• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar benim test günüm 11 kasım. 10 kasım bayramın son günü ya, eşim evde. acaba öğleden sonra yaptırsam sonuç doğru çıkar mı? sonucu birlikte almak istiyorum da :)

rüzgarselin hayırlı olsun transferin
testi yaptırabilirsin tabi doğru çıkar merak etme birgünden bişey olmaz
inşallah güzel haberlerle dönersin

kurban bayramınızı kutlarım
Güzellik, Birlik, Beraberlik Dolu, Her Zaman Bir Öncekinden Daha Güzel Ve Mutlu Bir Kurban Bayramı Diliyorum.

Güzel arkadaşalrım epinize iyi bayramlar diliyorum. Bir sonraki bayram benim gibi olun inşallah :)

Aymoşum ah ne kararsız kızsın yavvv sevgili arkadaşım. Benim nacizane fikrim kendi yumilerini bırak veya karma yaptır . Çünkü düşük nedenini bulamadılar halen.
Karma anlamsız zaten o kadar hormonu alacağım diyorsan donasyona geç. Hiçbir fark yok o mutluluğa herşey değer canım arkadaşım. Henüz doğurmadım ama bazen aklıma geliyor da onca gözyaşı hayal kırıklığı bekleme emek boşa imiş Keşke ilk muayenemde bana şakkkk diye söyleyen dr u dinleseymişim. Şimid çok mutluyum Darısı hepinizin başına olsun.

Rüzgarselin sana da hayırlı olsun. 1 gün önceden yaptırsan çıkar evet ancak biliyorsun garanti olsun diye dr lar iki gün sonra tekrarlatıyorlar niye ? Çünkü 2 günde değerin ikiye katlanması gerekiyor. Yani sennki azıcık eksik çıkar ! Ama kan testi yaptır idrarda çıkmayabilir haberin olsun . Bol şans sana

selam arkadaşlar,
bayramınız güzel geçiyordur umarım.
bugün benim 10.günüm. dayanamadım sabahın 8 inde gittim teste.
eve geldikten sonra kahverengi (telve gibi parçalı) bir akıntım oldu. bacaklarım ve karnım da ağrıyor. test sonucuma 1 saat var. korkuyorum :(

slm rüzgarselin dönem dönem takip ediyorum seni. benimde aynı şekilde kahve akıntım oldu ve ağrı bende dayanamayıp 9. gün yaptırmıştım değerim pozitif çıktı umarım kuzucuğun seninle beraberdir. mutlu haberler verirsin. günün bayram gibi geçsin inşallah:))

selamlar...

rüzgarselin.. 11 kasım değilmiydi senin test günün.. erken değilmi? artmazmı acaba:( ne diyeceğimi bilemedim şimdi yaa:( off...

selamlar...

rüzgarselin.. 11 kasım değilmiydi senin test günün.. erken değilmi? artmazmı acaba:( ne diyeceğimi bilemedim şimdi yaa:( off...

evet yosuncum 11 kasımdı. ama dayanamadım bugün yaptırdım. eşim evde ya. birlikte alalım sonucu diye.
merkezi aradım. hemşire 11 inde yap bi daha, artabilir dedi. ama benim hiç umudum yok. çünkü sonuç 0,71. yani öyle 2 günde artacak bir sonuç değil :(((

Rüzgar selin
çok üzüldüm Böyle bir durummda ne denir biliyorsun. Şimdi Efsunenin dediği gibi acınla yüzleş Biraz dinlen Kendini dinle Altında seni engelleyen bir korku bir faktör var mı çözmeye çalış. Sonra da daha güçlü bir şekilde Efsunenin dediği gibi günde 2 kez sabah akşam ben bu bebeği isityorum ve bakacak güçteyim diye telkinlerle
tekrar dene arkadaşım. Şu tekrar edeceğin cümleleri Efsune daha iyi bilir . Bakalım o ne der . Geçmiş olsun hayat devam ediyor edecek Mutlu olmana bak

malesef sonuç negatif :(

Canimmmm gözlerim doldu ve ağlıyorum senin sonucunu merak ettigim İcin girmiştim nete ve senden çok umutluydum, yılmak yok yola devam...
Benimde bugün adetimin 2. Gunü yarın Allah kısmet ederse tedaviye başlayacağım.7 yada 8. Tedavim olacak.
Şimdiden bekleme süreci korkusu sarıyor herseyim hayırlısını dileyelim...

