Çok çok üzüldüm cnm allah sabır, sukünet versin... inşallah bu son üzüntün, son negatifin olur.

Selam jades , öncelikle çok geçmiş olsun allah sana en kısa zamanda istediğin gibi bir evlat nasip eder inşallah ..Bir şey sormak istiyorum bu arada dondurulmus derken bana transfer sırasında 6 yumurta dollendı dedıler ve 3 tanesını transfer ettık dedıler . Aslında ben heyecandan falan sanırım hıc detay sormadım . Bu embrıyolar ne oluyor pekı gerı kalan uc tane ? birde arkadaslar benımkı dondurulmus degıldı bıldıgım bu mumkun mu ? ve ne tarz belırtıler oluyordu acaba hamılelık ıcın ? Bu sorularıma yardımcı olabılırsenız sevınırım .. Ben 1 aralıkta transfer oldum sonrakı 5. gun oluyor pazartesı cok cıddı bır gaz sancısı cektım aksama kadar ama ben usuttugumu dusundum cok gec ıyı oldun alsam 00.00 den sonra falan . Bu hafta boyunca kucuk kucuk kasık agrılarım oldu . Goguslerim zaten su anda da şiş ama ben umutlanmadan sadece ilac etkısıdır dıyorum . bılemıyorum da .. karnım hala şiş gerçi hiç gecmıyor .. neyse aslına bakarsanız 1 gun kalmıs surda teste bu soyledıklerımın hepsı sonuc bulacak ama ıste napıyım yapamıyorum . elımde degıl ... Allaha sıgınıyorum.. ve hep yardım ıstıyorum ... Kızlar detaylı bılgınız var ıse paylasırsanıs sevınırım .. sevgıler ..

Son düzenleme:
yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz

eski arkadaşlar başka bir forumda mı buluşuyorsunuz

benimde olacak inşallah bu son üzüntün olur
blondeh hayırlı haberlerini alırız inşallah bu sitenin iyi haberler duymaya çok ihtiyacı var. sen kıbrıs dünya damı tedavi oldun

Selam baharda , evet orada yaptirdim.Sen de yaptirdin mi peki? Bir yorumun var mi orayla ilgili.sevgiler..

Sevgili bahardalı,
uzun süre oldu. herhangi bir başka yer söz konusu değil diğer arkadaşlar ile.
sadece sessizlik hakim.
kışın uyku modu da olabilir:)
ben bahara kadar birşey planlamıyorum. hayata devam dedim.
sevgiyle kal..

selam,
hoşgeldin.
denemenin sonucu herkeste ayrı farklı indikasyon verir.
onun için dışarı değil bence kendini dinle derim. bu senin hamilelik başlangıcın olacaak inşallah.
sonucunu heyecanla bekliyoruz.. hayırlısı diyelim

(((
üzgünüm sonucunun negatif olmasına ama aslında sen bu kadar üzüldüğün için üzülüyorum..
senin için en hayırlısını ve güzelini diliyorum.
sevgyle kal.

Selam efsune hosbulduk artik sonuc kismetse yarın belli olacak .allah hakkımda hayırlısını verir inşallah.mutlaka buradanda paylaşmak istiyorum.Gerçi nasıl bir tepki verebileceğimi bilemiyorum negatif yada pozitif karşısında .hayırlısı diyelim.çok teşekkürler:) sevgiler..

merhaba blondeh,
aslında sorun kimde ya da ne olursa olsun hepimizin yaşadıkları benzer. bir yığın doktor, muayene,gereksiz tahlil ve şoklar. merkezi buradan yazabilirsin sorunolmaz. hepimiz yazıyoruz.
yasak olayına gelince, benim hiç AMA HİÇ UMURUMDA DEĞİL. hangi yasa annelik hakkımı elimden alabilir ki? zaten bu işlem türkiye de yasak. kıbrısta değil. e biz de kıbrıs a gidiyoruz. ilerde birşey olursa da olsun. elimden çocuğu alacak değiller ya. zaten biliyorsun bu ülkede hiçbirşey gizli değil. yani bence izlemek isterlerse anında bulurlar. ama bu da bir sektör onlara göre. nasıl uyuşturucu legal olmasa da bir şekilde birilerinin ekmeğine yağ sürüldüğü için hala varsa, bu da aynı şekilde. kimse yavru vatanın elinden bu sektörü alamaz diye düşünüyorum.ortada ciddi rakamlar dönüyor. ben fiyat da dahil olmak üzere herşeyi paylaştım. ne olursa olsun.

bu arada bugün test günün. ve ben çok heyecanlıyım. bu güneşli güne bir güzel haber yakışır :)

ne olursa olsun, yanındayız biz.

