• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım yorgun ve bitkinin tedavim negatifle sonuçlandı bomba gibi 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyosudu.
Suan urtiker oldum her yerim kabardı . Progesteronun yaptığını düşünüyorum . Dr da ihtimal yüksek dedi. Hiç aranızda yaşayan varmı?[/QUOTE sevgili ses şaşırdım ve inan çok üzüldüm ne ara gitin geldin ve sonuç aldın gönül isterdiki sonucum pozitif demeyi ama biyere kadar müdahale edebiliyoruz sonrası bizi aşıyo canım hangi merkeze gitmiştin sperm donasyonumuydu kusura bakma benimde kafam okadar karışıkki unuttum bi progesteron tahlili yapsan yüksek çıkarsa ondan olabilir belki ama ihmal etme canım inşallah en kısa zamanda sınavımız biter sağlık olsun......

meraba canım bende bakıp çıkıyorum bişe yazmaya bile halim yok sanki üzerimde kocaman bi kaya var boğuluyorum panikatak oldum resmen yaklaştıkça zaman korkuyorum şimdide takıldım savaş bey benim için doğru adresmi diye senide ümit bey hazırladı sende savaş beye gittin ve ordan pek memnun kalmadığını söyledin tabiki senin böyle oldu diye benim veya başkalarının böyle olcak diye bi olasılık yok ama başka sebeplerden dolayıda soğudum biraz ordan şimdide doğuştan firdevs hnmla görüşüyorum orası olabilir gibi yarın prolaktrin tahlili yaptırıcam benim yüksek çıkmıştı daha önce yine yükse ilaç tedavisi görcem ocak ayına kadar böyle işte çok zor günler geçiriyorum manevi olarak kendi içimde antidepresana başlasammı diye bile düşündüm rahat değilim çünkü ve bu benim tedavi sürecimi olumsuz etkiliyecek ama firdevs hanımla görüştükten sonra biraz rahatladım antidepresan etkisi yaptı bende sağolsun ne yaparsak yapalım kısmetimizde varsa rabbim yazmışsa olacak yok yazmamışsa hangi merkeze gitsekte olmıcak inşallah rabbim yazmıştır ve doğru merkeze gideriz allah herkezin yolunu açık etsin.................. eee canım sen neler yapıyosun nasıl gidiyo kardeşin izine gelmişti sanırım yolladınızmı tekrar nezaman başlamayı düşünüyosun ?

canım mevsimden sanırım. etrafımdaki herkes içsel anlamda sıkıntıda. endişelerinde belki bunun da etkisi vardır.
bak ne güzel söylemişsin ben memnun kalmadım diye sen memnun kalmayacaksın gibi birşey yok.herkes farklı deneyimler yaşıyor. ama korkmana da gerek yok. vaktin var biraz daha. iyice araştır. bir de kalbinin sesini dinle. o ne istiyorsa onu yap. ben memnun kalmadım ama pişman da olmadım. yani orada denemek istemiştim denedim. başka biryerde deneyip de negatif sonuç alsaydım aklım savaş beyin merkezinde kalırdı. benim tavsiyem ocağa kadar seni rahatlatacak birşey bulman yönünde. psikoloğa gidebilirsin çok iyi gelir. istemiyorsan yogaya gidebilirsin. ya da seni rahatlatan başka birşey varsa onu yap. rahatladıktan sonra daha sağlıklı karar verirsin. söylemesi kolay ama yapması o kadar değil biliyorum. ama mutlaka seni rahatlatacak bir yöntem vardır.
kardeşim gitti :( çok güzel geçti izin dönemi. özlem giderdik. tekrar deneme işini bir süre düşünmüyoruz. aslında içsel olarak ne zaman hazır hissedersek o zaman. muhtemelen yaza diyorum ben. bu mücadeleyi verirken en önemli şey biziz. eşimizin ve bizim ruhsal sağlığımız. bebeğimizi kucağımıza aldığımızda yorgun olmayalım :) o yüzden sen de kendine iyi bak tamam mı :)) umudunu ve heyecanını kaybetme... dualarımla yanındayım canım.

Canım yorgun ve bitkinin tedavim negatifle sonuçlandı bomba gibi 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyosudu.
Suan urtiker oldum her yerim kabardı . Progesteronun yaptığını düşünüyorum . Dr da ihtimal yüksek dedi. Hiç aranızda yaşayan varmı?

canımm gerçekten çok üzüldüm. yorgunluk ve bitkinlik bende de var. ve çok normal diye düşünüyorum.yaşadıklarımız çok da hafife alınacak şeyler değil. ben ürtikerin progesterondan değil de psikolojik olduğunu düşünüyorum. çok fazla denemen var.vücudun tepki veriyor gibi geldi. mutlaka psikoloğa git derim. bana söylediğin bitkiden alııyor musun? lütfen unutma, bu yaşadığımız duygular geçici. üstesinden geleceğiz. sadece zamana ihtiyacımız var o kadar.
nerede denemiştin sen? nasıldı tedavin memnun kaldın mı merkezden?

