Tekrar MERHABA
Tam 1 haftadır okuyorum, not alıyorum, yazdıklarınızı. umutsuzluğa düştüğüm anda donasyon olayını okudum ve umudum olabileceğini gördüm.
33 yaşımda evlendim.4 yıldır bebek için uğraşıyoruz.önce kocaman bir miyom ameliyatı,arkasında fsh ım yüksek çıktı.bu arada uterusum içinde polipim çıktı.bu ameliyatların hepsini oldum.sanırım 3 yılımı aldı bunlar hep bunlarda çocuğum olmadığını düşünürdüm.aşılama denedim gene olmadı.nihayetinde tüp bebeğe karar verip ankarada tüp bebek yaptırdım.yumurtalarım arasında çap uyumsuzluğun var dedi dr.(kısa protokolde denendi ilki)9 yumurtam toplandı.aynı gün tedavim iptal edildi.yumurtaların yeterince gelişmemiş dendi 2 ay sonra tekrar gel ...3 ay sonra tekrar aynı yere gittim.tedavim uzun protokolle başladı.yumurtalarım çok güzel ve uyumluydu.10 tane sayıyordu dr. her defasında.tekrar toplandı yumurtalarım.aynı gün aradılar tedavin iptal.ertesi gün dr ile görüştük tam anlamadım yumurtaların olgunlaşamamış dedi.anlam veremedim açıkçası fazlada sormadım.dr evet çok kötü bir şey bu tıp literatürlerinde böyle birşeyin tedavisi yoktur.dedim çocuğum hiç olmayacakmı.sustu hoş bişey değil dedi.ama sen başka yerlere gitme buraya tekrar gel dedi bana.
Çok üzüldüğüm anda karşıma çıktınız sizler...sizden yardım istiyorum ben ne yapayım??yardımcı olursanız inanın çok sevinirim.Teşekkürler...

Bu arada bebeği olan ve olacak olan herkesi tebrik ederim inşallah isteyen herkesin olur.

sevgili erfat hoş geldin ilk bakışta 9 10 yumi gayet iyi tabi önemli olan kaliteli olmaları kalitesiz olunca 10 yumiylede tüp bebek yapılamıyo bizimki sperm donasyonu burdaki yumurta donasyonu yaptıran ve yaptıracak olan arkadaşlar sana yardımcı olurlar umudunu yitirme sabır ve azimle eminim sen ve bizlerde bebişlerimize kavuşucaz bol şanslar görüşmek üzere

Sevgili Erfat ,

Bana sorarsan merkezi değiştir ama ankara dan ziyade İst iyi bu konuda bence memorial veya Aydın Arıcı . Başka bir ebir çalışan iyi bir dr istersen de Can Kavuzlu ( Fevzi Şen ile çalışır ) Ya da Halil İbrahim Tekin e istanbul kliniğinde muayene isteyebilirsin ( kendisi aynı zamanda bu topiği ilgilendiren branşlarda da uzman ya o yüzden söyledim ) Ben derim ki yumurta sayın süper ancak teşhisini bilemediğim için yorum yapamadım.İstersen bir de google da ara. Eğer gerçekten kendi yumilerinle olmayacaksa da Rosa yı oku. O heycanlı bir tip değildir çabuk kararlar vermez ama rasyoneldir ve bu yorumu yapıyorsa Yosunun ağladığı doğrudur. Bir kez anneliği tatmış biiri olarak ben de aynı fikirdeyim. Başkasının bebeği olmaycak siizn bebeğiniz olacak. Ne yapalım bizim haritamız da böyle imiş deyip çözüme gitmeli insan oyalanıp duracağına. 3 tüp den sonrasına yazık emeğe paraya yazık şahsi görüşüm. Bol şans

