Shanticiğim
Bu ne tempo yahu. Birden eski günlerimi anımsadım yok yok ben yardımcısız yapamayacağım bu sefer . İnsan çıldırır sanki 24 saat hanımefendinin emrindesin demek ki Gerçi nasıl geçiyor anlamazsın ama yatağa da kendini zor atarsın atabilirsen :) Salıncak hangisini aldınız memnun musun ?
Görüşürüz .
herkese merhabalar arkadaşlar..
epey zamandır forumumuz duraksama dönemini yaşıyordu. ancak akşamdan beri hareket gelmiş ne güzel........ kızlar bir silkelenmeye başladık galiba.......
shanticim uzun zamandır gelemiyordun foruma,, hoşgelmişin, özlettin kendini.... bebiş mi vaktini alıyor, işlerin mi yoğun......
shanticim hamiller listesinde ben de varım. sanırım en yenisi de benim.. bu arada ben (neac)... hamiş arkadaşlar hamişliğiniz nasıl gidiyor.. ve bekleme de olan arkadaşlar,,, kasımda kıbrıs bir başka güzel olacaktı.... kasım ayına girdik....hareketlenin biraz.. sırada kimler var şimdi....
hepinize selamlar, sevgiler.
Rüzgar sağol arkadaşım.Forum biraz dağınık derli toplu olmasını engelleyen birşeyler var belki şu reklamlar mıdır nedir anlayamadım ben de takipte zorlanıyorum İyi dileklerin için teşekkür. Darısı tüm isteyenlerin başına eve de arabaya da değer Yani ama çok tüp denemeyin 1-2 baktınız olmuyor donasyon doğruca. Rüzgar sen de kendi yumilerine yapışma artık bak sperm almışsın olmamaış demek ki yumilerde veya rahimde bir sorun Bir düşün dediklerimi bana kızmadan.
evet darkblue ilknurlevent olarak burada:) ama kimseleri tanımıyor( 41:
merhaba arkadaşlar,
listeye beni de eklersiniz. savaş özyiğit 1.deneme sperm donasyonu negatif.
papatya ben senin hamile olduğunu bilmiyordum. yeni öğrendim ve nasıl mutlu oldum anlatamam. inşallah sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı bir bebiş alacaksın kucağına :))
ses sen tedaviye başladın mı? , selam8 senden ne haber önümüzdeki ay başlıyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?