canım gerçekten çok üzüldüm. yalnızlık, hayal kırıklığı vs tüm duygular birbirine giriyor malesef. ama senin dondurulmuşlarla deneme şansın varmış. buna çok sevindim. iki ay sonra sevindir bizi hadi :))

efsune selam,

özlemişim ben seni, yosunu. sizin yorumlarınız başka oluyor. fazla yanlız bırakmayın buraları :))
eşinin düşüncelerinde değişiklik oldu mu? umarım o da bir anlık korku ve yorgunluk ile böyle düşünmüştür ve bahara kadar içsel olarak dinlenir. bu ülkenin senin yetiştireceğin evlada ihtiyacı var diye düşünüyorum.

sevgiyle ve mutlu kal,

rüzgarselin ve diğer arkadaşlar selaamm.blondeh hoş geldin inşallah sonucun gönlüne göre olur.rüzgarselin daha öncede söylemiştim prolaktrin testi yaptıracam yüksek çıkarsa ilaç tedavisi uygulanacak ve öylede oldu prolaktrin normalin biraz üstünde dr riske atamayız herşeyin normal olması lazım dedi ve bugün ilaca başladım pazartesi ve perşembe kullanıcam 1er tane 1 ay sonra tekrar yaptıracam inşallah düşmüş olur ve artık başlarız böyle işte ... içimde firdevs hanıma karşı bi sıcaklık ve rahatlık var inşallah sonuçta öyle olur büyük ihtimal firdevs hanımda yaptırıcam görüşmek üzere ..

merhabalar herkese...

uzun zamandır ortalıklarda görünmüyordum ama arada okuyorum sizleri kızlar.yeni yeni bir sürü arkadaş gelmiş ne iyi yapmışlar..aslında site onlara kalmış sanırım eskiler uzun zamandır yazmıyor gördüğüm kadarıyla.ama yenilik her zaman iyidir.eskilerde kendilerini unutturmasınlar lütfen...

bana gelince bu konuyu şimdilik kafamdan attım.sanırım ocak sonu şubat gibi olabilir henüz bilmiyorum.yılbaşı için büyük bir organizasyon hazırlıyorum.istanbuldan eşimin bütün yakın akrabaları geliyorlar.10 gün kadar kalacaklar bol bol gezeceğiz.ben kendim bu daveti organize ettim.bu aralar hediye alışverişine yoğunlaşmış durumdayım.çünkü onların bir de en büyük bayramları var. hep beraber güzel zaman geçireceğimizi düşünüyorum.yani anlayacağınız tatlı bir hazırlık içindeyim:)
size bunları yazarken ankaradaki tüp bebek doktorum beni aradı ve ne yaptığımı ne durumda olduğumu sordu.bende anlattım.kıbrıstada bir kez denediğimizi ve yine düşük yaptığımı anlattım.ısrarla gel bir kez daha deneyelim dedi:) acayip şaşırdım kızlar ve içimden bir kez daha tüp bebek denemek geçti..dur bakalım...akşam eşimle konuşayım belkide üşenmez gider deneriz.

bu arada bugün test sonucu belli olacak bir arkadaş vardı merakla bekliyorum..

Selam rüzgarselin :) diğer arkadaslar .. bugün test yaptırım ve sonuc 349,46 cıktı .Ben ıkıncı test 14 unu beklıyorum şimdi .. Allahıma şükürler olsun ki bunu gördüm :)) Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah ..Tabi yine bir korku sardı şimdide bu degeri,n yukselmesi gerekıyor tabıkı .. hadı bakalım ıkıncı test 14/12/2011.. Tüm dualarınız ve desteğiniz için allah razı olsun .. Maneviyat ne kadar güçlü bir şey ... Umuyorum hep güzel haberler almaya devam ederiz :)) sevgiler..

Çok haklısın rüzgarselin. .. teşekkür ederim .. koca bir yürek var değil mi :) Kıbrıs Dünya tup bebek merkezınde . Doktor Berk bey ve Eda hemşire benımle ılgılendıler sagolsunlar. Ben memnun kaldım cok sukur ılk deneyımdı ve hıc sorunum olmadı . Otel , transfer , sorularım vs .. Şimdide sukurler olsun ilk testim pozitif cıktı .. Sersem gibiyim su anda aslında ne kadar kendımı kastıysam artık heyecandan .. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım arkadaşlar .. görüşmek üzere :)

hayırlı olsun sevgili arkadaşım merak etme sonucun çok iyi.yani şüphe edecek bir sonuç değil.eminim 2 gün sonra 2 ye katlanacak.hatta 300 ün üzerindeki sonuçlar için çoğunlukla 2.testi bile istemezler tebrik ederim:) allah tamamına erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…