senin adına cok sevindim. bebegin hayırlı ugurlu olsun. bende bebek istiyorum kıbrısata yaptıracagım. senin hangi merkezde yaptırdını merak ettim. birde tavsiye edermisin oraya gitmemi.
Ben Savaş Özyiğit e yaptırdım,Kıbrıs Tüp Bebek Lefkoşa da,ben memnun kaldım,tavsiye ederim.Bebeğimi görsen o kadar tatlı ki,zeki zeki bakıyor etrafa,çok da güzel,ya da bana öyle geliyor, bebek isteyen hemen koşsun Kıbrıs a,iyi ki varlar onlar...
Shanti, Bahardalı, Nilya, Zümrütüm, Aymoşum , eFSune,Turbice Yosuncuğum ve Rosacığım
Tüm iyi dilekleriiniz için teşekkürler. Darısı başınıza diyorum Rosaya da Allah tekrarını nasip etsin diyorum. Ben iyiyim şükür. Karnım yavaş yavaş çıkmaya başladı. Sabırla bekliyoruz çünkü biliyorsunuz elimizde neredeyse hiç bilgi yok Kime benzeyecek vs. Neyse ki sanıyorum tümü de güzel çocuklar seçilmiş olanlar:) Rosa eminim çok güzeldir
ve eminim kesinlikle öz be öz bebeğin duygusu zaten de öyle. Neden yazıyorum diğerlerini cesaretlendirmek için.
Shanti bebiş nasıl salıncak almışmıydın Nasıl oyalayacağım telaşlanıyorum şimdiden:)
Görüşürüz kızlar
Foruma uğramayalı uzun zaman oldu, biraz karamsarlık çökmüş üzerinize
Olumsuz sonuçlar hepimizin canını yakıyor, ama tekrar denemek için en kısa zamanda gücümüzü toplamak lazım. Bunun için de güzel haberlere ihtiyacımız var. Mesela; Rosa bebeğine kavuştu, Mimoza = Papatya hamile, 8Temmuz hamile, Nilya hamile. Yani bebekler yolda. Başka hatırlamadığım hamile arkadaşımız var mıydı?
Benim kızım 16 aylık oldu (ne çabuk geçiyor zaman desem, kızmazsınız umarım) dişleri çıkıp duruyor, yürüyor, dansediyor hatta. Peşinden koşup duruyoruz. Çok tatlı bir bebek. İsteyen herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur umarım.
Kendinize iyi bakın, laf olsun diye demiyorum, bebek doğurmak, bebek büyütmek için formda olun, enerji depolayın.
Hepinizi öpüyorum, sevgiler
Shanti, Bahardalı, Nilya, Zümrütüm, Aymoşum , eFSune,Turbice Yosuncuğum ve Rosacığım
Tüm iyi dilekleriiniz için teşekkürler. Darısı başınıza diyorum Rosaya da Allah tekrarını nasip etsin diyorum. Ben iyiyim şükür. Karnım yavaş yavaş çıkmaya başladı. Sabırla bekliyoruz çünkü biliyorsunuz elimizde neredeyse hiç bilgi yok Kime benzeyecek vs. Neyse ki sanıyorum tümü de güzel çocuklar seçilmiş olanlar:) Rosa eminim çok güzeldir
ve eminim kesinlikle öz be öz bebeğin duygusu zaten de öyle. Neden yazıyorum diğerlerini cesaretlendirmek için.
Efsune senin adam soğanı nasıl içecek ? Bari daha damak zevkine uygun bir kür bulsaydın adamcağıza. Şu proxeed i denesen ya da hergün iki kez largının yutsa ya da bir şeklide alsa diyorum :)
Turbice bu nasıl bir olgunluktur Demek ki sen piştin O kadar yolu git ve bebek konuusunu açmadan bir de tatil yap gel Vallahi bu bir sınama sabırını mı nefisini mi bilemedim ama sınama . Tez zamanda albebişini diliyorum.
