ne yazıkki sonucum negatif.
olmadı. zaten içime doğmuştu. olmayacağı. arkadaşlarımdaki belirtilerin hiç biri yoktu bende.
örn. göğüste ağrı. kasıklarda ağrı vs. dondurulmuşlarımızla herhalde devam ederiz.
iki ay sonra yine yolcuyuz gibi gözüküyor..
Çok teşekkürlersürekli dua ediyorum aslında bu benim en buyuk destekcim.inşallah allah herkesin duasını kabul eder.sevgiler
( AMİN )İnşallah duaların, dualarımız kabul olur...
inşallah hayırlısıile olsun dualarım seninle...
merhaba Bendeolacak:
Hosgeldin siteye bende yeniyim burda ama cok bilgiler edindim.öncelikle gecmiso olsun üzülme derim cnm her seyde bir hayir vardir.Insallah donmuslarina denyiecek ve olumlu olacaktir.
Bende yazin denedim9-10 haftalikken ikizlerimi kaybettim.Donmuslarim var insallah ocak-subat-mart 2012 gibi kismetse yolcuyuz bizde.
Cok kisi olumsuzluk yasayip sabila anne olan adaylarimiz var.Kalbini rahat tut derim
görüsmek üzere yakin zamanda esenkal
yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz
eski arkadaşlar başka bir forumda mı buluşuyorsunuz
benimde olacak inşallah bu son üzüntün olur
blondeh hayırlı haberlerini alırız inşallah bu sitenin iyi haberler duymaya çok ihtiyacı var. sen kıbrıs dünya damı tedavi oldun
selam,
hoşgeldin.
denemenin sonucu herkeste ayrı farklı indikasyon verir.
onun için dışarı değil bence kendini dinle derim. bu senin hamilelik başlangıcın olacaak inşallah.
sonucunu heyecanla bekliyoruz.. hayırlısı diyelim
Günaydın herkese ,
Ruzgarselin , dün akşam sana bir sürü şey yamıştım ama bir anda kayıt etmediğini gördüm . Sonrada uykum geldi sızdım :) Allah şifa versin inşallah olur seizinde bebeğiniz . Allah yanınızda olsun.. Ben biraz hikayemden bahsedeyim .32 yaşındayım ,2 yıldır evliyim. Evlendiğimden beri kontrollere gidiyorum hiç sorunum yoktu. 2010 un sonunda cocuk istedik ve yıne kontrollere gıderek denemeye basladık . Fakat 2011 yılının başlarında cok streslı bır iş ortamım oldu ve buna baglı olarakta ara kanamalar falan sorunlar olmaya basladı . ben bır doktora gıttım medıcana _aslı hn . Once bır sorun yok olur dedı sonra kıst dedı sonra kıst mı vardı dedı ??? Bende kendısıne gıtmek vazgectım baska bır doktor buldum kardesım yardımıyla Levent te ozel muaynanesıne gıttım cok ıyı bır doktor . Ama bu arada hormon degerlerım tuhaflasmaya basladı . hemen benım doktorum benı tup bebek merk yolladı bebek te cok unluymus ! Seval tasdemır fertijin)mı ne hatırlamak ıstemyıorum adını ! Ben tup bebek olurmu dıye gıtmısken yuzume bakıp , testlerımı masaya fırlattı ve dedıkı sen menopoz dasın sana hıbırsey olmaz muayne bıle etmeden daha( tabı ben ve esım şokkk . kadın sonra benı muayne fılanda ettı ama nafıle ben şoka gırdım ve onu dınlemedım bıle . hatırlamıyorum ne dedıgını . Neyse işte sonrasında benım doktor zıyaretlerım basladı . Bır suru doktora gıttım .. hepsı profesor ve en son Acıbadem maslak Bulen Tıraş bana ne kadar ugrassanda gerı donemeyecegını ve bu durumda da yumurta donor transferının en uygun oldugunu soyledı . bızde karar verdık ve onerdıgı bır doktorla bunu denedık . bılmıyorum bılıyormusun merkezı ogrenmek ıstersen mesaj atabılırım . Soyle bır tereddut olustu sımdı bu ıs Turkıye de yasak ya bu forumlara ulasabılıyormu herkes acaba ? yanı bu bılgılerı burdan vermeık sakınca yaratır mı ?
ne yazıkki sonucum negatif.
olmadı. zaten içime doğmuştu. olmayacağı. arkadaşlarımdaki belirtilerin hiç biri yoktu bende.
örn. göğüste ağrı. kasıklarda ağrı vs. dondurulmuşlarımızla herhalde devam ederiz.
iki ay sonra yine yolcuyuz gibi gözüküyor..
merhaba blondeh,
aslında sorun kimde ya da ne olursa olsun hepimizin yaşadıkları benzer. bir yığın doktor, muayene,gereksiz tahlil ve şoklar. merkezi buradan yazabilirsin sorunolmaz. hepimiz yazıyoruz.
yasak olayına gelince, benim hiç AMA HİÇ UMURUMDA DEĞİL. hangi yasa annelik hakkımı elimden alabilir ki? zaten bu işlem türkiye de yasak. kıbrısta değil. e biz de kıbrıs a gidiyoruz. ilerde birşey olursa da olsun. elimden çocuğu alacak değiller ya. zaten biliyorsun bu ülkede hiçbirşey gizli değil. yani bence izlemek isterlerse anında bulurlar. ama bu da bir sektör onlara göre. nasıl uyuşturucu legal olmasa da bir şekilde birilerinin ekmeğine yağ sürüldüğü için hala varsa, bu da aynı şekilde. kimse yavru vatanın elinden bu sektörü alamaz diye düşünüyorum.ortada ciddi rakamlar dönüyor. ben fiyat da dahil olmak üzere herşeyi paylaştım. ne olursa olsun.
bu arada bugün test günün. ve ben çok heyecanlıyım. bu güneşli güne bir güzel haber yakışır :)
ne olursa olsun, yanındayız biz.
merhaba blondeh,
aslında sorun kimde ya da ne olursa olsun hepimizin yaşadıkları benzer. bir yığın doktor, muayene,gereksiz tahlil ve şoklar. merkezi buradan yazabilirsin sorunolmaz. hepimiz yazıyoruz.
yasak olayına gelince, benim hiç AMA HİÇ UMURUMDA DEĞİL. hangi yasa annelik hakkımı elimden alabilir ki? zaten bu işlem türkiye de yasak. kıbrısta değil. e biz de kıbrıs a gidiyoruz. ilerde birşey olursa da olsun. elimden çocuğu alacak değiller ya. zaten biliyorsun bu ülkede hiçbirşey gizli değil. yani bence izlemek isterlerse anında bulurlar. ama bu da bir sektör onlara göre. nasıl uyuşturucu legal olmasa da bir şekilde birilerinin ekmeğine yağ sürüldüğü için hala varsa, bu da aynı şekilde. kimse yavru vatanın elinden bu sektörü alamaz diye düşünüyorum.ortada ciddi rakamlar dönüyor. ben fiyat da dahil olmak üzere herşeyi paylaştım. ne olursa olsun.
bu arada bugün test günün. ve ben çok heyecanlıyım. bu güneşli güne bir güzel haber yakışır :)
ne olursa olsun, yanındayız biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?