Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb canım nasıl gidiyo ben suskun ve karışığım bazı nedenlerden dolayı aralık adetimde değilde ocak adetimde başlamaya zoraki karar verdik ama böylesi manevi olarak daha iyi olacak üzüldüm ama düşündükten sonra hayrlısı dedim geç olsun yeterki olsun vardır bi hayr böle işte bende vakit geçiriyorum motive ediyorum kendimi iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olacak inşallah..
merhaba lalemm, sana kesinlikle katılıyorum. beni aramadılar bile sonuç ne diye.
tebrik ederiimm Nilyaaa:) Eki Görüntüle 299332
Çok ayıp etmişler.en azından takip edip, istatistik tutmaları gerekir.Hastayı takip edip sonuca ulaşmak için, alternatifler üretmeleri gerekir.Bilimsellik budur.para için çok deneme yapmak işlerine mi geliyor acaba..İnşallah öyle değildir.Beni aradılar.tam 12. gün.sonucumu öğrenmek için.Ama sonuç olumsuz olunca, geçmiş olsun denildi.Ve sonra da bişeyler sorduğum da, soğuktular.zorla cevap verir oldular nedense.....En azından arayıp sonucu takip ettiler ama.
.
merhaba nurdan :)
inşallah iyi geçiyordur hamileliğin. merakla bekliyorum cinsiyetlerini :))
ve diğer site sakinleri,
nerelerdesiniz? neler yapıyorsunuz? nedir bu sessizlik?
efsune, yosun, ses, selam, nrm herkes nerede?
merhaba nurdan :)
inşallah iyi geçiyordur hamileliğin. merakla bekliyorum cinsiyetlerini :))
ve diğer site sakinleri,
nerelerdesiniz? neler yapıyorsunuz? nedir bu sessizlik?
efsune, yosun, ses, selam, nrm herkes nerede?