Kuzum kievde dondurma yapar isteye bağlı
İkili paket iki farklı donör demek
Burda kievin avantajı kıbrıstan yüksek
Kıbrısta iki farklı donör 10 bin euroyu geçer

Birde nolursun kievi savunup kıbrısı kötüleme gibi algılama
Biliyorsun her iki yerde deneyimim olduğum için bunları yazıyorum
Kıbrıs geçmişim var biliyorsun ve de az değil,6 senelik
Allah kimseye yaşatmasın benim geçtiyim yolu

Kuzum kievde dondurma yapar isteye bağlı
İkili paket iki farklı donör demek
Burda kievin avantajı kıbrıstan yüksek
Kıbrısta iki farklı donör 10 bin euroyu geçer
Canım bilmiyorum kievi ayrıntılı zaten bildiğim kadarıyla yapılmıyor yazdım arkadaşada birisinde okumuştum fresh yumurta kullanılıyor dondurulmuyor tarzı bi yorum o yüzden bildiğim kısmını aktardım aktarırkende ikili bütçen elverirse daha iyi tabii dedim yani İki tarafıda kötülemedim veyahut övmedim şunu seçte demedim tarafsız olduğumu düşünüyorum yazdıklarımda

Zaten senin tarafsız olman belliydi ben ona göre yazarken kendim taraf seçmiş gibi gözükmeyim diye yalnış anlama dedim
Birde kiev biotexcomda bir donörden en iyi olan 3-4 yumurtaları ya transfer ederler
Yada isteye bağlı dondurada bilirsin
Ama ikili paket alınınca dondurmaya gerek yok
İkili paketin avantajı,mesela ilkinde kimyasal,negativ ve ya 12 haftasına kadar düşük olursa yeniden yeni donörle yeni tedavin bakide
Çok şükür sen ilk denemende gebe kaldın ve inşallah sağ salim doğur
Ama inan senin gibi olmayanlarda var
3-5 hatta 15 başarısız donasyon geçmişi olanlar var

Tabii öyle canım o yüzden dedim zaten yazarken herkesin problemi farklı ben tek denemede kaldım ama yüzdeye vurmak doğru olmaz diye belirttim rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah herkesin istediği belli evlat sahibi olabiliriz insallah

İşim gücüm rastgelmedi evet profesörüm diye tv lerde boy gösteren duayen ismin ne olduğunu biliyoruz çok şükür. ki ben hastanenin yetkililerine şikayet etmiş biriyim sen rahat ol
Çok üzgünüm keşke herkes pozitif sonuç alsa herkesin yolculuğu kolay geçse mutlulukla sonuçlansa . Ben de çok zorluk yaşadım bu sayfada bilenler bilir ve lütfen yanlış anlamasın ben burda kimsenin reklamını ya da savunuculuğunu yapmıyorum. İnşallah en kısa zamanda yüzünüzü güldürcek bir merkez bulur ve olumlu sonuç alırsınız.

Geçmiş olsun
Hiç kimse hiç bir yeri önermez
Sayfa büyük ama çok değerli
Okumanı tavsiye ederim
Çok başa gitmeden mesela 3000 sayfadan oku
Sana önemli olan şeyleri not al
Teşekkür ederim
Evet haklısınız şuan başka bi tedavi denemek üzereyim eğer olmazsa bunun üzerinde daha çok yoğunlaşıcam.

Teşekkür ederim
Evet haklısınız şuan başka bi tedavi denemek üzereyim eğer olmazsa bunun üzerinde daha çok yoğunlaşıcam.
Euro baş alıp gitti
Lütfen dikatli olun aldanmayın bazı doktorların menapıza girmiş kadınlara verilen umutlara
Boşu boşuna paralarınızı çöp etmeyin

Kievde 300 Euro ya dondurma işlemi yapıyoruz dediler . Ama mantıklı olan farklı bir donör ile yola devam etmeniz dediler. Yani isterseniz dondurma işlemi oluyor.

Çok şükür ben iyiyim. Bebeğim de iyidir heralde beni hiç rahatsiz etmiyor ki. Bu hafta gidip bakayim napıyor
Senin de iyi olmana çok sevindim
Bizi de haberdar et lütfen ne yapıyor minnak, annesini çok seviyor anladığım kadarıyla onu zorlamıyor çok tatlı maşallah

Teşekkür ederim
Sizi etkilemek istemem baştan söyleyeyim lütfen bir yanlış anlaşılma olmasın şayet başka tedaviden kastınız prp ise bence düşünmeyin. Ben yaptırdım Bülent beye hiç bir faydasıni görmedim. Benim de amh 0,02 idi bana çok umut vermişti , düzenli olarak regl oluyorum ve yumurtam da var doğal gebeliğim oldu 20 haftalıkken kaybettim sonrasında 3 kez de kimyasal gebeliğim oldu. Buna rağmen prp bende hiçbir işe yaramadı. Eğer menapozda iseniz sonuç almanız pek mümkün değil gibi. Dediğim gibi sizi etkilemek ya da üzmek asla istemem ama ben bu konuda tecrübeli biri olarak deneyimimi paylaştım. Ayrıca bu işlemin başarısı henüz tam olarak kanıtlanmış değil. Ben o kadar büyük bir umutla gitmiştim ki kesin ise yarayacak dedim inanın ki sonrasında o kadar çok üzüldüm ki tarifi yok. Lütfen bu konuyu tekrar tekrar düşünün. Boşuna emek zaman ve para kaybına uğramayin. Sevgilerimle

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim Aslında evet kastım oydu Prpden bahsediyorum. Çok Umutlu olarak gitmedim zaten başarı oranının çok yüksek olmadığını da biliyorum. Sadece donasyon düşünmeden önce bunu da denemek istiyorum sonradan içimde kalmasın diye. Ama büyük umutlar bağlamayacağım eşim de öncesinde bunu denemek istedi. Bakalım hayırlısı.

Sizin kayıplarınız için de çok üzgünüm. Şuan ne durumdasınız ne gibi bir yol izlediniz donasyon yaptırdınız mı? yeni olduğum için bilemiyorum malesef.

İçinizde kalmasın diye onuda yaptırın
Allahtan umut kesilmez
Ama çok masraf yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…