merhabalar kızlarrrrrr
hepinizi çok özledim.bu aralar yazmıyorum çünkü yazacak fazla bişeyim yok.ama arada okuyorum.yeni haberlere çok sevindim
öncelikle rosacığımmmm çok çok mutlu oldum.allah analı babalı büyütsün inşallah sana güzel bir bayram hediyesi gelmiş desene:)daha çok yeni annesin arada panik olman çok normal.kolaymı o kadar sene beklemişsin ve mucizen nihayet seni bulmuş,ee insan haliyle panik oluyor.ama merak etme sen çok güzel bir anne olacaksın.sabırlı, akıllı, güçlü sevecen bir anne...darısı başımıza inşallahhhhhh
yeni arkadaşlar var ,sanırım rüzgarselin,bebeklerini kapmış gelmiş hayırlı olsun bu aralar iyi haberler almaya alıştık umarım böyle devam eder...
neac yani karya kimselere söylemeden gidip gelmişsin sonucunda mükemmel olmuş tebrik ederim allah sonuna kadar devam ettirsin inşallah..
mimoşum,yosuncan,efsune sultan,bahardalı,zümrüt, hepinizi çok özledim.bana gelince...ben neler yapıyorum..aslında çok değişik bişey yok işe git eve gel,ama mutluyum çok şükür.bu aralar bu konuyu beklemeye aldım.zaten doktorum beklemem gerektiğini söylemişti.histereskopi sonrası 1-2 adet geçse iyi olur demişti.bende bekliyorum.ama bu aradada düşünüyorum;acaba kendi yumurtalarımla bir kez daha denesemmi diye??mademki hepsi düşüyor(donasyonda) demekki yumurtalarda sorun yok.rahimde yada bağışıklıkla ilgili bir sorun olabilir.o zaman kendi yumurtalarıma yazık olmayacakmı.ama bir yandanda tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum.çünkü düşük demek benim için 6 ay bekleme süresi demek ve ben beklemek istemiyorum.o yüzden şansımın daha yüksek olduğu donasyona balıklama atlasammı??ama bu arada da 4 aydır dhea içimiş olacağım ve yumurta sayım artmış olabilir.bunuda kaçırmak istemiyorum offf offf
neyse kızlar dediğim gibi iyiyim mutluyum zayıfladım fıstık gibi oldum:) istediğim şeyleri giyip gezip tozuyorum.bu arada her hafta sonu teknemizdeyiz.çok güzel oluyor,bende artık çok keyif almaya başladım.bayramdada ilk gün annelerin gönlünü yapıp sonra yine ver elini tekne ve balıklar yapmayı düşünüyoruz.umarım havalarda güzel olur:)
hepimizin bayramı kutlu olsun canım arkadaşlarım,umarım bu hepimiz için çocuksuz geçirdiğimiz son bayram olur.herkese güzel mutlu bayramlar diliyorummmmmmmm öptüm siziiii