canım transferden sonra ne kadar dinlendin hastanede bide diğer hastaya 4 embriyo transfer edildi demiştin oda sperm donasyonumuydu 4 tana transfer ediyolar yani öylemi

transfer edilen odada,çatala hafif başaşağı olacak şekilde meyil veridi. bacaklarımı uzattım yukarı doğru bi 10 dakika orada bekledim. daha sonra sedyeyle odaya geçtim. orada da 2 saati geçik bir zaman yattım. toplamda 2buçuk saattir yani. yanımdaki bayan yumurta donasyonu yaptırdı. yaşı da vardı. aslında tam olarak ben de maksimum embriyo sayısı kaç bilmiyorum canım. ya da buradaki gibi yaşla orantılı mı bilmiyorum.

bak bunlar benim aklıma gelmemşti. sen merak ettiklerini sor bana canım. bildiğim kadarıyla anlatayım :)

Yazın dikatimi çekti bende nisan ayında yumurta takibine gittiğim doktorda öğrendim fsh.ımın yükseldiğini dünyam yıkıldı tam iki ay gözümde yaşlar kurumadı diyebilirim he boş bulunduğum ve yanlız olduğum anda ağladım ağladıkça içimdeki zehir aktı nispeten.Bir kez tüp bebek dendim ama tutmadı sonra donasyon yapalım dedik eşimle bu kez ben son anda caydım kendi yumurtalarımla denicem dedim.Şimdi adet oldum yarın doktora gideceğim bakalım neolcak.O yüzden benim gibi yapma iyice içine sindir.Ben lucrin yaptrıdım estrıfem kullandım tam kıbrsa gitmemeize iki gün kala vaz geçtim.Ben de bülen TIRAŞA muayene olmuştum çok pozitif bir adam bana şansın var demişti ama tam tedeviye başlıcakken istanbul acıbademe geçti.

Günaydınnn
Pilar ve Erfat arkadaşlarımız
durumlarınız benziyor sanki ama Pilarcığım neden bu kadar üzülüyorsun bak hepimiz buradayız erken zamanında veya geç menopoza girenler ya da girmeyenler ama doğal yoldan değil de azıcıkkk dolambaçlı yoldan anne olacaklar burada Hepimiz destek için buradayız. Artık üzülmeyi bırak Bülent bey dediyse doğrudur boşuna kendini hırpalama Psikolojin olayı kaldıracak duruma geldiyse hemen dene derim.
Erfat arkadaşım
Malesef tekrar denemeden göremez bilemez ki yeni dr. Yani sana bir kez daha tüp yolu görünüyor ama 3 den fazla olduysa boşver git sen hazırsın kıbrısa . Yalnız o drundan tam teşhisi ve tüm tahlilleri almayı unutma eğre yeniden tüp deneyeceksen. Seni oyalamayacak sert dobra bir dr a git. Malesef sen istediğin sürece dur demiyorlar biliyorsun bir endüstri oldu bu sektör.

Karya inanki seni anımsamıyorum ma kutlu olsun çok mutlu olduk hepimiz Şimid bol bol dinlenme zamanı

Yosun ne alemdesin kasım geldi hadi ne duruyorsun ? Efsune sen dur bakalım dur ne zaman hazır olacak bakalım senin zati şahane psikolojin beynin vs ? Bebeği alan üsküdarı geçiyor

Merhaba arkadaşlar herkese günaydınlar..
Papatya40 cım iyyi dileklerin için sağol.... Canım ben buralara zaman zaman giremiyorum o yüzden beni hatırlayamadın..
Ben sana süreç takvimini sormuştum.. estrofeme ne zaman başladın, ne zaman transfer oldu falan diye..sende takvimime bakayım da yazayım demiştin...
ve takvimine bakıp bana ayrıntılı olarak yazmıştın.. teşkler..
senin nasıl gidiyor hamilelik. kaçıncı aydasın şimdi... ha bide tirotlerini sormuştum sana. sende yürüyüş ile çözdüm bu işi demiştin...
sevgiler

TEŞEKKÜRLER Sevgili Papatya 40
Tüm tahliller derken neyi kasdediyorsun biraz açarmısın?Ben 1 defa daha gidicem tüpe sanırım gerçekten bende merak ediyorum sorunumu..ama bu arada o tahlilleride isteyeyim ben....bu arada kıbrıs parasınıda biriktiririm.