Rosa sana özelden yazdım . Oğlan vın ın kotasını doldurmuş hemen yazamadım sorry

arkadaşlar kahve konusunda dayanamayıp hemşireyi aradım dün. söyledim. 2-3 günde bir 1 tane iç çok canın isterse dedi. psikolojik olarak rahatladım :) canım eskisi kadar istemiyor :))

merhaba efsune, sevindim yazdıklarına. çok kısa bir süre sonra senin de güzel haberlerini alacağız demek ki. yaptığın şeyler çok fazla can acıtıcı ve sen bundan korkmuyorsun. gücüne hayran kaldım. tebrik ederim. gerçekten çooook şanslı bir çocuk ve mükemmel bir yetişkin olacak senin çocuğun.

merhaba karya, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. uzun, mutlu, sağlıklı ve şans dolu bir hayatı olsun bebeğinin. bekleme aşamasında günler zor geçiyor. böyle güzel haberler gelince insanın morali daha yüksek oluyor.

merhaba selam8, biliyor musun ben transferden sonra tuhaf bi şekilde durgunlaştım. sanki olgunluk dönemim :) günler yavaş geçiyor o yüzden internetten dizi falan izliyorum. kısa süreliğine de olsa dışarı çıkıyorum. evde de ütü, yemek gibi fazla efor istemeyen işleri yapıyorum. yediklerime de dikkat ediyorum. ama gün yine de geçmiyor :) sen kontrole gittin mi? önümüzdeki ay kesin başlıyor musun?

merhaba yosun, teşekkürler. çift çizgiliye 8 gün kaldı (yani umarım :))

merhaba hayat, arada mutlu et bence kendini :)) iyi gelir...

merhaba rosalyn65, bebeğin hayırlı olsun. sağlıklı, mutlu, şansı bahtı açıkolsun. artık doktorlar için sarılık ve diğer rahatsızlık çok kolay tedavi edilen şeyler. yıpratma kendini. artık birliktesiniz ya, herşeyin üstesinden birlikte gelirsiniz. sarıl ve keyfini çıkar :)) ve kokla bizim için bol bol :))

hepiniz mutlu kalın,

Merhaba rüzgarslein

allahim tamamnina erdirsin cnm.

Kahve konusunu okudum aydinlattin cok tsk ederim.Yazamasamda arada bir okyuorum bilgiler cok aydinlatici.
Bnede firmada isime baslamadan önce mutlaka kahve icerim ve cok icerim.beni uyanik tutuyor..yoksa hala uyuyorum oluyorum.

Anne adaylarinia burdan bol sanslar diliyorum.
Anne olmuslarada allahim anali babali büyütsün diyorum.

sevgiler arkadaslar.
dualarimiz hepimiz icin.

Merhaba Arkadaşlar ,

20 kasımda 33 yaşıma gireceğim ve çok süpriz bir şekilde Temmuz ayında tüm testlerim normaken sadece kist ve ara kanama problemim olması ile Erken menopoz a girdiğimi öğrendim . Çok ciddi seviyelerde yüksek çıktı hemde değerlerim.Sürekli farklı doktorlara ve en iyilere gitmeye çalıştım.En son international hospital'dan Moshe bey bana cyclo progniva verdi ve ekim ayında kullandım . Bu kullanıma devam ederken Prof. Dr. Bülent Tıraş ile görüştüm muayne oldum.Bana testlerin doğru olduğunu ve zaman kaybetmemem gerektiğini , yumurta donasyonunu denemelisin dedi. Bana vermiş olduğu doktor bey ile konuştum ve şimdi ise ufaktan tedaviye başladım . Çok heyecanlıyım , gerginim ve mutsuzum. Çoğu zamanda neden ben diye söyleniyorum. Aslında çok güçlü olmaya çalışıyorum eşimde bana destek olmaya çalışıyor ama psikolojim çok bozuk. Iyı olmalıyım biliyorum ama hiçbirşey yapamıyorum desteğe ihtiyacım var . aslında çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorumda . Böyle bir konu açtığınız için çok teşekkürler .. Biraz destege ihtiyacım var ve kimseden bunu göremiyorum (((

mrb efsunecim, tek mi ikiz mi olacağı bayramdan sonraki ultrasonda belli olacak.... ikiz de olabilir dedi doktor.. bakalım hayırlısı.. darısı inşallah en kısa zamanda senin başına....
sevgiler..

