umudum ayrıca rahim filmi çektirmek gerekli muhtemelen dr. ister birde pıhtılaşma testi onuda yaptır varsa önceden tedbir alınır.
beslenmene dikkat etmelisin. alternatif tıp bölümünden de faydalanabilirsin...
merhabalar arkadaşlar,,
Buraya epey zamandır giremiyordum…. Epey ilerlemiş forum. Dün onları okudum… negatif ve pozitif sonucu olan arkadaşlar olmuş….
Negatif olan arkadaşlar,, yılmak yorulmak yok,, hedefe doğru ilerlemeye devam..
Pozitif olan arkadaşlar parkçım hayırlı uğurlu olsun sonucun…çok sevindim canım… mutlu sona ulaştın hayırlısıyla desene… güzel bir hamilelik süreci diliyorum sana……
Aymencim, histereskopi olmuşsun, inşallah hayırlı sonuç alacaksın….
Efsunecim buralar sensiz olmuyor, uzun süre buralardan ayrılma lütfen… yorumlarına her zaman ihtiyacımız oluyor… Sana epey zaman önce diğer forumun özelinden mesaj atmıştım. Sanırım oraya pek bakmıyorsun..
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz…………
Doğum yapanlar,,, kimbilir ne güzel bir mutluluktur…
Bahardalıcımmmm ………. ??? hadiii……
Ve tüm arkadaşlar hepinize merhaba…
Ve ben……..
Arkadaşlar ben de bu arada şöyle bir r Kıbrıs yaptım geldim…… ve 29 ekim günü 1. test sonucumu dün de 2. Test sonucum aldım.. SONUÇ: POZİTİF… Bize güzel bir cumhuriyet bayramı kutlaması oldu… keseler bayramdan sonra görülecek… parkçım siz gördünüzmü keseleri… henüz eşim ve ben biraz şaşkınız..
İnşallah buradaki tüm arkadaşlar bu duyguyu yaşayacaklar. Bundan eminim, yeterki umudumuzu kaybetmeyelim, hep pozitif olalım………..
Geçmiş mesajlarda HLYMRT diye bir arkadaşımızın bir mesjı vardı onu hatırladım ve paylaşmak istedim…
hayal et ...hisset...azmet...sonuçlandır…. HLYMRT
Bu arada kulakları çınlasın arkadaşımızın… sanırım o da doğum yapmıştır ya da yapmak üzeredir..
hepinize sevgiler....
mesajını yeni gördüm.
diğer forumdan seni biliyorum ama karya66 eşitlemesine jeton geç düştü..
hiikayeni bilince . şimdi deliler gibi sevindim. çok deneme değilde hazır hissetiğinde ve kısmetine kapıalrını açtığında bu işin olduğunu kanıtlayan canlı bir örneksin.
mükemmel bir gerçek:))
selam kızlar... bende koşturmaca son sürat devam ediyor.. bu arada da laptopun adaptörü bozuldu.. telefondan takip etmeye çalıştım sizleri.. okudum ama oradan cevap yazmak ne kadar uğraştırıyor insanı.. bir iki denedim vazgeçtim bende:) b.berry kullanıp bunun kolay yolunu bilen varsa yazsın da sevaba girsin :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
efsuneee.. buralardayım da pek vakit bulamıyorum işte:) bu arada parkecinin işini yarım bıraktırdık muhtelif sebeplerden:) babam gelecek bayram sonu o halledecek artık istediğimiz gibi.. burdaki adam neden bahsettiğimizi bile anlamadı.. yat verniğini sürüp cayır cayır parlatacaktı güzelim ağaçlarımızı az daha:)
rüzgarselin inşallah herşey yolunda gider ve çiftçizgili bir çubuğun olur:)
karya... sessiz sedasız gittin aldın geldin bebişi haa :) inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebişini:)
papatya da görünmüyor sanırım bayağıdır.. aysevi de öyle.. bahardalı, zümrüt, hayat.. simay.. saba... kısaca herkes iyidir umarım...
bu arada diğer tarafta vangölü vardı.. erken monopoz topiğinde.. hamile kalmıştı kendiliğinden...depremden beri aklım ondaydı.. hatta hayata yazmıştım belki merak ediyorum diye.. dün yazmış, kayıpları varmış ama o ve bebeği iyiymiş.. çok sevindim...
efsune karya66=................. ben bulamadım yakın geliyor ama öbür forumda hangi nickti...
karya yazdıysan kaçırmışımdır tekrar yazarmısın eski nickin neydi.
karya66
sessiz ve sedasızca ilerleyip pozitif sonuca ulaşmışsın. çok sevindim adına..
hayırlı uğurlu olsun.
hangi merkez ve kaç embryo lütfen yazarmısın? ve doktorn kimdi. ? hangi ilaçlar.. sürecini, bzie adım adım anlatırsan en büyük iyliği yapmış olursun..
sevgiyle kalın..
mesajını yeni gördüm.
diğer forumdan seni biliyorum ama karya66 eşitlemesine jeton geç düştü..
hiikayeni bilince . şimdi deliler gibi sevindim. çok deneme değilde hazır hissetiğinde ve kısmetine kapıalrını açtığında bu işin olduğunu kanıtlayan canlı bir örneksin.
mükemmel bir gerçek:))
selam kızlar...
karya... sessiz sedasız gittin aldın geldin bebişi haa :) inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebişini:)
papatya da görünmüyor sanırım bayağıdır.. aysevi de öyle.. bahardalı, zümrüt, hayat.. simay.. saba... kısaca herkes iyidir umarım...
. çok sevindim...
karya... ne güzel bir sürpriz bu hayırlı olsun...
herkese meraba karya hatırlıyorum seni diğer sayfalardanda..süper bi haber buuuuuuu darısı başmızaaa
Sevgili Arkadaşlar ,
Ben 22 Ekim günü doğum yaptım.Ama bebeğim doğarken akciğerlerindeki suyu atamamış.Sezeryanle doğan çocuklarda görülebilen bir durummuş.Bebeğim 1 hafta yoğun bakımda kaldı.Tabi bu süreçte çok üzülüp ağladım,heryerine iğneler sokmuşlardı,bebecik kederli kederli kuvözde yatıyordu.Neyseki 1 haftanın sonunda düzeldi , 29 Ekim günü eve çıktık.2 gün evde kaldık ,31 ekim günü kontrole gittik,bu kezde sarılığı artmıştı,çünki benim yeterli sütüm yokmuş,ben yine ağla ağla bi hal oldum.Sonra dr.evde her üç saatte bir seni emsin ,sonra mama ver dedi öyle yaptık dün gittiğimizde düşmüştü,tekrar hastaneye yatmaktan kurtulduk.
Bebeğim sanki dünyanın en güzel bebeği , onu emzirmek tadılabilecek duyguların en güzeli , ona sahip olmak hayatta yaşadığım en güzel duygu.Bu konuda tereddütü olanlar hemen bir kenera atsın ve bu işi yapsın.Yazmakta geciktim ama yaşadığım aksilikler yüzünden.
Bu arada hamile kalan arkadaşları tebrik ederim,geriye dönük okuyamadım henüz , neler oldu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?