Arkadaşlar hepinizin kurban bayramını kutluyorum..::))

Beni tebrik eden , sevincimi paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Ben ve bebeğim evdeyiz,iyiyiz.Bugün bir çocuk hastalıkları uzmanına götürdüm.Anne sütü ile mamayı birlikte kullanacağız,sütüm yeterli değil,bebeğim iştahlı.Kıbrısı seviyorum , çok tatlı bebek yapıyorlar insana , göreceksiniz bak hepiniz başaracak ve mutlu olacaksınız.

Bir bayram daha geldi..pek bayram modunda değilim ama geldiyse ne yapalım.

bu sefer içimde son 24 şehitin öksüz kalan yetimlerinin nasıl bir kurban bayramı geçireceklerine dair bir resim belirdi.
Ve çok kötü oldum.

Onlar babasız ve bizler çocuksuz. ....

Kurban bayramınız mübarek olsun..

Karya anımsadım tabii ama nick farklı kafam karışıyor. Olsun ne yapalım . Benim hamilelik şimdi iyileşti. Yemek yiyebiliyorum hem de artık ne olursa :) Allah herkese nasip etsin .

Etfal hani sana donasyona git artık diyen dr dan iste tahlillerini demiştim Yani neye dayanarak bu teşhisi koyduysa o bilgileri kağıtta al da yeni dr una git. Ama adama şansını da sor yüzde olarak yani. Çok değil derse direk Kıbrısa git sen çoktan hazırsın bence

Rosaaaaa

Üzülme artık ben de hem anne sütü hem mama ile besledimdi de oğlana obez diyorlardı boğum boğum oldu Hiç de hasta olmadı kreşe gidinceye kadar sen dert etme . Güzel oğlanı da sık ısır benim için .

canım hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....senı ve bebısı cok cok opuyorummmmmmmmmmmmmm...bılıyorsun sen benım umudumsun.....senı takıp etmeye devam edecegım ve ınsallah bızlerde basaracagızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........

rosa hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün... sıkıntıları atlatıp evde olmanıza sevindim geçmiş olsun.bu bayram cici anne olarak çifte kavrulmuş olacak mutlu sağlıklı daha nice bayramlar diliyorum...

selam kızlar...

Efsune al benden de o kadar.. nedense bende hiç bayram havamda değilim.. birçok şey gibi bayramında tadı yok artık benim için... burada herşey bir farklı oluyor zaten..

dün başka birşey için eczaneye yolum düştü, gitmişken de grip aşısı oldum bu arada.. seneler önce bir kere daha olmuştum. o zamandan pek bir rahatsızlık kalmadı aklımda ama iğne yeri kızardı ve acıyor şimdi.. onun dışında yine koşturmacaya devam... haftaya bir kaç günlüğüne babam gelecek.. havam değişir diye umuyorum..

Mimozaa kız mı erkek mi ne zaman öğreniyoruz şimdi? bence kız :) hırçın kız :)

Rosa.. benim içinde öp kokla meleğini:) Adı ne oldu?

Rüzgarselin test günü hangi güne geliyor şimdi?

Sevgili Rosa65
Minik bebegini Allah anali babali büyütsün.Hayirli evlatlar nasip etsin.Zaman hizli geciyor bir bakmissin kocaman olmus allahin izniyle..insallah melegin bizede güzel bir heves ve umut olacaktir .anne adaylarina bol sanslar diliyorum.
Bayramini kutlarim nice güzel günlere ,her sey gönlünce olsun.
sevgiler.

merhabalar kızlarrrrrr

hepinizi çok özledim.bu aralar yazmıyorum çünkü yazacak fazla bişeyim yok.ama arada okuyorum.yeni haberlere çok sevindim

öncelikle rosacığımmmm çok çok mutlu oldum.allah analı babalı büyütsün inşallah sana güzel bir bayram hediyesi gelmiş desene:)daha çok yeni annesin arada panik olman çok normal.kolaymı o kadar sene beklemişsin ve mucizen nihayet seni bulmuş,ee insan haliyle panik oluyor.ama merak etme sen çok güzel bir anne olacaksın.sabırlı, akıllı, güçlü sevecen bir anne...darısı başımıza inşallahhhhhh

yeni arkadaşlar var ,sanırım rüzgarselin,bebeklerini kapmış gelmiş hayırlı olsun bu aralar iyi haberler almaya alıştık umarım böyle devam eder...
neac yani karya kimselere söylemeden gidip gelmişsin sonucunda mükemmel olmuş tebrik ederim allah sonuna kadar devam ettirsin inşallah..