sevgili rüzgarselin,
bu bir süreç..
onun için erken test sonucuna bakmak bana uzak geliyor.
heyecanla bekleyeceğin 2-3 günü kendi elinden aldın. umud edebilmek bile beynimize gerekli..
belkide sonucun zamanında test yapılsa 30-40 çıkacaktı. sonra ilaçların desteği biraz beklenecekti.. sürecin dönemecini değiştirdin..

egonu zorlayacak bir süreç.. neden ben.. ne yanlış olduki, bende bayramda mutlu olmak istedim. neden neden???? yanlız bırakılmış, unutulmuş, sınanmışlık hissleri seni dibe götürecek..sindirme süreci geçireceksin
sakın bunları yok sayıp kavgaya ve alışverişe verme kendini... acını yaşa ağla, bağır çağır hatta öfken aksın.yara içindeki iltihap gibi. bu iş. ruhsal iyileşmek için yaranın içini boşaltmalısın derim..

egon sindirmek için çabalayacak.. o boşluk hissi ile baş etmek tabii ki zor olacak. allah yardımcın olsun.. yanlız değilsin.. bizler hep buradayız.. üzüntün üzüntümüz.. yanlızlığın yanlızlığımız..
sevgiyle ve umutla kal..
:))

Beni tebrik eden , sevincimi paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Ben ve bebeğim evdeyiz,iyiyiz.Bugün bir çocuk hastalıkları uzmanına götürdüm.Anne sütü ile mamayı birlikte kullanacağız,sütüm yeterli değil,bebeğim iştahlı.Kıbrısı seviyorum , çok tatlı bebek yapıyorlar insana , göreceksiniz bak hepiniz başaracak ve mutlu olacaksınız.

senin adına cok sevindim. bebegin hayırlı ugurlu olsun. bende bebek istiyorum kıbrısata yaptıracagım. senin hangi merkezde yaptırdını merak ettim. birde tavsiye edermisin oraya gitmemi.

malesef sonuç negatif :(

canım benim ne desem şimdi acını hafifletmez sadece içine atma acını yaşa ama ben emindim pozitif sonuç alacağına rüyamdada görmüştüm pozitifti sonucun ilaçlarını bırakma gerçek test gününde tekrar yaptır bazılarında kana geç geçebiliyomuş olmasada kısmet hayrlısı şimdilik buymuş deyip biraz toparlandıktan sonra yola devam bigün olucak buna inan....

herkese selamlar,

Bir rehavet bir bekleme modu hakim foruma. Hepimiz kışa girişin huzursuzluğunu yaşıyoruz herhalde.
Bu kışa hiç hazır değilim ben ya..:(

Bu arada bende ki gelişme eşim artık bu çocuk konusunun bekleme istasyonunda beklemekten bıktığını ve hayata devam etmek için bu konuyu şimdilik gündemden çıkaralım hayata devam edelim dedi.

Yani bir donasyon sürecine şimdilik sıcak bakmadığını netleştirdi.üzülmekle birlikte bu sorunun daha fazla ilişkiye zarar vermemesi için bende tamam dedim.

Papatyacığım işte hızımın nedeni canko..

Tercihimi ilişkiden yana kullanıyorum.Yinede onun bu konuya hazır olduğunu hissettiğim bir anda bir kere daha şansımı deneyeceğim..Kimbilir bizleri nelerin beklediğini:????

Sevgiyle kalın.

Back