Yani bir donasyon sürecine şimdilik sıcak bakmadığını netleştirdi.üzülmekle birlikte bu sorunun daha fazla ilişkiye zarar vermemesi için bende tamam dedim.
QUOTE]
tamam demek zor olmalı.
ruhsal durumum malum. söyleyecek birşey bulamadım. ama senin tamam demene benim içim acıdı diyebilirim sanırım.
canım benim ne desem şimdi acını hafifletmez sadece içine atma acını yaşa ama ben emindim pozitif sonuç alacağına rüyamdada görmüştüm pozitifti sonucun ilaçlarını bırakma gerçek test gününde tekrar yaptır bazılarında kana geç geçebiliyomuş olmasada kısmet hayrlısı şimdilik buymuş deyip biraz toparlandıktan sonra yola devam bigün olucak buna inan....
Rüzgar selin
çok üzüldüm Böyle bir durummda ne denir biliyorsun. Şimdi Efsunenin dediği gibi acınla yüzleş Biraz dinlen Kendini dinle Altında seni engelleyen bir korku bir faktör var mı çözmeye çalış. Sonra da daha güçlü bir şekilde Efsunenin dediği gibi günde 2 kez sabah akşam ben bu bebeği isityorum ve bakacak güçteyim diye telkinlerle
tekrar dene arkadaşım. Şu tekrar edeceğin cümleleri Efsune daha iyi bilir . Bakalım o ne der . Geçmiş olsun hayat devam ediyor edecek Mutlu olmana bak
Canimmmm gözlerim doldu ve ağlıyorum senin sonucunu merak ettigim İcin girmiştim nete ve senden çok umutluydum, yılmak yok yola devam...
Benimde bugün adetimin 2. Gunü yarın Allah kısmet ederse tedaviye başlayacağım.7 yada 8. Tedavim olacak.
Şimdiden bekleme süreci korkusu sarıyor herseyim hayırlısını dileyelim...
ben de gerçekten çok umutluydum ama lütfen bana bakıp da sen enerjini düşürme. bak yakın geçmişte sonucu pozitif arkadaşlar var. sık sık onları oku . 7-8 gerçekten çokmuş. Allah yardımcın olsun canım. bu defa pozitif sonucunu almanı diliyorum.
malesef sonuç negatif
hemşirenin dediği gibi test yaptırdım bugün yine.
sonra anneme gittim vakit geçsin diye. görümcem geldi oraya. 7 aylık hamile. doktor kontrolünden gelmiş. ultrason resimlerini gösterdi. 3 boyutlu, 4 boyutlu vs. sonra eve geldim. test sonucuma baktım. yine negatif.
lalemm hep aynı duygu. koskocaman yalnızlık. anneme bile anlatamadığıımdan tek başına dökülen gözyaşları.
artık birileri güzel haber verse de sevinsek. umudumuz artsa.
ses den ve selam8 den güzel haberler alsak da tekrar umut etmek için güç alsak onlardan.
kızlar merhaba...
Rüzgarselin... ne desem boş biliyorum.. benim başıma hiç gelmese de sanırım her negatif sonuç daha bir güçlendiriyor bu isteği.. sende küllerinden doğacaksın.. bak göreceksin..
Bana gelince.. Şu ev işi çok uzadı artık resmen sıkıldım... iş ahlakı denen kavram kesinlikle buralara uğramamış.. insanlar boşuna katil olmuyorlar demeye başladım resmen:) tüm bunlar yüzünden de muhtemelen planladığımız tarihlerde yani aralık başı kıbrısta olamayacağım.. o ev bitmeden gidersem içim hiç rahat olmayacak çünkü... bazende düşünüyorum.. Efsunenin dediği gibi tüm bu aksilikler benim korkularımamı hizmet ediyor diye.. çünkü aklıma kıbrıs geldikçe adrenalinim artıyor resmen:) Lunaparkta gondolmuş, kamikazeymiş falan onlardan birindeymişim gibi oluyorum bir anda.. :) ve cidden son dönemdeki negatifler benide etkiliyor.. rüyamda bile test yapıyorum bazen :) negatif yazmamak için listeyi düzenlemek gelmedi hiç içimden.. bu sebeple pozitifleride yazamadım.. özür dilerim:) listeyi düzenlemeye talip varsa yapabilir yani :)
neyse bana müsaadee:) iyi geceler hepimize :)
ahh kader arkadaşım ahh bende çok yaşadım ya görümcem ya eltim ya yengem ya ablam ya arkadaşlarım hepsiyle dıştan sözde gülüp içten kendime ağladım çook zor onlar adına seviniyodum ama kendi adıma çok ağlıyodum ve onların eşiyle kendi eşimi karşılaştırdığımda onların eşi benim eşimin yanından geçemez iyilik ahlak eş sevgisi işi ve her bakımdan rabbime sonra şükr ediyorum böyle bi eşim olduğu için ama olmuyo işte maddi manevi açıdanda iyi olsan yinede anne olmayı istiyosun kadınların fıtratında var anne olma duygusu olucak inşallah inanıyorum canımsen şimdi bu tevaviyi kapat ve yeni tedavin için hazırla kendini ısınmışken soğutma kıbrıs seyehatini durmak yok maddi manevi toparlan zaten 2 adet geçmesi lazım 2 ay içinde her anlamda hazırlan ve lütfen devam et okadar üzüldümki senle yaşadım gitmeni gelmeni sonucunu çok etkilendim kısmet canım diyecek başka bişe yok ne kadar istediğini çok iyi anlıyorum hazır olmasan gece yarısı randevu alamaya aramazdın hemşireyi hazır olmasan kıbrısa harcadığın parayı mükemmel bi tatile giderdin eşinle hazırdın ama kısmet olmadı inşallah bidahakine canım ilk denemede olan çok az arkadaş var bi kaç gün acını yaşa ve toparlan eşinde üzülmesin onlar bizim gibi ağlayamıyolar içlerine atıyolar seni üzgün görünce o daha çok üzülür sen ona destek ol inan canım şimdi olmadı ama inşallah bidahakine olucak nazlı çıktı senin rüzgar selin yumurcaklar
mimoşummmm çok sevindim canım demekki tahminlerim doğru çıktı inatçı,bilmiş bir kızın olacak desene:)inşallah sağlıkla kucağına alırsın...
nilyacığım kimselerden cevap bekleme bu aralar herkes kış uykusuna yatmış gibi canım.aslında bende öyleyim canım bişey yazmakta istemiyor.o yüzden yazdığını kaçırmış olabilirim.ne sormuştun acaba canım yaaa?bu arada senin hamilelik nasıl gidiyor?? cinsiyet belli oldumu?
turbice ne iyi yapmışsın önceden gidip ortalığı kolaçan etmişsin:)şimdide sıra toparlanıp tedaviye gitmekte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?