rüzgarselin ve diğer arkadaşlar selaamm.blondeh hoş geldin inşallah sonucun gönlüne göre olur.rüzgarselin daha öncede söylemiştim prolaktrin testi yaptıracam yüksek çıkarsa ilaç tedavisi uygulanacak ve öylede oldu prolaktrin normalin biraz üstünde dr riske atamayız herşeyin normal olması lazım dedi ve bugün ilaca başladım pazartesi ve perşembe kullanıcam 1er tane 1 ay sonra tekrar yaptıracam inşallah düşmüş olur ve artık başlarız böyle işte ... içimde firdevs hanıma karşı bi sıcaklık ve rahatlık var inşallah sonuçta öyle olur büyük ihtimal firdevs hanımda yaptırıcam görüşmek üzere ..
ccanım iyi ki testi yaptırmışsın. ne güzel önceden önlemini almış oldun. bak canım araştır içine hangisi sinecekse ona git. inşallah blondeh gibi güzel haberler vereceksin bize. ve sonra da sıra bende :) yani yaz sonu inşallah :)
şimdi ocakta başlıyor musun prolaktin düşerse?
Selam rüzgarselin :) diğer arkadaslar .. bugün test yaptırım ve sonuc 349,46 cıktı .Ben ıkıncı test 14 unu beklıyorum şimdi .. Allahıma şükürler olsun ki bunu gördüm :)) Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah ..Tabi yine bir korku sardı şimdide bu degeri,n yukselmesi gerekıyor tabıkı .. hadı bakalım ıkıncı test 14/12/2011.. Tüm dualarınız ve desteğiniz için allah razı olsun .. Maneviyat ne kadar güçlü bir şey ... Umuyorum hep güzel haberler almaya devam ederiz :)) sevgiler..
Selam rüzgarselin :) diğer arkadaslar .. bugün test yaptırım ve sonuc 349,46 cıktı .Ben ıkıncı test 14 unu beklıyorum şimdi .. Allahıma şükürler olsun ki bunu gördüm :)) Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah ..Tabi yine bir korku sardı şimdide bu degeri,n yukselmesi gerekıyor tabıkı .. hadı bakalım ıkıncı test 14/12/2011.. Tüm dualarınız ve desteğiniz için allah razı olsun .. Maneviyat ne kadar güçlü bir şey ... Umuyorum hep güzel haberler almaya devam ederiz :)) sevgiler..
Çok çok tebrik ederim arkadaşım Bundan sonrası için yüregini ferah tut, bebişinle konuş, sevgiyle büyüt bebişini sil at yüregindeki korkuları test sonucun çok iyi; senin için yeni yılın en güzel hadiyesi bebişin kalp atışlarını duymak olacak anlaşılan...inşallah bundan sonrada güzel haberler alacagımıza inanıyorum artık darısı bizlere diyelim... [/QUOTE
Çok teşekkür ederim gerçekten .. moral oluyorsunuz bana .. Hiç kimseyle paylaşmıyorum çünkü bunları siz bana çok yakınsınız. Bende tecrubelerimi buradan paylasarak birirlerine faydası olmasını umacagım .Çünkü bu forumda gördüğüm tanıdığım kişilerin tecrübeleri bana fayda getirdi açıkcası ..:)) Evet bende aynı şeyi yapmak istiyorum . Beni duydugunu biliyorum .. Umuyorum ki sizden bende güzel haberler alacagım eminim .. Hep dua ediyorum sizlerede :)) sevgiler ..
öyle merak ettimki yatmadan bidaha bakıyım dedim veeeeee güzel haberi gördümm..çokkk sevindim..bu haberler moral oluyooooooo..tebrik ederimmmmmmmm
ne yazıkki sonucum negatif.
olmadı. zaten içime doğmuştu. olmayacağı. arkadaşlarımdaki belirtilerin hiç biri yoktu bende.
örn. göğüste ağrı. kasıklarda ağrı vs. dondurulmuşlarımızla herhalde devam ederiz.
iki ay sonra yine yolcuyuz gibi gözüküyor..
merhaba arkadaşlar...
uzun zaman oldu yazmayalı
Blondeh tebrik ederim çok sevindim.
sevgili blondeh,
güzel haberin hepimizi çok mutlu etti.
herşey gönlünce olsun.
önündeki bu sürecide burada paylaşırsan biizm için çok yararlı olur.
değerin gerçekten çok yüksek yarında test sonucun yüksek çıkacak.
yolun ve bebeğinle bahtın açık ola..
blondeh,
tebrik ederim. allah insallah kucağına almaya nasip eder.
hiç bir belirti yaşadınmı. özel bir şey yaptınmı transferden sonra tutunması için..?
keşke benimkide tutunsaydı çocuklarımız yaşıt olurdu...
blondeh,
tebrik ederim. allah insallah kucağına almaya nasip eder.
hiç bir belirti yaşadınmı. özel bir şey yaptınmı transferden sonra tutunması için..?
keşke benimkide tutunsaydı çocuklarımız yaşıt olurdu...
arkadaşlar merhabalar...
Senin adına çok sevindim blendah.öncelikle tebrik edeirm, Allah tamamına erdirsin ve darısı da benim ve benim gibi çocuk isteyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah.Rabbim bizlere de nasip etsin.Bu forum da böyle güzel haberler gördikçe seviniyorum bize de bir umut ışığı oluyor.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?