Valla iğne artık canımı yakıyoAllah senden razi olsun ,
Cok güzel düsünmüssün.
3 aylik ilaç verdiler bize de günü gününe gibi. biraktiriyorlar mi 3 ay gelmeden. Igneleri kesseler iyiydi. Ödem oluştu 2 gündür tek tarafa yükleniyorum.
Benimde ruhum daralıyor artık. € 15 tl ye dayandı.Tedaviye bu zamana kadar başlamış ya da ücretini ödeyenler çok şanslı artık. Umarim güzel sonuclarda alırsınızZira şu saatten sonra para toparlamaya ugrasanlar için süreç cok daha zor oldu. Piyasayı gördükçe ruhum daralıyor artık.
Allah hepimizden razı olsunnAllah senden razi olsun ,
Cok güzel düsünmüssün.
3 aylik ilaç verdiler bize de günü gününe gibi. biraktiriyorlar mi 3 ay gelmeden. Igneleri kesseler iyiydi. Ödem oluştu 2 gündür tek tarafa yükleniyorum.
Aminnnnn hepimizi inşşşşallahhYaa yüreği güzel insançok iyi düşünmüşsün rabbim seni güzellikleri ile bezesin inşallah
Merhabalar bende Ukrayna'da tedavi gördüm tekli paketti benim şükür benimde pozitif oldu ve bugün paketindeki progesteron iğne ve fitiller bitti iğneleri bulabilmek artık çok zor dediğiniz gibi sizinle nasıl iletişime gecebiliriz benim acil ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirimArkadaşlar bilmeyenler yada unutanlar için söylüyorum;Kievde tedavi gördüm 2’li paket alıp çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm3 aylık ilaç aldığım için elimde hatrı sayılır fazladan kalan ilaçlar var .Andreye bir kaç kez söyledim ama unuttu sanırım .kievde tedavi görüp tekli paket alan ve pozitif sonuç almış arkadaşlar bana özelden ulaşırsanız seve seve eşimde kalan bütün ilaçları kargoyla gönderirim ..Herşey çok pahalılaştı malum dolar euro aldı başını gidiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardimcin olsun canim seninde tedaviye gidecek olan herkesindeSon durumu biliyorsunuz arkadaşlar.
Euro aldı başını gitti ne olacağı da hiç belli değil
Açıkçası herkes birikimini ortaya koyuyor yetmiyor borç alıyor yetmiyor kredi çekiyor.
Bu gidişatla da tedavi ücreti toparlanacak gibi gözükmüyor.
Beklemem gerekecek.
Kurun düşeceğini de hiç sanmıyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Vallah bende dondum kaldımTedaviye bu zamana kadar başlamış ya da ücretini ödeyenler çok şanslı artık. Umarim güzel sonuclarda alırsınızZira şu saatten sonra para toparlamaya ugrasanlar için süreç cok daha zor oldu. Piyasayı gördükçe ruhum daralıyor artık.
Gözün aydın canımTeşekkürler ederimtransfer çok iyi geçti inşallah sonucu da güzel olur
Sizinde gözünüz aydın olsunMerhabalar bende Ukrayna'da tedavi gördüm tekli paketti benim şükür benimde pozitif oldu ve bugün paketindeki progesteron iğne ve fitiller bitti iğneleri bulabilmek artık çok zor dediğiniz gibi sizinle nasıl iletişime gecebiliriz benim acil ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Birde kiev takvime bağlı oksi progesteron veriyorMerhabalar bende Ukrayna'da tedavi gördüm tekli paketti benim şükür benimde pozitif oldu ve bugün paketindeki progesteron iğne ve fitiller bitti iğneleri bulabilmek artık çok zor dediğiniz gibi sizinle nasıl iletişime gecebiliriz benim acil ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Triseguens ise tarafımı adet duzenliyomuAdet düzenleyici trisequens 2. kutusunu bitirdim. Lucrin 3,75 vuruldum 27 ekimde
Merhaba ilaç fayda ettim regl oldunuzmu günde kaç kere kullandınız bende 2 aydır olmuyorum doktorum verdi bugün 2 adet kullan dediKızlar trisequens adet düzensizleyici kullanıyorum beyazlar bitti ama hala regl gelmedi? Kafam çok karıştı 2.kutu bittikten sonra rahim muayenesine gideceğim ama 1.regli gelmedine yapmalıyım ?
Ben günde 1 tane kullanıyordum . Evet regl oluyordmMerhaba ilaç fayda ettim regl oldunuzmu günde kaç kere kullandınız bende 2 aydır olmuyorum doktorum verdi bugün 2 adet kullan dedi
Ya zazacım ben seni çok tebrik ediyorum anlatamam burda ki herkese yardımcı olmaya çalışman ne güzel içim öyle rahat ki diyorum gideceğim zaman sorarım zazaya ve kızlara anlatırlar banaBirde kiev takvime bağlı oksi progesteron veriyor
Onunda madili proluton depot
Onuda tek ampul vurucaksın
Ben tarlusal kullandım adetim gelmedi doktor bunu verdi ilk defa 2 aydır adet olamadım tesekkir ederkmBen günde 1 tane kullanıyordum . Evet regl oluyordm
AminGözün aydın canım
Allah can versin embriyolarına
Tarlusal adet söktürücü yumurta var ise işe yarıyor maalesefBen tarlusal kullandım adetim gelmedi doktor bunu verdi ilk defa 2 aydır adet olamadım tesekkir ederkm
Tabii ki anlatırımYa zazacım ben seni çok tebrik ediyorum anlatamam burda ki herkese yardımcı olmaya çalışman ne güzel içim öyle rahat ki diyorum gideceğim zaman sorarım zazaya ve kızlara anlatırlar bana
Adet olman için rahim içinin zarı oluşmalıBen tarlusal kullandım adetim gelmedi doktor bunu verdi ilk defa 2 aydır adet olamadım tesekkir ederkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?