• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesekkur ederim fikrinizi paylastiginiz icin🙏🏻
Sizen en kolay yoluda anlatım,yukarıda ara butonu var,oraya bas ve istediyin doktorun isim soyismini yaz ve ara.onunla ilgili şu ana kadar yazılanlar iyiside kötüsüde çıkar👍

Bazen buraya yeni katılıp soru soranları anlamıyorum
Sorusuna cevap veriyorsun üstünede fırça yiyorsun
Onunçin en iyisi sabırla okuyup sayfayı gözleriyle yaşananları görsünler
Bende anlamıyorum zazacım madem kararını vermiş o merkezin arkasında bu tepki neden 🤷🏼‍♀️ Ki çok yazan var verda tunçbilek, firdevs uğuz, şevket alptürk, berk angün. Araştırmayıp okumayıp sayfanın sonuna gelip sormak anlamsız geliyor bana.

Bazen buraya yeni katılıp soru soranları anlamıyorum
Sorusuna cevap veriyorsun üstünede fırça yiyorsun
Onunçin en iyisi sabırla okuyup sayfayı gözleriyle yaşananları görsünler
Valla bende anlamiyorum onlari ki bn merkezlerle gorusup btun sayfalari okumustum 2 merkez arasinda kaldim sora sana sormustum Z Zaza74 Sende kendi tecrubeni paylasmistin iyiki de paylastin bnde ona gore karar verdim 🙏 madem bi yere taktin gidiceksin fikrini soruyosun herkese fikrini soylediklerinde niye ters tepki veriyosun anlamis degilim

Merhabalar herkese. Bir süredir takipteyim. Kiev için araştırma yaparken yumurta donasyonu yanısıra mitokondri nakli de yaptıklarını okudum. Şimdiye kadar Kievde tedavi olan arkadaşlardan rica etsem acaba bu konuyla ilgili bilgi alan var mı? Kalbim ve dualarım tedavi sürecinde olan bütün arkadaşlarıma. Inşallah hepimiz hayallerimize en güzel şekilde kavuşuruz. Sevgiler...
Nolur yanlış anlamayın bu benim fikrim bana nedense mitokondri nakli zahmetli geliyor bu sizin de tedavi görmeniz demek. Bu yaşa gelene kadar zaten çok yorulmadik mi. Ben kolayı seçtim pismanda değilim 🥳🥳🥳

Kızlar merhaba ☺️ Dün transferimi oldum 3 tane 4aa embriyo transfer edildi . İnşallah gönlümüzdeki gibi olur 🙏 soran yazan dua eden herkesten Allah razı olsun , LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy su gibi kolay gecsin herseyin Dualardasın 🙏
Canım M Makaron 🙏bebislerin ve size hayırlı yolculuklar diliyoruz 🥰 teşekkür ederim duaların için💕

Kızlar merhaba ☺️ Dün transferimi oldum 3 tane 4aa embriyo transfer edildi . İnşallah gönlümüzdeki gibi olur 🙏 soran yazan dua eden herkesten Allah razı olsun , LittleBlueDaisy LittleBlueDaisy su gibi kolay gecsin herseyin Dualardasın 🙏
Çok şükür kuzum
Allah can versin embriyolarına
Taşıyacak sayıda versin 🤲❤️

Bebislerin sıkı sıkı tutunsunlar sana rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin🙏

Çok şükür kuzum
Allah can versin embriyolarına
Taşıyacak sayıda versin 🤲❤️
Aminnn 🙏 Andrey ve Zulfiye nin hakkını da vermeliyiz kendi adımıza çok kahrımızı çektiler gece saatlerinde bile cevap veriyorlar sorularımıza ☺️ Hatta en son donörün burcunu ögren nolur dedim onu da ögrenmiş 😀 Kiev konusunda kararsız olan varsa çekinmesinler yabancı ülke vs diye lütfen seceneklerine eklesinler . Dünyanın heryerinden gelen cocuk özlemiyle dolan çiftler ile aynı otelde kalmak vs cok değişik duygular , herkes bizimle aynı duyguları yaşıyor ☺️ Anlatılmaz yaşanır 🥰

Gözün aydın canımmmmmmm 🧿🧿🧿
Allah bir kız bir de erkek nasip etsin sana inşallah :dua: 🙏
Çok sevindimmmmmm 🥰🥰
Hadi bakalım gelsin test günü 🎈👶🏻👶🏻

Hayırlı olsun makaron bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana rabbim sağlıkla doğum haberlerini de almayı nasıp etsın :dua::dua::dua:

Back