• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mrb canım nasıl gidiyo ben suskun ve karışığım bazı nedenlerden dolayı aralık adetimde değilde ocak adetimde başlamaya zoraki karar verdik ama böylesi manevi olarak daha iyi olacak üzüldüm ama düşündükten sonra hayrlısı dedim geç olsun yeterki olsun vardır bi hayr böle işte bende vakit geçiriyorum motive ediyorum kendimi iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olacak inşallah..

selam canım, kardeşim izne geldi. tabii bende kalıyor. arada bir açıp bakıyorum ama cevap yazacak kadar kalamadım.
insan karar verdikten sonra biran önce denemek istiyor ama mutlaka vardır bir hayır. ocağa da birşey kalmadı zaten. kasım bitti bile. 2012 sana uğur getirsin :) hamileliğini de sağlıklı doğumunu da göstersin. hem sana hem de bizlere :)) savaş beyin merkezine mi gideceksin?

merhaba benimde olacak, hayırlı olsun transferin. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum. test günün ne zaman? memnun kaldın mı doğuştan? ben ilk denememi savaş beyde yaptırdım malesef negatif. memnun da kalmamıştım o yüzden soruyorum. sana göre olumlu, olumsuz herşeyi yazarsan çok sevinirim.

genel itibari ile iyi idi.
sadece otelden hastaneye transferlerde aksama oluyordu. onun haricinden hersey yolunda geçti.
ilgili idiler. her sorduğuna cevap bulabiliyorsun. zaten telimiz 24 saat açık istediğiniz zaman arayabilirsiniz dediler.
bana 4 tane grade bir transfer oldu. geri kalanınında dondurduk.
hayırlısı artık.

selam,
doğuşla ilgili verdiğin bilgiler için sağol.. aslında rahat olmak en iyisi galiba ve bu sadece bir prosedür işi ve sakin olunca sistem işliyor.

sonuunu heyecanla bekliyoruz..
sevgiyle kal..

merhaba arkadaşlar...
Benim dikkatimi çeken bir şey var kıbrıstaki Tüp bebek merkezleri hk.Detaylı araştırma yapılmıyor transferden önce.Sanki müşteriyi kapayım da tutarsa tutar tutmazsa da bilimsel bir sonuç razı gelecekler nasıl olsa tavrı var.transfer yapılana kadar, para tahsil edilene kadar, bir ilgi bir güleryüz.Tutmadı mı, aniden uzak bir tavır sergiliyolar...İnşallah yanlış yorumlamışımdır da, vicdani ve insan ruhuna ve sağlığına önem veren bir hizmet anlayışı sergiliyorlardır.Allah, hepimize çocuk tedavimiz sürecinde, hayırlı doktor ve sağlık personelleriyle karşılaşmayı nasip etsin.....

kızlar slm,

cuma günü oğlum inat etsede biz gördük cinsiyetini. bir paşam oalcak...:nazar:

tebrik ederiimm Nilyaaa:) $ejoya-bigz009-1-main.jpg

merhaba lalemm, sana kesinlikle katılıyorum. beni aramadılar bile sonuç ne diye.

Çok ayıp etmişler.en azından takip edip, istatistik tutmaları gerekir.Hastayı takip edip sonuca ulaşmak için, alternatifler üretmeleri gerekir.Bilimsellik budur.para için çok deneme yapmak işlerine mi geliyor acaba..İnşallah öyle değildir.:(Beni aradılar.tam 12. gün.sonucumu öğrenmek için.Ama sonuç olumsuz olunca, geçmiş olsun denildi.Ve sonra da bişeyler sorduğum da, soğuktular.zorla cevap verir oldular nedense.....En azından arayıp sonucu takip ettiler ama.

.

merhaba kızlarr,,
benim 13.hafta hamileliğimin ikizlerime.önümüzdeki hafta cinsiyetlerini öğrenicez inşlallahh.herşey gönlünüzce olsun kızlarr,,
:49:

merhaba nurdan :)
inşallah iyi geçiyordur hamileliğin. merakla bekliyorum cinsiyetlerini :))

ve diğer site sakinleri,
nerelerdesiniz? neler yapıyorsunuz? nedir bu sessizlik?

efsune, yosun, ses, selam, nrm herkes nerede?

Çok ayıp etmişler.en azından takip edip, istatistik tutmaları gerekir.Hastayı takip edip sonuca ulaşmak için, alternatifler üretmeleri gerekir.Bilimsellik budur.para için çok deneme yapmak işlerine mi geliyor acaba..İnşallah öyle değildir.:(Beni aradılar.tam 12. gün.sonucumu öğrenmek için.Ama sonuç olumsuz olunca, geçmiş olsun denildi.Ve sonra da bişeyler sorduğum da, soğuktular.zorla cevap verir oldular nedense.....En azından arayıp sonucu takip ettiler ama.

.

istatistiklerine de güvenmiyorum onların. zaten merkezlerin kendi istatistikleri yok diye düşünüyorum. söyledikleri oranlar o merkezin değil de tüp bebeğin genel istatistikleri.
benim de kafamda o kadar çok soru var ki. neden olmadı diye. acaba bende bir problem vardı da araştırılmadı mı diye. umarım bir sonraki denemede sonucumuz pozitif olur da, unuturuz tüm bu saçmalıkları.

ve diğer site sakinleri,

meraba canım bende bakıp çıkıyorum bişe yazmaya bile halim yok sanki üzerimde kocaman bi kaya var boğuluyorum panikatak oldum resmen yaklaştıkça zaman korkuyorum şimdide takıldım savaş bey benim için doğru adresmi diye senide ümit bey hazırladı sende savaş beye gittin ve ordan pek memnun kalmadığını söyledin tabiki senin böyle oldu diye benim veya başkalarının böyle olcak diye bi olasılık yok ama başka sebeplerden dolayıda soğudum biraz ordan şimdide doğuştan firdevs hnmla görüşüyorum orası olabilir gibi yarın prolaktrin tahlili yaptırıcam benim yüksek çıkmıştı daha önce yine yükse ilaç tedavisi görcem ocak ayına kadar böyle işte çok zor günler geçiriyorum manevi olarak kendi içimde antidepresana başlasammı diye bile düşündüm rahat değilim çünkü ve bu benim tedavi sürecimi olumsuz etkiliyecek ama firdevs hanımla görüştükten sonra biraz rahatladım antidepresan etkisi yaptı bende sağolsun ne yaparsak yapalım kısmetimizde varsa rabbim yazmışsa olacak yok yazmamışsa hangi merkeze gitsekte olmıcak inşallah rabbim yazmıştır ve doğru merkeze gideriz allah herkezin yolunu açık etsin.................. eee canım sen neler yapıyosun nasıl gidiyo kardeşin izine gelmişti sanırım yolladınızmı tekrar nezaman başlamayı düşünüyosun ?

ve diğer site sakinleri,

Canım yorgun ve bitkinin tedavim negatifle sonuçlandı bomba gibi 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyosudu.
Suan urtiker oldum her yerim kabardı . Progesteronun yaptığını düşünüyorum . Dr da ihtimal yüksek dedi. Hiç aranızda yaşayan varmı?

Back