Haklısın canım kimse kimsenin elinden almamalı anne olma hakkını,desteklemeli.volkan bey sorularıma cevap verecekti sadece bildiği kadarıyla,bu bir yönlendirme yada tavsiye olmayacaktı ki;yani bu konuda sorulara cevap vermek onu yönlendirmek olmaz,bu çok saçma.eğer fikir volkan beyden çıkmış olsa bu yönlendirme olurdu yada tavsiye.ama fikir ve soru benden çıktı.ne olur cevaplasaydı.hala kızıyorum hesapsızca.çünkü telefonda bilgi vermemesinin nedeni,bilgisini satmak istemesi diye düşünüyorum.sn dr volkan baltacı bey her yere tlf nosunu bırakmış.neden?beni arayın cevaplayayım mesajı altında herkesi çalıştığı hastaneye bekliyor.muayene ücreti,pgt,tüp bebk,genetik testler hepsini kendisi yapsın parayı da o alsın istiyor.Canı sağolsun da peki ben onu tercih edecek miyim? bu iş normal doğum yada normal bir ameliyat süreci değil ki.her bir doğumla kayıbın artabileceği bir durum.o yüzden hesap bir erkeğin hesaplayabileceğinden daha fazla çıkabilir.neyse buna çok fazla takmayayım.eşim ve kardeşim de doktor (pratisyen) ama bu kadar önemli bir konuda bilgilerini satmaya kalkmazlardı heralde.çok teşekkür ederim herkese,destekleriniz için....
Kızlar.. uzun bir aradan sonra bendende selamlar.. sevgiler.. Efsunenin dediği gibi kış rehaveti içindeyiz muhtemelen.. Yazamadım ama sıksık kontrol etmeye çalıştım yazılanları.. yeni gelenler hoşgelmişler.. bu arada negatif sonuçlara üzüldüm.. Hepimiz için herşeyn hayırlısı diyorum.. Bana gelince yeni eve geçmemiz yakındır.. Belki bir hafta en geç 10 gün içinde sanırım taşınmış oluruz.. Ondan sonra kısmetse Kıbrıs diyeceğiz. Ama daha start vermedim.. Daha yapılacak testler falan var sırada.. Bu arada bir diş problemim çıktı son iki gün içinde muhtemelen cuma günü dr gideceğim.. Her böyle sorun yaşadığımda Efsunecim senin kulaklarını çınlatıyorum bilesin.. Düşünme kim çınlatıyor diye:) Neyse ki Kıbrıs ziyaretinden sonra böyle bir problemin çıkmasındansa şimdi çıkması daha iyi oldu diye düşünüyorum...
Bu arada bir itiraf arkadaşlar.. Korkuyorum ben yaa.. Ne olacak, nasıl olacak.. Soru işaretleri ile dolu bir kafam var :) Umarım herşey younda gider...
Neyseeee:) Şimdi en son pozitif haberi için, yani yeni arkadaşlarımızdan Blondeh için gelsin( ve atladığım varsa onlar içinde )
[video=dailymotion;xzp6l]http://www.dailymotion.com/video/xzp6l_izel-bebek_music[/video]
merhaba blondeh,
test sonucun ikiye katlamış mı? ikiz gibi doğuyor içime merak ettim :))
mutlu kal,
Selam rüzgarselimcim , bugun ikinci testimi yaptırdım ve sonuc 754.88 cıktı . Cok sukur ve artık sırada 26 aralıkta muayne var .. hala daha ıcımdekı mutlulugu dızgınlemeye calısıyorum . Herkes benım dısımda aglayarak tepkı verdı ama ben cok donugum ve burası hariç içimden konuşuyorum :)Sizleride takip ediyorum .. iyi haberleriniz olacak biliyorum . İçine doğan güzel durum için içten bir amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh diyorum :) görüşmek üzere sevgiler ..
Blondeh süpermiş ikinci testinin sonucuda çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnnn inşallahhh
blondeh gözünaydın inşllah herşey sonuna kadar yolunda gider
yosun efsune aymen sizleri tekrar buralarda görmek beni rahatlattı.
ne güzel bir haber bu.bu arada tanışmadık henüz ben gül,ama dualarımız seninle canım.hadi bakalım mutlu et kendini! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?