mimoşum,yosuncan,efsune sultan,bahardalı,zümrüt, hepinizi çok özledim.bana gelince...ben neler yapıyorum..aslında çok değişik bişey yok işe git eve gel,ama mutluyum çok şükür.bu aralar bu konuyu beklemeye aldım.zaten doktorum beklemem gerektiğini söylemişti.histereskopi sonrası 1-2 adet geçse iyi olur demişti.bende bekliyorum.ama bu aradada düşünüyorum;acaba kendi yumurtalarımla bir kez daha denesemmi diye??mademki hepsi düşüyor(donasyonda) demekki yumurtalarda sorun yok.rahimde yada bağışıklıkla ilgili bir sorun olabilir.o zaman kendi yumurtalarıma yazık olmayacakmı.ama bir yandanda tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum.çünkü düşük demek benim için 6 ay bekleme süresi demek ve ben beklemek istemiyorum.o yüzden şansımın daha yüksek olduğu donasyona balıklama atlasammı??ama bu arada da 4 aydır dhea içimiş olacağım ve yumurta sayım artmış olabilir.bunuda kaçırmak istemiyorum offf offf

neyse kızlar dediğim gibi iyiyim mutluyum zayıfladım fıstık gibi oldum:) istediğim şeyleri giyip gezip tozuyorum.bu arada her hafta sonu teknemizdeyiz.çok güzel oluyor,bende artık çok keyif almaya başladım.bayramdada ilk gün annelerin gönlünü yapıp sonra yine ver elini tekne ve balıklar yapmayı düşünüyoruz.umarım havalarda güzel olur:)

hepimizin bayramı kutlu olsun canım arkadaşlarım,umarım bu hepimiz için çocuksuz geçirdiğimiz son bayram olur.herkese güzel mutlu bayramlar diliyorummmmmmmm öptüm siziiii

rüzger selin bence bebişlerin seninle beraber ve tutundular, pozitif düşün hep...benimde sana sormak istediklerim var toplamda kıbrıs nekadar tl tuttu? bütçe ayarlaması yapmaya calısıyorum sperm donasyonumuydu? yumurta yada spermde fiyat değişiyormu? donasyon veren kişi ile hiç karşılaşılıyormu,umarım seni sıkmıyorumdur cevaplaya bilirsen sevinirim bu konularda henüz yeniyim çünkü

canım umarım benimledirler :) pozitif ya da negatif, 2 gündür birşey düşünmüyorum kendimi alışverişe, gezmeye verdim. yoksa zaman geçmiyor ve ben strese giriyorum.
bizimki sperm donasyonuydu. 5* otel+donasyon = 4080 Euroydu. ama yumurta ile aynı mı ben de bilmiyorum. uçak thy ile 2 kişi gidiş-dönüş 420 tl. kiraladığımız araç günlük 80 tlydi.biz 3 günlük kiralamıştık ama yumurta toplandıktan sonra 2 gün bize yetti. 3.gün kullanmadık zaten sadece transfer için çıktık. normalde merkezin aracıyla da gidebilirdik. kullanman gereken crinone jel orada 97 tl. burada 65-70 civarı. donörle karşılaşma imkanın olamaz zaten yasak. spermler de yurtdışından geliyor.ama fiziksel özelliklerini sorabiliyorsun. yaşı, saçı, ten rengi, göz rengi , milliyeti vs.
yardımcı olabildiysem ne güzel :)

arkadaşlar benim test günüm 11 kasım. 10 kasım bayramın son günü ya, eşim evde. acaba öğleden sonra yaptırsam sonuç doğru çıkar mı? sonucu birlikte almak istiyorum da :)

canım daha önceden test yapmış arkadaşlar daha doğru cevaplar ama bence biraz daha düşük çıkar 1gün sonraya göre ben de senin gibi düşünür ve yaptırırdım inşallah eşinle birbirinize sarılıp mutluluktan ağlarsızız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…