Merhaba,Selam,
dusundugunuz rahim filmi farkli bir sey olmasin.
kievin istediği normal kadin doğumcuya gidiyorsun . kadin doğumcu rahim kalinligina bakıyor myom kist falan var mi onlara bakıyor eline de ultrason kagidini tutuşturuyor . Iste o kagidi andreye gönderiyorsun.
Cok tatli oluyor biri kiz biri erkek burda okadar varki biri kiz biri erkek sahibi olan arkadaslarimiz guzel bir duygu oldugunu söylüyorlar ayri yumurta ikizleride tatli oluyorHarikaaaa bir haber
Maşallah yaa çok seviniyorum böyle biri kız biri erkek olunca.
Çok zahmetli işler Allah da mükafatını veriyor bence.
Allah kucağına almayı nasip etsin
Aynen katiliyorum canim sana.Merhaba,
Yok.. Genel Rahim flimi istedi. Ama gerek kalmadı..
hatta bugün konuştum andreyle..
Ama şuan adetini düzenleyeceğiz dedi.
1-2 ay hormonlarımın düzene girmesi lazımmış.
Maalesef düzensiz relg haplarımı kullandım.
İlaç kullanmayı asla sevmiyorum
Relg ilacını asla bırakma.
Relg olduğunda haber ver. Olmazsanda haber ver dedi.
Z Zaza74 Allah razı olsun abla senden ayağına taş değmesin senin eski yazılarını okuyorum vakit buldukça iyi ki kiev dedin ve senin sayende Andrey ile tanıştım acayip ilgililer aramak sorma konusunda özellikle şuan gitmemiş olsam bile sık sık arayıp ilgilenmeleri bile muhteşem
Amiiiin canim benim amiinnSelam kızlar
Herkes iyidir inşallah
Yoğunluktan dolayı pek giremiyorum ama güzel haberlerinizle içim kıpır kıpır oluyor.Kimi sonuç bekliyor, kimi transfere hazırlanıyor, kimi de cinsiyeti bekliyor.
Herkese Allah gönlündekini nasip etsin
Şu aralar tedaviye başlayacak olanlara da Allah yardım etsin. Kur aldı başını gidiyor.
Biraz beklemek gerekecek sanırsam en azından benim için.
Bu yolda sıkıntılı süreçler geçirdik hepimiz ve geçiriyoruz da. Hiç kimsenin emeği boşa gitmesin canı gönülden diliyorum
Amin canım çok sağol rabbim hepimize tattırsın insallah gerçektenHarikaaaa bir haber
Maşallah yaa çok seviniyorum böyle biri kız biri erkek olunca.
Çok zahmetli işler Allah da mükafatını veriyor bence.
Allah kucağına almayı nasip etsin
Geçmiş olsunMerhaba kızlarAranıza yeni katıldım ben de erken menopozluyum yaklaşık 2 yıldır adet görmüyorum. 29 yaşındayım. Muayenede hiç yumurtam gözükmüyor. Gittiğim bir doktor donasyon önerdi Kıbrıs’ta. Çok fazla yorum olduğu için hepsine tek tek bakamadım. Önerirmisiniz nasıl bir süreç. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben ikili paket ilkinde gebelik düştü ikinci devam,inşallah doğururumdaMerhaba canlarim RABBIM hepinizin guzel gonlune gore versin ben de 40 yasindayim kiev de karar kildim yumurta donasyonu yaptiricam hsg cekildim hersey yolunda rahimde sorun gorunmuyormus ama esiminde sperm dna hasari ve marfolojisine bakip tedaviye baslamak istiyorum
Andreyle yazistik bana paket fiyatlarini atti malum kur aldi basini gidiyor ikinci paket 7500 euro olan daha iyi aslinda ama malum euro uctugu icin tek deneme olan 4900 euro olan paketi secebilirim
Sorum su canlar kieve gidip hangi paketi sectiniz ve ilk paketi secip ilk denemede hamile kalan varmi ?
İnşallah sonucunda muhteşem olsunMerhaba,
Yok.. Genel Rahim flimi istedi. Ama gerek kalmadı..
hatta bugün konuştum andreyle..
