• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shanticiğim

Bu ne tempo yahu. Birden eski günlerimi anımsadım yok yok ben yardımcısız yapamayacağım bu sefer . İnsan çıldırır sanki 24 saat hanımefendinin emrindesin demek ki Gerçi nasıl geçiyor anlamazsın ama yatağa da kendini zor atarsın atabilirsen :) Salıncak hangisini aldınız memnun musun ?
Görüşürüz .

Salıncak hediye geldi, aslında dışarıda kullanılsın diye yapılmış, üstünde güneşliği var.çarşı pazar satılanlardan, bildik markalardan değil yani. ama işe yarıyor, günde 1-2 kez :)

İlk 6 hatta 9 ay kolay dönemmiş, yürüme ile birlikte tempo artıyor ama insan alışıyor mu ne? Akşam erken yatıyorum tabi ki (daha doğrusu baygın düşmek, uyuyakalmak denebilir) Gece sık sık kalkıyoruz, meme molası :) ama, sabah gün yine neşeyle ve mutlulukla başlıyor, tüm yorgunluklar unutuluyor.

Yardımcım var, anneanne babaanne dede var, yoksa çok zor olurdu benim için, çünkü işe de gidiyorum.

Tabi bu arada sosyal yaşam kısıtlı, TV yok, kuaför ayda bir zar zor. Ama sorun değil, ilerde hepsini kızımla birlikte yaparız diye düşünüyorum. Şikayetçi değilim, yanlış anlamasın kimse. Hazırlıklı olun diye yazıyorum.

herkese merhabalar arkadaşlar..
epey zamandır forumumuz duraksama dönemini yaşıyordu. ancak akşamdan beri hareket gelmiş ne güzel........ kızlar bir silkelenmeye başladık galiba.......

shanticim uzun zamandır gelemiyordun foruma,, hoşgelmişin, özlettin kendini.... bebiş mi vaktini alıyor, işlerin mi yoğun......
shanticim hamiller listesinde ben de varım. sanırım en yenisi de benim.. bu arada ben (neac)... hamiş arkadaşlar hamişliğiniz nasıl gidiyor.. ve bekleme de olan arkadaşlar,,, kasımda kıbrıs bir başka güzel olacaktı.... kasım ayına girdik....hareketlenin biraz.. sırada kimler var şimdi....
hepinize selamlar, sevgiler.

teşekkür ederim neac. ve tebrik ederim, çoook mutlu oldum bu habere. umarım herşey yolunda gidiyordur. kaç haftalık oldu?

herkeslere günaydınnn,

listeye baktımda biraz eskilerde kalmış gibi görünüyor:) mesela nilyanın hala test sonucu yazıyor ama maşallah 17 haftalık olmuş bile..neyse herkes yeni bilgilerini yazarsa güncellenir.benim içinde aralık sonu ve ocak başı yol görünüyor, kıbrısla dün konuştum.ilaçlara devam ediyorum.doğum kontrol hapı içiyorum e2 yüksek çıkmasın diye.folic asit,dhea,aspirine devam...

selam arkadaşlar,
bende 34 yaşımdayım ve 3 yıldır erken menopoz tedavisi görüyorum.
artık tüm umutlar tükendi ve bizde donasyon kararı aldık.
biz doğus tüp bebeğe gidiyoruz haftaya salı.
sizce doğuş nasıl..? her dediğime evet dediler sanki biraz müşteri kayıp etmemek için salladılar gibi geldi bana ama neyse bir yere karar vermemiz gerekiyordu.
sizce 5 gün transferi diye ısrarcı olmalımıyım.
şimdiden teşekkürler

Bahardalı
evet biraz eskide kalmış. Bana da 1. deneme kız bebek dersen güncellenirim .

Benm de olacak bana sorarsan Doğuştan Firdevs veya Verda dışında dr a gitme Dediğin gibi olaylar.yine de niyetini bozma innacını kaybetme hayırlı olsun Biliyorsun bu yolda herşey kısmet gerisi sadece araç ve bahane. Bol dua et ve huzurlu ol. Karşılaşacağın en kötü olayda bile gülümse bu yolda Biliyorum zor ama işte en ufak bir moral bozukluğunu bile kaldıramıyor bünye bu zor süreçte çünkü zaten diken üstünde başlıyoruz yola. Bir arkadaşım transfer sırasında inşaat işçileri çalışıyormuş odada bunu farkediyor ve kasılıyor. Eşine de olmadı diyor. Ben farkında bile değildim içerde kim var kim yo kendime yoğunlaşmıştım baktım çok kasılmışım hemen farkedip rahatlamaya çalıştım. Oda çok kalabalıktı farkındayım ama bir de böyle tuhaflıklara takılırsak dediğim gibi rahim ' dışarıda tehlike var sinyali ' alıyor ve derhal kapanıyor. Aman ne olursun gevşek ol:) Bol şans! Yok 5. gün diye ısrar etmende bir anlam yok ama tabii ısrar etmen de senin en doğal hakkın o kadar para veriyorsun herşeyi isteyebilirsin bence ama müşkülpesent bir tablo da dr u yıldırıyor offf diyerek gitmesin transfere !