çok korkuyorum hamile değilim diye. hiç bir belirti yok:( acaba 11 gün çıkarmı..?

canımm ben transferden sonra forumlarda çok gezdim. hiç belirtisi olmayıp hamile olan da var, belirtileri olup sonucu negatif olan da. belirtiler ya da belirtisizlikler psikolojik olabiliyor. o yüzden kafana takma onları. 11. günde çıkar diye tahmin ediyorum. eğer bekleyemeyecek gibiysen bi kan testi yaptır. ama önce rahatlamaya çalış olur mu? sana ne iyi geliyorsa onu yap.

inşallah güzel haberlerini alacağız. dualarım seninle,

iyi akşamlar
herkesler nerede
mimoza aymen yosun gezgin zümrüt 8temmuz efsune arkadaşlar nerelerdesiniz

Merhaba Arkadaşlar , Ben yumurta donasyonu yaptırdım 01 aralıkta 11. gün pazartesi günü yani 12 aralık olacak. Gerçekten böyle beklemek çok zormuş. İçimden taşan hem bir ümit var hem korku hem heyecan . Allah çok büyük biliyorum .. Herkese allah yardımcı olsun :) Tüm dualarım herkesle .. Aklından çıkar diyorlar ama olmuyor .Neler yapmalıyım ?

merhaba blondeh, transferin hayırlı olsun. inşallah 12 aralıkta güzel haberlerini alırız.
aklından çıkarma konusunda sana yardımcı olamayacağım çünkü ben de hiç aklımdan çıkaramamıştım. ne kitap okuyabilmiş ne de başka birşeye odaklanabilmiştim. başka arkadaşlar yardımcı olabilir belki.
ama dualarım seninle :))

merhaba blondeh, transferin hayırlı olsun. inşallah 12 aralıkta güzel haberlerini alırız.
aklından çıkarma konusunda sana yardımcı olamayacağım çünkü ben de hiç aklımdan çıkaramamıştım. ne kitap okuyabilmiş ne de başka birşeye odaklanabilmiştim. başka arkadaşlar yardımcı olabilir belki.
ama dualarım seninle :))

Ruzgarselin;) çok teşekkürler yanıtın için ;) senin yaşadıklarını yaşayan birileri olması paylaşıyo olmak duyguları çok rahatlatıcı.umuyorum bu bana iyi şans olarak geri döner;) bu Arada senin hikayen nedir ben yakalayamadım :( bahsedermisin ?

Merhaba arkadaşlar bir kaç iyi haber alırmıyım diye geldim ama henüz kimseden ses yok...

blondeh,:3: transferin hayırlı olsun seninde. inşallah 12 aralıkta güzel haberlerini alırız... unutma konusuna gelirsek malesef kelin ilacı olsa başına sürer diycem:31:

Ruzgarselin;) çok teşekkürler yanıtın için ;) senin yaşadıklarını yaşayan birileri olması paylaşıyo olmak duyguları çok rahatlatıcı.umuyorum bu bana iyi şans olarak geri döner;) bu Arada senin hikayen nedir ben yakalayamadım :( bahsedermisin ?
tekrar merhaba,
benim eşim azospermi. 2 microtesede de sperm bulunamadı. geçen ay sperm donasyonu denedik ama malesef sonucumuz negatif. doktorlar bende problem olmadığını söylemişlerdi ama neden olmadı bilmiyoruz. kısmet sanırım :) ama tekrar deneyeceğiz. biraz ara verdik o kadar. böyle bir imkan varken ilk denemede yılmak olmaz :)
bu forum bana çok iyi geldi. yazmak, paylaşmak, yalnız olmadığını bilmek çok güzel. sana şans getiririz umarım :)
sen nerede oldun tedavini? memnun kaldın mı? ben ikinciyi farklı bir merkezde denemek istediğim için soruyorum. aydınlatırsan çok sevinirim :)

güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

Merhaba arkadaşlar bir kaç iyi haber alırmıyım diye geldim ama henüz kimseden ses yok...

blondeh,:3: transferin hayırlı olsun seninde. inşallah 12 aralıkta güzel haberlerini alırız... unutma konusuna gelirsek malesef kelin ilacı olsa başına sürer diycem:31:

Çok teşekkürler;) sürekli dua ediyorum aslında bu benim en buyuk destekcim.inşallah allah herkesin duasını kabul eder.sevgiler;)

tekrar merhaba,
benim eşim azospermi. 2 microtesede de sperm bulunamadı. geçen ay sperm donasyonu denedik ama malesef sonucumuz negatif. doktorlar bende problem olmadığını söylemişlerdi ama neden olmadı bilmiyoruz. kısmet sanırım :) ama tekrar deneyeceğiz. biraz ara verdik o kadar. böyle bir imkan varken ilk denemede yılmak olmaz :)
bu forum bana çok iyi geldi. yazmak, paylaşmak, yalnız olmadığını bilmek çok güzel. sana şans getiririz umarım :)
sen nerede oldun tedavini? memnun kaldın mı? ben ikinciyi farklı bir merkezde denemek istediğim için soruyorum. aydınlatırsan çok sevinirim :)

güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

Günaydın herkese ,

Ruzgarselin , dün akşam sana bir sürü şey yamıştım ama bir anda kayıt etmediğini gördüm . Sonrada uykum geldi sızdım :) Allah şifa versin inşallah olur seizinde bebeğiniz . Allah yanınızda olsun.. Ben biraz hikayemden bahsedeyim .32 yaşındayım ,2 yıldır evliyim. Evlendiğimden beri kontrollere gidiyorum hiç sorunum yoktu. 2010 un sonunda cocuk istedik ve yıne kontrollere gıderek denemeye basladık . Fakat 2011 yılının başlarında cok streslı bır iş ortamım oldu ve buna baglı olarakta ara kanamalar falan sorunlar olmaya basladı . ben bır doktora gıttım medıcana _aslı hn . Once bır sorun yok olur dedı sonra kıst dedı sonra kıst mı vardı dedı ??? Bende kendısıne gıtmek vazgectım baska bır doktor buldum kardesım yardımıyla Levent te ozel muaynanesıne gıttım cok ıyı bır doktor . Ama bu arada hormon degerlerım tuhaflasmaya basladı . hemen benım doktorum benı tup bebek merk yolladı bebek te cok unluymus ! Seval tasdemır fertijin)mı ne hatırlamak ıstemyıorum adını ! Ben tup bebek olurmu dıye gıtmısken yuzume bakıp , testlerımı masaya fırlattı ve dedıkı sen menopoz dasın sana hıbırsey olmaz muayne bıle etmeden daha :(( tabı ben ve esım şokkk . kadın sonra benı muayne fılanda ettı ama nafıle ben şoka gırdım ve onu dınlemedım bıle . hatırlamıyorum ne dedıgını . Neyse işte sonrasında benım doktor zıyaretlerım basladı . Bır suru doktora gıttım .. hepsı profesor ve en son Acıbadem maslak Bulen Tıraş bana ne kadar ugrassanda gerı donemeyecegını ve bu durumda da yumurta donor transferının en uygun oldugunu soyledı . bızde karar verdık ve onerdıgı bır doktorla bunu denedık . bılmıyorum bılıyormusun merkezı ogrenmek ıstersen mesaj atabılırım . Soyle bır tereddut olustu sımdı bu ıs Turkıye de yasak ya bu forumlara ulasabılıyormu herkes acaba ? yanı bu bılgılerı burdan vermeık sakınca yaratır mı ?

benimdeolacak... sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz cnm inşallah hayırlı haberler ver bize...:31:

benimde olacak ne zaman test gunun ? belirti yok derken karın agrısı gaz sancısı vesaire tarzı seyler mı olması gerekıyor yada ne tarz bır belırtı olmalı acaba ?
Bence içini ferah tut Allah ne hayırlısı ise onu gösterecektir.. bu çok iyi gelyor :))

Allah bu güzel cuma vakitlerinde herkeslerin dualarını kabul etsin inşallah . Burası ne kadar güzel bir forummuş. Ben ilk defa böyle bir katılım yaptım. Kızlar , çok heyecanlıyım kendime engel olamıyorum. Yarabbim inşallah hayırşısını ver diyorum ve görüşmek üzere diyorum ..

Son düzenleme:
Allah bu güzel cuma vakitlerinde herkeslerin dualarını kabul etsin inşallah . Burası ne kadar güzel bir forummuş. Ben ilk defa böyle bir katılım yaptım. Kızlar , çok heyecanlıyım kendime engel olamıyorum. Yarabbim inşallah hayırşısını ver diyorum ve görüşmek üzere diyorum ..

inşallah hayırlısıile olsun dualarım seninle...

ne yazıkki sonucum negatif.
olmadı. zaten içime doğmuştu. olmayacağı. arkadaşlarımdaki belirtilerin hiç biri yoktu bende.
örn. göğüste ağrı. kasıklarda ağrı vs. dondurulmuşlarımızla herhalde devam ederiz.
iki ay sonra yine yolcuyuz gibi gözüküyor..

ne yazıkki sonucum negatif.
olmadı. zaten içime doğmuştu. olmayacağı. arkadaşlarımdaki belirtilerin hiç biri yoktu bende.
örn. göğüste ağrı. kasıklarda ağrı vs. dondurulmuşlarımızla herhalde devam ederiz.
iki ay sonra yine yolcuyuz gibi gözüküyor..

merhaba Bendeolacak:
Hosgeldin siteye bende yeniyim burda ama cok bilgiler edindim.öncelikle gecmiso olsun üzülme derim cnm her seyde bir hayir vardir.Insallah donmuslarina denyiecek ve olumlu olacaktir.
Bende yazin denedim9-10 haftalikken ikizlerimi kaybettim.Donmuslarim var insallah ocak-subat-mart 2012 gibi kismetse yolcuyuz bizde.
Cok kisi olumsuzluk yasayip sabila anne olan adaylarimiz var.Kalbini rahat tut derim
görüsmek üzere yakin zamanda esenkal

Back