Yosuncuğum vardır bir zamanı be arkadaşım. Bekle sabırsızlanma zamanı gelince durduramıyorsun zaten.
Shanti bebiş nasıl salıncak almışmıydın Nasıl oyalayacağım telaşlanıyorum şimdiden:)
Nilya bu zor gösterenler kız oluyor ama sen daha iyisini bilirsin tabii
Görüşürüz kızlar
herkese merhabalar arkadaşlar..
epey zamandır forumumuz duraksama dönemini yaşıyordu. ancak akşamdan beri hareket gelmiş ne güzel........ kızlar bir silkelenmeye başladık galiba.......
shanticim uzun zamandır gelemiyordun foruma,, hoşgelmişin, özlettin kendini.... bebiş mi vaktini alıyor, işlerin mi yoğun......
shanticim hamiller listesinde ben de varım. sanırım en yenisi de benim.. bu arada ben (neac)... hamiş arkadaşlar hamişliğiniz nasıl gidiyor.. mimozacım, kızı da kaptın hayırlısıyla.şansı bol olsun..mide bulantıların ne zaman başladı, şimdi ne durumda,, şu an kaç aylık oldun canım... yürüyüşlere devammı...?
8 temmuzcumm sen nerelerdesin.......epeydir sen de yoksun... senin nasıl gidiyor, ve nilyacım senin nasıl gidiyor hamileliğin.... ne kadarlık oldunuz şimdi...
ve diğer arkadaşlar
efsunecim senin şu yeni aldığınız karar, hayırlı olsun diyelim ama, biran önce eşinin kafasındaki düşüncelere yoğunlaşıp bunları ara vermeden biran önce çözmek daha iyi
bir çözüm değilmi acaba..... yoksa ara vermek mi daha iyi acaba sence... sen eşinin düşüncelerine yoğunlaşıp biran önce çözebilecek güçte birisin.. gerçi herşeyin vakti saati var be arkadaşım.. vakit gelmeden hiç bir şey olmuyor..... herşeyin hayırlısı bakalım...
rosacımm en taze annemiz.... bebişini bizim için de öp...
ve negatif olan arkadaşlar, durmak, üzülmek yok,, hedefe ulaşmak için devam....
ve bekleme de olan arkadaşlar,,, kasımda kıbrıs bir başka güzel olacaktı.... kasım ayına girdik....hareketlenin biraz.. sırada kimler var şimdi....
hepinize selamlar, sevgiler.
sevgili mimoza = papatya
annesi bilir demek lazımmış:) hadi hayırlısı,
allah analı babalı büyütsün, bahtı açık ve şansı bol olsun.
Erkek yada kız teyze olmamı değiştirmiyor.
Pembiş çorapları benden hayatım. Bir dönem evin her görünen yerine bebek donu çorabı alıp koyuyordum .. imgelemek için işe yaramadılar bani çorapları sana göndereyim.
nilyacığım kimse bu rada kimseyi üzemez zaten hepimiz gerçekliğimizin altında öyle üzgünüzki.. Seden bağımsız..
senin bebek erkekse keşke senle idaaya girseydim:))))
LİSTEMİZİ YENİLEYELİM
İSİMLERİ VE SONUÇLARI EKSİK VE YANLIŞ OLAN ARKADAŞLAR KENDİLERİNİ LİSTEDE DÜZELTSİNLER LÜTFEN
HİT :
Zümrüt 48 - 1. deneme negatif
Nilya - 1.negatif 2. 13Ağustos test günü... 8.gün değeri 36 12.gün sonucu 113.56
Benveo - 1. negatif
berfinim - 1. ikizleri
tkoral - 1.- Savaş Bey negatif, 2.doğuş negatif, 3. hit negatif - arkadaşımınızn
septumunda zar varmış .bu tespit edildi .
