Merhaba,
Yok.. Genel Rahim flimi istedi. Ama gerek kalmadı..
hatta bugün konuştum andreyle..
Ama şuan adetini düzenleyeceğiz dedi.
1-2 ay hormonlarımın düzene girmesi lazımmış.
Maalesef düzensiz relg haplarımı kullandım.
İlaç kullanmayı asla sevmiyorum
Relg ilacını asla bırakma.
Relg olduğunda haber ver. Olmazsanda haber ver dedi.
Z Zaza74 Allah razı olsun abla senden ayağına taş değmesin senin eski yazılarını okuyorum vakit buldukça iyi ki kiev dedin ve senin sayende Andrey ile tanıştım acayip ilgililer aramak sorma konusunda özellikle şuan gitmemiş olsam bile sık sık arayıp ilgilenmeleri bile muhteşem

Harikaaaa bir haber
Maşallah yaa çok seviniyorum böyle biri kız biri erkek olunca.
Çok zahmetli işler Allah da mükafatını veriyor bence.
Allah kucağına almayı nasip etsin
Cok tatli oluyor biri kiz biri erkek burda okadar varki biri kiz biri erkek sahibi olan arkadaslarimiz guzel bir duygu oldugunu söylüyorlar ayri yumurta ikizleride tatli oluyor

Aynen katiliyorum canim sana.

Amiiiin canim benim amiinn.euro en son kac oldu vallahi hizina yetisemiyorum

Harikaaaa bir haber
Maşallah yaa çok seviniyorum böyle biri kız biri erkek olunca.
Çok zahmetli işler Allah da mükafatını veriyor bence.
Allah kucağına almayı nasip etsin
Amin canım çok sağol rabbim hepimize tattırsın insallah gerçekten

Geçmiş olsun
Hiç kimse hiç bir yeri önermez
Sayfa büyük ama çok değerli
Okumanı tavsiye ederim
Çok başa gitmeden mesela 3000 sayfadan oku
Sana önemli olan şeyleri not al

Ben ikili paket ilkinde gebelik düştü ikinci devam,inşallah doğururumda

İnşallah sonucunda muhteşem olsun

Canımm nasıl sevindim Allah kucağında görmeyi sağlıklı hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin darısı başımıza bizde bir kız bir erkek istiyoruz ama nasip Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah kısmetse cumartesi bizde gidicez bakalım gösterirlerse inşallah bende size güzel haberler veririm .

Maşallah, maşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

13+1 de öğrendik bizde tam geçen sefer birisi için erkek yüksek ihtimal demişti diğerine yorum yapamamıştı bu sefer kesinleşti İnşallah rabbim önce sağlık versin canım benim gönlünüzden geçen olur inşallah

Tedaviye gidecek olan, hazirlik asamasinda olan,beklemede olan canim arkadaslarim lutfen sizlerde yazin ben tedavim belli oldugu gun yazicam az kaldi
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım Güzel haberlerine çok mutlu olurum inan... Sende hakediyorsun bunu. İnşallah başla tedavine..

Benim kiev değildi kıbrıstaydı ilkte hamile kaldım ama bu yüzdeye vurulacak bir konu değil herkesin bünyesi farklı problemi farklı Rabbim inşallah nasip etsin tek seferde kucağınıza almayı , kıbrısta yumurta kalanlar dondurulduğu için bi avantaj var gibi oluyor ama kievde dondurma yapılmıyor bildiğim kadarıyla o yüzden arkadaşlar genelde 2 paket alıyor ihtimalleri göz önüne alarak maddi gücünüz el verirse ikili tercih etmek tabi daha iyi olur sizin adınıza

Rabbim inşallah gönlünüze göre versin kucağınızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…