bilgiler için teşekkür ederiz. çok önemli hele bizim gibi 40lı ağır toplar için.
şimdi senin değerlerin tek bebek mi yoksa ikiz bebekmi gösteriyor?
:))

rosacımmmm tebrik ederimmm canım... hayırlı evlat olsun inşallah......... yaşadığınız o aksilikleri de atlatacaksınız inşallah...
bebişinle birlikte sağlıklı, mutlu, güzel bir hayat diliyorum size................

neac .. tan sevgiler...

Merhaba canım...aynı duyguları ben de yaşadım daha yeni ve yaşıyorum da.Bazen kendimi çoookk yanlız hissediyorum inan.Seni o kadar iyi anlıyorum ki.İnanıyorum ki, bu günler geçecek ve biz bebeğimizi veya bebeklerimizi kucağımıza alacaz.Yumurta donasyonu da olsa.Rabbim nasip edecek annelik duygusunu bize de.inanıyorum.

merhaba pilar,
bence biraz sakinleşmeli ve mutlu olmalısın. ve şükretmeli.
öncelikle sana destek olan bir eşin var. sonra, bu hastalık seni öldürmeyecek ve dünyanın da sonu değil. bir de henüz 33 yaşındasın. (çok gençsin) ayrıca yumurta donasyonu gibi bir şansın var. ayrıca birsürü iyi doktora gitmen ve donasyona hemen başlama düşüncen maddi durumunun kötü olmadığını gösteriyor.ayrıca sana destek olabilecek böyle bir forum var ve sen onu buldun. bunlar sadece seni tanımadan yukarıda yazdığın bikaç satırdan çıkarabildiklerim. sen şükredebileceğin ne kadar çok şey olduğuna odaklan. bu sana iyi gelecektir :)

neden sen olduğunu biz bilemeyiz. mutlaka ki bir nedeni vardır kendi içimizde. bazılarımız bunu bulabiliyor ama bazılarımız bulamıyor. eğer bulabilirsen, sana çok yardımcı olacak, durumu kabullenmen için.
örneğin ben çok uğraşmadan güzel şeylere sahip olamayacağıma inandırmışım kendimi çocukken. ve sonuç olarak okul, iş, evlilik, çocuk vs ne istediysem önce uğruna bayağı bir savaşmak gerekti. egomun bu konudaki kodunu değiştirmek için de uğraş veriyorum malesef :)

sen tedaviye başladın mı? yani donasyon için. evetse hangi merkez? hangi doktor? ayrıntı verebilir misin?
benim şahsi düşüncem, senin için bunun biraz erken olduğu. (sadece yazındaki mutsuzluk ve paniğe göre yorum yapıyorum. doğru olmayabilir) yani önce acını çekip, sonra kabullenip, rahatlayıp, gerçekten hazır olduğunda, mutlu olduğunda. en azından umutlu olduğunda başlamak daha iyi bence.

mutlu kal canım,

canım nasılsın iyi olduğunu düşünüyorum umarım öylesindir kaygılanman normal hatta bazen umutsuzluğa bile kapılırsın bunlar normal ama hep umutlu ol gelicek güzel günleri düşün canım bi sorum olucak merkez senden e2 ve progesteron tahlili istedimi bazı merkezler istiyo diye duymuştum progesteron yetersizse dozu yükseltiyolar sanırım bide canım progesteron olar ne verdiler fitil, hap, jel, iğne hangisi merak ettim kendine iyi bak canım görüşmek üzere

Teşekkür ederim selam8::))

Teşekkür ederim Papatya 40.