dileğim - 1. neg, 2. negatif
berfinim - 1. ikiz
hlymrt - 1. deneme erkek bebek
Nil - 1 . deneme negatif 2. donmuş tek yumurtayla negatif
Güneş - 1. negatif ( daha önce 7 tüp denemesi var )
nisa - 1. pozitif
Pelinbatu - haziran sonrası kendi yumurtalarıyla
aymen -37 1.düşük 2.Kasımda denenecek
DÜNYA :
iremelif 39 : 12 ağustosta transfer yapıldı
gezgin1220 44 : 1.negatif
1karbeyaz : 1. negatif 2. pozitif
beyazgelincik : 1. ikiz kız
göktanesi : 1. negatif, 2. ikiz erkek
çiçek : 1. pozitif ( düşükle sonuçlandı
samyeli : 1. pozitif ikiz kız
dünya : 1. pozitif ikiz
mahi : 1. Doğuş negatif 2. doğuş negatif, pıhtılaşma sorunu bulundu ve 3. deneme dünya - pozitif ikiz kız,erkek
simay : 1. pozitif dış gebelik 2. pozitif malesef düşük
ehacioğlu : 1. ikiz
Adara : 1. negatif
Rain : 1. negatif
Nowa : 1. negatif
scarwlan1 - 32 : 1. pozitif
niko : 1. ikiz
sade 36 : 1. pozitif
umut06 : 1. pozitif
Dilay78 - : 1. negatif
puzzle 39 : 1. pozitif düşükle sonuçlandı
cahal : 1. ikiz ( sperm donasyonu )
küskün : 1. negatif, 2. negatif , 3. pozitif
mavigözlüm 30 : 1. üçüz
hayal0625 : 1. pozitif
Ayyıldız : 1. ikiz
ekin : 1. neg, 2. neg ( b aşamada pıhtılaşma sorunu bulundu)
3. neg 4. pozitif
ela 25 : 1. negatif, 2. pozitif
Ayşegülüm : 1. ikiz
xhüzünx 29 : 1. ikiz
mitay : 1. ikiz
ergune 25 : 1. ikiz erkek
bekliyorum39 : 1. Girit (düşük ) 2. dünya pozitif
Şeker36 : 1. üçüz
ironlady1 : 1. ikiz
adana : 1. negatif
melisa 32 :1. ikiz
avatvar : 1. pozitif kız bebek
kaanca : 1. pozitif ( düşük) 2. negatif, 3. negatif, 4. pozitif
park : 1. negatif 2. hamile
hayalim : 1. negatif
berfen : 1. negatif, 2. pozitif
prenses : 1. pozitif
Gülümsen : 1. negatif Eylül yolcusu
ezel78 32 : 1. Savaş bey kimyasal gebelik. 2. savaş bey donorden yumi çıkmadı 3. dünya pozitif erkek bebek
neac : hamile
DOĞUŞ
Mimoza40 45 : En bi yeni bebiş haberi (muhtemelen bebişler haberi aslında )
Denis : 1. pozitif erkek bebek
Suboo 25 : 1. negatif 2. pozitif ( düşük) Süreçte kendi yumileriyle hamiş kaldı Eşte 16. kromozon sorunu vardı.
beyazze25 : 1. pozitif kız bebek
sibel : 1. negatif
umut06 : 1. negatif
shanti 49 : 2.deneme 16 aylık kızı var
8temmuz 38 : 2.deneme POZİTİF
SAVAŞ BEY
Rosalyn65 46 KTB 1.deneme POZİTİF - erkek bebiş sağlıkla dünyaya geldi
EMCADERS : 1. Negatif
bayhan : 1. ikiz
Ömrüm 33 . 1. İKİZ
elifceylin : 1. üçüz
güzel 32 : 1. Pozitif
VERDA TUNÇBİLEK
İkizim olacak : Pozitif
--------------------------------------------------
Bahardalı 46
Yosun 37
Eylül22 40 KTB (Savaş bey)
Turbice 28 -
Efsune 42 -
Saba55 -
miracledonation33:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?