canım transferden sonra ne kadar dinlendin hastanede bide diğer hastaya 4 embriyo transfer edildi demiştin oda sperm donasyonumuydu 4 tana transfer ediyolar yani öylemi
Merhaba Arkadaşlar ,
20 kasımda 33 yaşıma gireceğim ve çok süpriz bir şekilde Temmuz ayında tüm testlerim normaken sadece kist ve ara kanama problemim olması ile Erken menopoz a girdiğimi öğrendim . Çok ciddi seviyelerde yüksek çıktı hemde değerlerim.Sürekli farklı doktorlara ve en iyilere gitmeye çalıştım.En son international hospital'dan Moshe bey bana cyclo progniva verdi ve ekim ayında kullandım . Bu kullanıma devam ederken Prof. Dr. Bülent Tıraş ile görüştüm muayne oldum.Bana testlerin doğru olduğunu ve zaman kaybetmemem gerektiğini , yumurta donasyonunu denemelisin dedi. Bana vermiş olduğu doktor bey ile konuştum ve şimdi ise ufaktan tedaviye başladım . Çok heyecanlıyım , gerginim ve mutsuzum. Çoğu zamanda neden ben diye söyleniyorum. Aslında çok güçlü olmaya çalışıyorum eşimde bana destek olmaya çalışıyor ama psikolojim çok bozuk. Iyı olmalıyım biliyorum ama hiçbirşey yapamıyorum desteğe ihtiyacım var . aslında çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorumda . Böyle bir konu açtığınız için çok teşekkürler .. Biraz destege ihtiyacım var ve kimseden bunu göremiyorum (((
Hayırlı olsun neac.İnşallah pozitif sonuçlarının da buradan öğreneceğiz.
beni tebrik eden , sevincimi paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.ben ve bebeğim evdeyiz,iyiyiz.bugün bir çocuk hastalıkları uzmanına götürdüm.anne sütü ile mamayı birlikte kullanacağız,sütüm yeterli değil,bebeğim iştahlı.kıbrısı seviyorum , çok tatlı bebek yapıyorlar insana , göreceksiniz bak hepiniz başaracak ve mutlu olacaksınız.
canım havaalanından şoför aldı ve otele götürdü. otelle (golden tulip otel) merkez arası yürüyerek 4-5 dk bile değil. şoför bize merkezi gösterip yarın siz gidersiniz ben gelmem dedi. sonra sabah hemşire odayı aradı. şoför gelecek sizi almaya dedi. ben de adamın söylediğini söyledim. yok dedi. gelip alacak. peki dedik bekledik lobide ama gelen giden yok. sonra yürüdük biz merkeze.sonra zaten biz araba kiraladık. hep kendimiz gittik geldik. ama son gün havaalanına bıraktılar. gerektiğinde iğne yapmak için gelirler diye düşünüyorum ama. çünkü dediğim gibi hemşireler çok iyiydi.
Rüzgarselin test günü hangi güne geliyor şimdi?
rüzger selin bence bebişlerin seninle beraber ve tutundular, pozitif düşün hep...benimde sana sormak istediklerim var toplamda kıbrıs nekadar tl tuttu? bütçe ayarlaması yapmaya calısıyorum sperm donasyonumuydu? yumurta yada spermde fiyat değişiyormu? donasyon veren kişi ile hiç karşılaşılıyormu,umarım seni sıkmıyorumdur cevaplaya bilirsen sevinirim bu konularda henüz yeniyim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?