kızlar merhaba...
Rüzgarselin... ne desem boş biliyorum.. benim başıma hiç gelmese de sanırım her negatif sonuç daha bir güçlendiriyor bu isteği.. sende küllerinden doğacaksın.. bak göreceksin..
Bana gelince.. Şu ev işi çok uzadı artık resmen sıkıldım... iş ahlakı denen kavram kesinlikle buralara uğramamış.. insanlar boşuna katil olmuyorlar demeye başladım resmen:) tüm bunlar yüzünden de muhtemelen planladığımız tarihlerde yani aralık başı kıbrısta olamayacağım.. o ev bitmeden gidersem içim hiç rahat olmayacak çünkü... bazende düşünüyorum.. Efsunenin dediği gibi tüm bu aksilikler benim korkularımamı hizmet ediyor diye.. çünkü aklıma kıbrıs geldikçe adrenalinim artıyor resmen:) Lunaparkta gondolmuş, kamikazeymiş falan onlardan birindeymişim gibi oluyorum bir anda.. :) ve cidden son dönemdeki negatifler benide etkiliyor.. rüyamda bile test yapıyorum bazen :) negatif yazmamak için listeyi düzenlemek gelmedi hiç içimden.. bu sebeple pozitifleride yazamadım.. özür dilerim:) listeyi düzenlemeye talip varsa yapabilir yani :)
neyse bana müsaadee:) iyi geceler hepimize :)