Canım yorgun ve bitkinin tedavim negatifle sonuçlandı bomba gibi 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyosudu.
Suan urtiker oldum her yerim kabardı . Progesteronun yaptığını düşünüyorum . Dr da ihtimal yüksek dedi. Hiç aranızda yaşayan varmı?[/QUOTE sevgili ses şaşırdım ve inan çok üzüldüm ne ara gitin geldin ve sonuç aldın gönül isterdiki sonucum pozitif demeyi ama biyere kadar müdahale edebiliyoruz sonrası bizi aşıyo canım hangi merkeze gitmiştin sperm donasyonumuydu kusura bakma benimde kafam okadar karışıkki unuttum bi progesteron tahlili yapsan yüksek çıkarsa ondan olabilir belki ama ihmal etme canım inşallah en kısa zamanda sınavımız biter sağlık olsun......
meraba canım bende bakıp çıkıyorum bişe yazmaya bile halim yok sanki üzerimde kocaman bi kaya var boğuluyorum panikatak oldum resmen yaklaştıkça zaman korkuyorum şimdide takıldım savaş bey benim için doğru adresmi diye senide ümit bey hazırladı sende savaş beye gittin ve ordan pek memnun kalmadığını söyledin tabiki senin böyle oldu diye benim veya başkalarının böyle olcak diye bi olasılık yok ama başka sebeplerden dolayıda soğudum biraz ordan şimdide doğuştan firdevs hnmla görüşüyorum orası olabilir gibi yarın prolaktrin tahlili yaptırıcam benim yüksek çıkmıştı daha önce yine yükse ilaç tedavisi görcem ocak ayına kadar böyle işte çok zor günler geçiriyorum manevi olarak kendi içimde antidepresana başlasammı diye bile düşündüm rahat değilim çünkü ve bu benim tedavi sürecimi olumsuz etkiliyecek ama firdevs hanımla görüştükten sonra biraz rahatladım antidepresan etkisi yaptı bende sağolsun ne yaparsak yapalım kısmetimizde varsa rabbim yazmışsa olacak yok yazmamışsa hangi merkeze gitsekte olmıcak inşallah rabbim yazmıştır ve doğru merkeze gideriz allah herkezin yolunu açık etsin.................. eee canım sen neler yapıyosun nasıl gidiyo kardeşin izine gelmişti sanırım yolladınızmı tekrar nezaman başlamayı düşünüyosun ?
Canım yorgun ve bitkinin tedavim negatifle sonuçlandı bomba gibi 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyosudu.
Suan urtiker oldum her yerim kabardı . Progesteronun yaptığını düşünüyorum . Dr da ihtimal yüksek dedi. Hiç aranızda yaşayan varmı?
çok korkuyorum hamile değilim diye. hiç bir belirti yokacaba 11 gün çıkarmı..?
iyi akşamlar
herkesler nerede
mimoza aymen yosun gezgin zümrüt 8temmuz efsune arkadaşlar nerelerdesiniz
merhaba blondeh, transferin hayırlı olsun. inşallah 12 aralıkta güzel haberlerini alırız.
aklından çıkarma konusunda sana yardımcı olamayacağım çünkü ben de hiç aklımdan çıkaramamıştım. ne kitap okuyabilmiş ne de başka birşeye odaklanabilmiştim. başka arkadaşlar yardımcı olabilir belki.
ama dualarım seninle :))
çok korkuyorum hamile değilim diye. hiç bir belirti yokacaba 11 gün çıkarmı..?
tekrar merhaba,Ruzgarselinçok teşekkürler yanıtın için senin yaşadıklarını yaşayan birileri olması paylaşıyo olmak duyguları çok rahatlatıcı.umuyorum bu bana iyi şans olarak geri döner bu Arada senin hikayen nedir ben yakalayamadım bahsedermisin ?
Merhaba arkadaşlar bir kaç iyi haber alırmıyım diye geldim ama henüz kimseden ses yok...
blondeh,transferin hayırlı olsun seninde. inşallah 12 aralıkta güzel haberlerini alırız... unutma konusuna gelirsek malesef kelin ilacı olsa başına sürer diycem
tekrar merhaba,
benim eşim azospermi. 2 microtesede de sperm bulunamadı. geçen ay sperm donasyonu denedik ama malesef sonucumuz negatif. doktorlar bende problem olmadığını söylemişlerdi ama neden olmadı bilmiyoruz. kısmet sanırım :) ama tekrar deneyeceğiz. biraz ara verdik o kadar. böyle bir imkan varken ilk denemede yılmak olmaz :)
bu forum bana çok iyi geldi. yazmak, paylaşmak, yalnız olmadığını bilmek çok güzel. sana şans getiririz umarım :)
sen nerede oldun tedavini? memnun kaldın mı? ben ikinciyi farklı bir merkezde denemek istediğim için soruyorum. aydınlatırsan çok sevinirim :)
güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
benimdeolacak... sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz cnm inşallah hayırlı haberler ver bize...
Allah bu güzel cuma vakitlerinde herkeslerin dualarını kabul etsin inşallah . Burası ne kadar güzel bir forummuş. Ben ilk defa böyle bir katılım yaptım. Kızlar , çok heyecanlıyım kendime engel olamıyorum. Yarabbim inşallah hayırşısını ver diyorum ve görüşmek üzere diyorum ..
ne yazıkki sonucum negatif.
olmadı. zaten içime doğmuştu. olmayacağı. arkadaşlarımdaki belirtilerin hiç biri yoktu bende.
örn. göğüste ağrı. kasıklarda ağrı vs. dondurulmuşlarımızla herhalde devam ederiz.
iki ay sonra yine yolcuyuz gibi gözüküyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?