Shanticiğim
Bu ne tempo yahu. Birden eski günlerimi anımsadım yok yok ben yardımcısız yapamayacağım bu sefer . İnsan çıldırır sanki 24 saat hanımefendinin emrindesin demek ki Gerçi nasıl geçiyor anlamazsın ama yatağa da kendini zor atarsın atabilirsen :) Salıncak hangisini aldınız memnun musun ?
Görüşürüz .
Salıncak hediye geldi, aslında dışarıda kullanılsın diye yapılmış, üstünde güneşliği var.çarşı pazar satılanlardan, bildik markalardan değil yani. ama işe yarıyor, günde 1-2 kez :)
İlk 6 hatta 9 ay kolay dönemmiş, yürüme ile birlikte tempo artıyor ama insan alışıyor mu ne? Akşam erken yatıyorum tabi ki (daha doğrusu baygın düşmek, uyuyakalmak denebilir) Gece sık sık kalkıyoruz, meme molası :) ama, sabah gün yine neşeyle ve mutlulukla başlıyor, tüm yorgunluklar unutuluyor.
Yardımcım var, anneanne babaanne dede var, yoksa çok zor olurdu benim için, çünkü işe de gidiyorum.
Tabi bu arada sosyal yaşam kısıtlı, TV yok, kuaför ayda bir zar zor. Ama sorun değil, ilerde hepsini kızımla birlikte yaparız diye düşünüyorum. Şikayetçi değilim, yanlış anlamasın kimse. Hazırlıklı olun diye yazıyorum.