Aymoşum nasılsın ? İyi iyi az kalmış Kasım yolcuları hep aralık a ertelendi ama olsun geç olsun güç olmasın . Zerrin özerciğim de hastaneye kaldırılmış . Geçmiş olsun diyorum .Sigarada içiyormuş kök içsin diyeceğim artık!

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
listeye beni de eklersiniz. savaş özyiğit 1.deneme sperm donasyonu negatif.

papatya ben senin hamile olduğunu bilmiyordum. yeni öğrendim ve nasıl mutlu oldum anlatamam. inşallah sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı bir bebiş alacaksın kucağına :))

ses sen tedaviye başladın mı? , selam8 senden ne haber önümüzdeki ay başlıyorsun değil mi?

Rüzgar sağol arkadaşım.Forum biraz dağınık derli toplu olmasını engelleyen birşeyler var belki şu reklamlar mıdır nedir anlayamadım ben de takipte zorlanıyorum İyi dileklerin için teşekkür. Darısı tüm isteyenlerin başına eve de arabaya da değer Yani ama çok tüp denemeyin 1-2 baktınız olmuyor donasyon doğruca. Rüzgar sen de kendi yumilerine yapışma artık bak sperm almışsın olmamaış demek ki yumilerde veya rahimde bir sorun Bir düşün dediklerimi bana kızmadan.

Rüzgar sağol arkadaşım.Forum biraz dağınık derli toplu olmasını engelleyen birşeyler var belki şu reklamlar mıdır nedir anlayamadım ben de takipte zorlanıyorum İyi dileklerin için teşekkür. Darısı tüm isteyenlerin başına eve de arabaya da değer Yani ama çok tüp denemeyin 1-2 baktınız olmuyor donasyon doğruca. Rüzgar sen de kendi yumilerine yapışma artık bak sperm almışsın olmamaış demek ki yumilerde veya rahimde bir sorun Bir düşün dediklerimi bana kızmadan.

haklısın kesinlikle evle arabayla kıyaslanamaz. biz daha önce hiç denememiştik. eşimin 2 ameliyatında da sperm bulunamadı. o yüzden bu ilk denememizdi aslında. doktorlar bende bir problem olmadığını söylemişlerdi. hatta savaş bey sadece 2 embriyonun iyi kalitede olduğunu söyleyince şaşırmıştım. bir dahaki denemede bu konuyu konuşacağım doktorlarla. ne bileyim araştırsınlar iyice. benim yumilerde problem varsa ya da başka birşey, o zaman hiç düşünmem yumi de alırım. benim için hiç problem değil. sağlıklı çocuğum/çocuklarım olsun bana yeter. hiç kızılır mı böyle şeye arkadaşım :))

evet darkblue ilknurlevent olarak burada:) ama kimseleri tanımıyor:(((:41:

selam darkcan, ben orada da burada da shanthi :) bazı arkadaşlar yeni nick almak zorunda kaldılar, bazıları eskisi ile buraya da üye olabildiler. ben de bazen kim kimdi karştırıyorum. hastalığın için geçmiş olsun, umarım önemli bir şey değildir.

aymen ve mimozacım ben listeyi yenilemeden kopyaladım herkes kendi satırını doğru bilgi ile doldurursa güncel bir listemiz olur.
hamilelik ilk aylara göre daha iyi gidiyor sanırım inşallah rosanın mutluluğuna erişirsin sen de
herkese iyi akşamlar

değerli arkadaşlarım nasılsınız... forum sessiz sakin fırtına öncesi sessizliği mi acaba. kasım tedavileri aralık ayına kaldı. yeni tedaviler başlasa pozitif sonuçlar alsak coşkulu kutlamalar yapsak hepimizin ihtiyacı var buna....

merhaba arkadaşlar,
listeye beni de eklersiniz. savaş özyiğit 1.deneme sperm donasyonu negatif.

papatya ben senin hamile olduğunu bilmiyordum. yeni öğrendim ve nasıl mutlu oldum anlatamam. inşallah sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı bir bebiş alacaksın kucağına :))

ses sen tedaviye başladın mı? , selam8 senden ne haber önümüzdeki ay başlıyorsun değil mi?

mrb canım nasıl gidiyo ben suskun ve karışığım bazı nedenlerden dolayı aralık adetimde değilde ocak adetimde başlamaya zoraki karar verdik ama böylesi manevi olarak daha iyi olacak üzüldüm ama düşündükten sonra hayrlısı dedim geç olsun yeterki olsun vardır bi hayr böle işte bende vakit geçiriyorum motive ediyorum kendimi iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olacak inşallah..

sevgili baharda lalem teşekkür ederim...
bende tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum...

Back