Ama şuan adetini düzenleyeceğiz dedi.
1-2 ay hormonlarımın düzene girmesi lazımmış.
Maalesef düzensiz relg haplarımı kullandım.
İlaç kullanmayı asla sevmiyorum
Relg ilacını asla bırakma.
Relg olduğunda haber ver. Olmazsanda haber ver dedi.
Z Zaza74 Allah razı olsun abla senden ayağına taş değmesin senin eski yazılarını okuyorum vakit buldukça iyi ki kiev dedin ve senin sayende Andrey ile tanıştım acayip ilgililer aramak sorma konusunda özellikle şuan gitmemiş olsam bile sık sık arayıp ilgilenmeleri bile muhteşem
Saglikla kucagina al cnm guzel haberlerini bekliyoruzBen ikili paket ilkinde gebelik düştü ikinci devam,inşallah doğururumda
Canımm nasıl sevindim Allah kucağında görmeyi sağlıklı hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin darısı başımıza bizde bir kız bir erkek istiyoruz ama nasip Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallahKızlar nasılsınıızDün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin Allah razı olsunAmin.Allah sizinde gonlunuze göre versin.
Maşallah, maşallahKızlar nasılsınıızDün cinsiyetleri öğrendim sizlere de haber vermek istedimm bi oğluşum bi kızım olucakmış insallah Kanama alanımda tamamen bitmiş keyifler yerinde artık
Tedavide olanlar , hamile olanlar , tedaviye tekrar başlayacaklar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin ablamİnşallah sonucunda muhteşem olsun
13+1 de öğrendik bizde tam geçen sefer birisi için erkek yüksek ihtimal demişti diğerine yorum yapamamıştı bu sefer kesinleştiCanımm nasıl sevindim Allah kucağında görmeyi sağlıklı hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin darısı başımıza bizde bir kız bir erkek istiyoruz ama nasip Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallahkısmetse cumartesi bizde gidicez bakalım gösterirlerse inşallah bende size güzel haberler veririm .
Hadi hayırlı olsun şimdiden canımTedaviye gidecek olan, hazirlik asamasinda olan,beklemede olan canim arkadaslarim lutfen sizlerde yazin ben tedavim belli oldugu gun yazicam az kaldi
Benim kiev değildi kıbrıstaydı ilkte hamile kaldım ama bu yüzdeye vurulacak bir konu değil herkesin bünyesi farklı problemi farklı Rabbim inşallah nasip etsin tek seferde kucağınıza almayı , kıbrısta yumurta kalanlar dondurulduğu için bi avantaj var gibi oluyor ama kievde dondurma yapılmıyor bildiğim kadarıyla o yüzden arkadaşlar genelde 2 paket alıyor ihtimalleri göz önüne alarak maddi gücünüz el verirse ikili tercih etmek tabi daha iyi olur sizin adınızaMerhaba canlarim RABBIM hepinizin guzel gonlune gore versin ben de 40 yasindayim kiev de karar kildim yumurta donasyonu yaptiricam hsg cekildim hersey yolunda rahimde sorun gorunmuyormus ama esiminde sperm dna hasari ve marfolojisine bakip tedaviye baslamak istiyorum
Andreyle yazistik bana paket fiyatlarini atti malum kur aldi basini gidiyor ikinci paket 7500 euro olan daha iyi aslinda ama malum euro uctugu icin tek deneme olan 4900 euro olan paketi secebilirim
Sorum su canlar kieve gidip hangi paketi sectiniz ve ilk paketi secip ilk denemede hamile kalan varmi ?
Canımsın cok tesekkur ederim insallah guzel haber veririm bendeHadi hayırlı olsun şimdiden canımGüzel haberlerine çok mutlu olurum inan... Sende hakediyorsun bunu. İnşallah başla tedavine..
Sondaki gulme emojisi yanlislikla oldu. Mutluluk emojisi gondericektimHadi hayırlı olsun şimdiden canımGüzel haberlerine çok mutlu olurum inan... Sende hakediyorsun bunu. İnşallah başla tedavine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?