın azalacak ama asla unutmayacaksın ilk bebegini... aynı cinsiyet olsa bile...

Rüzgarselincim , İnşallah dualarımız kabul olur.Rabbim çok büyük.Bende iki gündür boğaz enfeksşyonu nedeni le raporluyum bu saatlerde artık daha iyiyim . Bu arad buraya da bir bakayım dedim . Allah kısmet nasipse pazartesi günü doktora gideceğim bakalım herşeyin hayırlısı :) sevgiler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…