• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni tanıyanlar vardır sayfada ben de 1 sene önce çok aktiftim. Bana da Allah’ım düşük bir amh ile Bülent Tıraşın tedavisi ile ve 4 bc kalitede bir embriyoyla anne olmayı nasip etti. Çok umutsızdum. Kaç kez opu oldum hatırlamıyorum ve kendimi kafa olarak donasyona hazırlamıştım. Ya kapılar kapandı ya uçuşlar durdu bir şekilde olmadı şaka gibi. Benim olmaz dediğim 4 bc embriyom çözülünce 5 ab ye yükseldi ve beni anne yaptı. Hamilelikte de bir sürü korku bir sürü badire atlattım, kanamalarım oldu. 5 aylık olana kadar akrabalarımla bile paylaşamadım. Şimdi bir oğlum var 3 aylık. Şu beni çok mutlu ediyo öyle ki zaza74 sayesinde burda kiewe giden ve anne olan arkadaşlarımızın oranı çok arttı. Allah hakeden ve isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu…
Canım arkadaşım okadar emindim ki o toplanan havuz içindeki embriyolar seni anne yapıcak
Çok şükür,bin şükür öylede oldu
Oğlunu içten kokla ve öp biziçin🌹💋❤️

Canım arkadaşım okadar emindim ki o toplanan havuz içindeki embriyolar seni anne yapıcak
Çok şükür,bin şükür öylede oldu
Oğlunu içten kokla ve öp biziçin🌹💋❤️
Allah sana da su gibi güzel bir hamilelik ve sağlıklı evlat nasip etsin, noolur dikkat et kendine. Yat dinlen🙏 Ben de emindim senin anne olacağına hep de dua ettim🌸❤️💚Bu sayfada bir sürü kadına karşılıksız yardım ettin. Yaptığın iyilikleri evladından gör.🙏

Allah sana da su gibi güzel bir hamilelik ve sağlıklı evlat nasip etsin, noolur dikkat et kendine. Yat dinlen🙏 Ben de emindim senin anne olacağına hep de dua ettim🌸❤️💚Bu sayfada bir sürü kadına karşılıksız yardım ettin. Yaptığın iyilikleri evladından gör.🙏
Çok duygulandım kuzum
İnşallah🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️

Beni tanıyanlar vardır sayfada ben de 1 sene önce çok aktiftim. Bana da Allah’ım düşük bir amh ile Bülent Tıraşın tedavisi ile ve 4 bc kalitede bir embriyoyla anne olmayı nasip etti. Çok umutsızdum. Kaç kez opu oldum hatırlamıyorum ve kendimi kafa olarak donasyona hazırlamıştım. Ya kapılar kapandı ya uçuşlar durdu bir şekilde olmadı şaka gibi. Benim olmaz dediğim 4 bc embriyom çözülünce 5 ab ye yükseldi ve beni anne yaptı. Hamilelikte de bir sürü korku bir sürü badire atlattım, kanamalarım oldu. 5 aylık olana kadar akrabalarımla bile paylaşamadım. Şimdi bir oğlum var 3 aylık. Şu beni çok mutlu ediyo öyle ki zaza74 sayesinde burda kiewe giden ve anne olan arkadaşlarımızın oranı çok arttı. Allah hakeden ve isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu…
Rabbim evladinin ayagina tas değdirmesin insallah rabbim korusun sizi🙏🙏🙏🙏🙏

Ben 9 haftanın içindeyim çok erken cinsiyet için😍
Ama inan Allah şahidim ne erkek ne kız peşindeyim
Rabbim sağlıklı insan versin
Hayırlı evlat ve kul versin inşallah
Ay zazam sağ Salim al kucağına hakkaten önemi yok cinsiyetin…sen şahane anne olacaksın

Ayy inşallah 😅🥰 aslında 5.gun yaptm test ama ilaçların etkisi olmasından korkuyordum🤦🏻‍♀️ bugün tekrar yaptm ve daha da koyuydu çizgi 😅 İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız🥰
Ben dördüncü gün gördüm silik de olsa çizgiyi…giderek koyulaştı büyük ihtimal çoğul canım senin de :) gözün Aydın

Canım sen de güle güle büyüt evladını…hepimize faydası oldu Zazamın..en güzel em sağlıklı bebek de onun olsun hayırlı evlat olsun uykulu gazsız bebek olsun erkek doğdu İçime du bakalım ne olcak:)

Canım sen de güle güle büyüt evladını…hepimize faydası oldu Zazamın..en güzel em sağlıklı bebek de onun olsun hayırlı evlat olsun uykulu gazsız bebek olsun erkek doğdu İçime du bakalım ne olcak:)
Yeşil sen de bu sayfanın herkese umut olan güçlü kadınlarındansın. Miniklerini öp benim için💚

Canımmm… Allah sana da sağlıklı bir gebelikle güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hayranım sana azmine ve eminim çok sağlıklı bir sonuç alcaksın.
Canim benim cok tesekkur ederim☺️☺️☺️☺️☺️🥰🥰 aminnn canim insallah guzell olacak buna inaniyorum bu sefer 🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤

O bülent tıraş beni gynolife a yönlendirip 5. gün genetik taramalı embriyolar tutmadı.7000 € paramı yediler. Elime hiç bir şey vermediler belkide yapmadılar işlem bilemiyorum.ben Allaha havale ettim onları. Yanlış anlamayın Bülent tıraş diyince tüylerim ürperiyor çok kişide şikayetçi. Bebeğinizi sağlıkla büyütün 🤲🏻Allah nasip etmiş olmuş ama Bülent tıraş beş para etmez

O bülent tıraş beni gynolife a yönlendirip 5. gün genetik taramalı embriyolar tutmadı.7000 € paramı yediler. Elime hiç bir şey vermediler belkide yapmadılar işlem bilemiyorum.ben Allaha havale ettim onları. Yanlış anlamayın Bülent tıraş diyince tüylerim ürperiyor çok kişide şikayetçi. Bebeğinizi sağlıkla büyütün 🤲🏻Allah nasip etmiş olmuş ama Bülent tıraş beş para etmez
Hiçkimse kiew bile hatta amerikadaki ispanyadaki merkezler bile size genetikten geçmiş embriyo dahi olsa yüzdeyüz gebelik vaadedemez.Ben buraya iyi şeyler konuşmak için gelmiştim. İsteyen istediği kadar şikayetçi ya da yüzdeyüz memnun olsun sonuçta tüpbebek ve donasyon tedavilerinde doktor ve tedaviden öte büyük bir şans faktörü var. Doktorumun savunuculuğunu yapmıcam gerek yok zaten tüp bebek duayeni ama memnun olan kadar olamayan da var. Allah size de nasip etsin . Uğraşan isteyen herkese nasip etsin. En sağlıklı ve hayırlı olanı.

Ben 9 haftanın içindeyim çok erken cinsiyet için😍
Ama inan Allah şahidim ne erkek ne kız peşindeyim
Rabbim sağlıklı insan versin
Hayırlı evlat ve kul versin inşallah
Maşallah 🥰 🧿
Aminnn 🙏
Allah gönlünün güzelliğini nasip etsin inşallah abla 💝

Back