Günaydın herkese ,
Ruzgarselin , dün akşam sana bir sürü şey yamıştım ama bir anda kayıt etmediğini gördüm . Sonrada uykum geldi sızdım :) Allah şifa versin inşallah olur seizinde bebeğiniz . Allah yanınızda olsun.. Ben biraz hikayemden bahsedeyim .32 yaşındayım ,2 yıldır evliyim. Evlendiğimden beri kontrollere gidiyorum hiç sorunum yoktu. 2010 un sonunda cocuk istedik ve yıne kontrollere gıderek denemeye basladık . Fakat 2011 yılının başlarında cok streslı bır iş ortamım oldu ve buna baglı olarakta ara kanamalar falan sorunlar olmaya basladı . ben bır doktora gıttım medıcana _aslı hn . Once bır sorun yok olur dedı sonra kıst dedı sonra kıst mı vardı dedı ??? Bende kendısıne gıtmek vazgectım baska bır doktor buldum kardesım yardımıyla Levent te ozel muaynanesıne gıttım cok ıyı bır doktor . Ama bu arada hormon degerlerım tuhaflasmaya basladı . hemen benım doktorum benı
tup bebek merk yolladı bebek te cok unluymus ! Seval tasdemır fertijin)mı ne hatırlamak ıstemyıorum adını ! Ben tup bebek olurmu dıye gıtmısken yuzume bakıp , testlerımı masaya fırlattı ve dedıkı sen menopoz dasın sana hıbırsey olmaz muayne bıle etmeden daha
( tabı ben ve esım şokkk . kadın sonra benı muayne fılanda ettı ama nafıle ben şoka gırdım ve onu dınlemedım bıle . hatırlamıyorum ne dedıgını . Neyse işte sonrasında benım doktor zıyaretlerım basladı . Bır suru doktora gıttım .. hepsı profesor ve en son Acıbadem maslak Bulen Tıraş bana ne kadar ugrassanda gerı donemeyecegını ve bu durumda da yumurta donor transferının en uygun oldugunu soyledı . bızde karar verdık ve onerdıgı bır doktorla bunu denedık . bılmıyorum bılıyormusun merkezı ogrenmek ıstersen mesaj atabılırım . Soyle bır tereddut olustu sımdı bu ıs Turkıye de yasak ya bu forumlara ulasabılıyormu herkes acaba ? yanı bu bılgılerı burdan vermeık sakınca yaratır mı ?