Allah senden razi olsun ,
Cok güzel düsünmüssün.
3 aylik ilaç verdiler bize de günü gününe gibi. biraktiriyorlar mi 3 ay gelmeden. Igneleri kesseler iyiydi. Ödem oluştu 2 gündür tek tarafa yükleniyorum.
Valla iğne artık canımı yakıyo Ama bıraktırılacak kadar değil 3 aylık igne verdiler bakalım nasıl olcak

Benimde ruhum daralıyor artık. € 15 tl ye dayandı.

Allah senden razi olsun ,
Cok güzel düsünmüssün.
3 aylik ilaç verdiler bize de günü gününe gibi. biraktiriyorlar mi 3 ay gelmeden. Igneleri kesseler iyiydi. Ödem oluştu 2 gündür tek tarafa yükleniyorum.
Allah hepimizden razı olsunnepeydir aklımdaydı biraz da andreyi bekledim aslında ..12. Hafta da birden değil yavaş yavaş bıraktırıyorlar 1 hafta kala andreye yaz onlar planlıyorBende de ne ödemler oluşmuştu yer bulmakta zorlanır olmuştuk …bize hergün değiştirin demişlerdi yani aynı yere iki gün üstüste vurmadık hiç bi sor istersen andreye

Son durumu biliyorsunuz arkadaşlar.
Euro aldı başını gitti ne olacağı da hiç belli değil
Açıkçası herkes birikimini ortaya koyuyor yetmiyor borç alıyor yetmiyor kredi çekiyor.
Bu gidişatla da tedavi ücreti toparlanacak gibi gözükmüyor.
Beklemem gerekecek.
Kurun düşeceğini de hiç sanmıyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhabalar bende Ukrayna'da tedavi gördüm tekli paketti benim şükür benimde pozitif oldu ve bugün paketindeki progesteron iğne ve fitiller bitti iğneleri bulabilmek artık çok zor dediğiniz gibi sizinle nasıl iletişime gecebiliriz benim acil ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Allah yardimcin olsun canim seninde tedaviye gidecek olan herkesinde

Vallah bende dondum kaldım
Birileri buna dur demeli

Sizinde gözünüz aydın olsun
İlaçsız bir gün bile kalmayın
Duruball size kargo yapana kadar türkiyede madilini alın
Fitil trdeki ismi Progestan 200 mg
İğnede progestan 50 mg,ama tek ampul vurucaksın,injecta 25 mg olduğu için çift ampul vuruluyor

Birde kiev takvime bağlı oksi progesteron veriyor
Onunda madili proluton depot
Onuda tek ampul vurucaksın

Kızlar trisequens adet düzensizleyici kullanıyorum beyazlar bitti ama hala regl gelmedi? Kafam çok karıştı 2.kutu bittikten sonra rahim muayenesine gideceğim ama 1.regli gelmedi ne yapmalıyım ?
Merhaba ilaç fayda ettim regl oldunuzmu günde kaç kere kullandınız bende 2 aydır olmuyorum doktorum verdi bugün 2 adet kullan dedi

Birde kiev takvime bağlı oksi progesteron veriyor
Onunda madili proluton depot
Onuda tek ampul vurucaksın
Ya zazacım ben seni çok tebrik ediyorum anlatamam burda ki herkese yardımcı olmaya çalışman ne güzel içim öyle rahat ki diyorum gideceğim zaman sorarım zazaya ve kızlara anlatırlar bana

Ben tarlusal kullandım adetim gelmedi doktor bunu verdi ilk defa 2 aydır adet olamadım tesekkir ederkm
Tarlusal adet söktürücü yumurta var ise işe yarıyor maalesef adet düzenleyici ise hormonal olarak yapay adet yapıyor . Yani yumurta yok ise bile adet olabiliyorsunuz

Ya zazacım ben seni çok tebrik ediyorum anlatamam burda ki herkese yardımcı olmaya çalışman ne güzel içim öyle rahat ki diyorum gideceğim zaman sorarım zazaya ve kızlara anlatırlar bana
Tabii ki anlatırım
Onunçin burdayız bir birimize destek olmaya
Bak Durubalım ilacı olmayana ilaç veriyor
Bildiğim kadarıyla çok kızların elinde ilaç kalmış
Kimin ilacı bittiyse bir birimize kargo yapalım

Ben tarlusal kullandım adetim gelmedi doktor bunu verdi ilk defa 2 aydır adet olamadım tesekkir ederkm
Adet olman için rahim içinin zarı oluşmalı
Demek rahim içi hiç kalınlaşmamış onunçin adet olmadınız
Triseqenste estradiol olduğu için rahmin kalınlaşır adet görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…