Evet kesinlikle değiştireceğim.muayene olduğum zaman anlarlarmı benim yumurtaların kalitelerini.hadi tüp bebeğe başalayalım deyip bir ton iğneden sonra aaaa senin yumurtalar kalitesizmiş demezler dimi..çünkü çok kilo aldım rejimle uğraşıyorum.internetten araştırdım acaba diyorum follikül var ama içi boşlarmı...boş follikül sendromu olabilirmi.inanın doktorum benim problemimi bana söyleyemedi şimdi daha iyi anlıyorum.
Evet gerçekten kötüyse donasyonmu yaptırsam diyorum.vakit kaybetmekte istemiyorum ::))Teşekkürler ...

erfat meraba
fikrimi söylemek isterim senin yerinde olsam iyi bir merkezde iyi olduğuna inandığım ve iyi olduğunu duyduğum dra gider bir kez daha tüp bebek denerdim evet maddi ve manevi açıdan biraz yıpranma olucak ama denemesen donasyon yaptığında keşke bidaha deneseydim diyebilirsin bu zaman zarfınnda stres yapmadan verebildiğin kadar kilo vermeye çalış kilonu bilmiyorum kilo aldığını söylediğin için yazdım kilo veremesende kasma kendini bence önemi değil bebiş için değer diyorum ve bi kere daha iyi bir drda dene diyorum hakkında hayırlısı olsun bide drun neden başka yere gitme buraya gel dedi tekrar denemek içinmi donasyona yönlendirmek içinmi anlayamadım

merhaba canım,
ilk günlerde umudumun azaldığı oldu zaman zaman ama bugün çok daha iyiyim canım. günlük rutin şeyleri yapmaya başladıkça daha umutlu oluyorum. yatak istirahati bana göre değilmiş :))
merkez benden herhangi bir tahlil istemedi. sadece crinone jel verdi 12 saatte bir alıyorum. bugün çok hafif bir karın ve bel ağrım var. ara ara oluyor.sürekli değil. 5-10 dakikalık belki. ama anlam yüklemek istemiyorum. diğer forumlarda bu tarz şeylerin olabildiğini okudum. önemsemeyin yazıyor hep.
8 gün sonra göreceğiz bakalım :))

mutlu kal canım.

canım evet sancılar olurmuş inşallah bebişler sinyal veriyodur. bu arada kıbrısta havaalanına şoför yolluyolarmı kendinmi gidiyosun otele ve otel nasıldı merkeze yakınmıydı ve yine merkeze giderken şoför alıyomu ümit bey alıyolar dedi hatta iğne bile yapılması gerekse otele hemşire yolluyolar dedi

canım havaalanından şoför aldı ve otele götürdü. otelle (golden tulip otel) merkez arası yürüyerek 4-5 dk bile değil. şoför bize merkezi gösterip yarın siz gidersiniz ben gelmem dedi. sonra sabah hemşire odayı aradı. şoför gelecek sizi almaya dedi. ben de adamın söylediğini söyledim. yok dedi. gelip alacak. peki dedik bekledik lobide ama gelen giden yok. sonra yürüdük biz merkeze.sonra zaten biz araba kiraladık. hep kendimiz gittik geldik. ama son gün havaalanına bıraktılar. gerektiğinde iğne yapmak için gelirler diye düşünüyorum ama. çünkü dediğim gibi hemşireler çok iyiydi.

canım transferden sonra ne kadar dinlendin hastanede bide diğer hastaya 4 embriyo transfer edildi demiştin oda sperm donasyonumuydu 4 tana transfer ediyolar yani öylemi

mrb efsunecim, tek mi ikiz mi olacağı bayramdan sonraki ultrasonda belli olacak.... ikiz de olabilir dedi doktor.. bakalım hayırlısı.. darısı inşallah en kısa zamanda senin başına....
sevgiler..

Hayırlı olsun neac.İnşallah pozitif sonuçlarının da buradan öğreneceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…