Canım benim çok geçmiş bundan sonrası daha kolay olacak inş senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz

Iyi geciyor cok şükür insallah sonucu da guzel olur. Dondurulmus degil canim dondurulmus yumurta istemedigini ozellikle belirt

Hiç olumlu şeyler duymadım orası hakkında.. kürtaj skandalları falan olmuştu zamanında. Googledan yorumları arat derim
Evet araştırdım ve okudum cok üzücü sebep olan isin icinde olan umarim cezasını ceker ya da çekmiştir bilemiyorum o konuda ne desem boş.
Ben yumurta donasyonu ile ilgili hakkinda en ufak ben oraya gittim memnun oldum olmadım yazisina rastlamadim acikcasi kurtaj davasi yüzünden vaz mi gecmeliyim kestiremiyorum yani o merkezden mi vazgecmeliyim acikcasi euro nun 12 lirayi gördüğü su günlerde diger merkezlere kiyasla ii fiyat verdiler. Kesemi de dusunmek zorundayim kafam karıştı. Yumurta donasyonuyla ilgili hakkinda hicbir bilgiye ya da orda yaptirdim diyen birine rastlamadim o yuzden direkt sordum burda.

Canlar merhaba RABBIM hepinizin hepimizin gonlune gore olsun ben de 40 yasindayim turkiyede 3 denemem var donasyon dusunuyorum kibrista dogus tup bebek merkezi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Ya da onereceginiz bir merkez varmi ? Inanin cok bilgim yok merkezler hakkinda

Kimse kimsenin kaderine engel olamaz.fikrimi söyledim. tabiki içinize neresi siniyorsa

Eklentiler

• 9AAF84B7-9E16-4A38-9146-798B038670AD.jpeg
    368,2 KB · Görüntüleme: 82
İyi araştırın derim yaptırdım diyen çok

Merhabalar herkese. Bir süredir takipteyim. Kiev için araştırma yaparken yumurta donasyonu yanısıra mitokondri nakli de yaptıklarını okudum. Şimdiye kadar Kievde tedavi olan arkadaşlardan rica etsem acaba bu konuyla ilgili bilgi alan var mı? Kalbim ve dualarım tedavi sürecinde olan bütün arkadaşlarıma. Inşallah hepimiz hayallerimize en güzel şekilde kavuşuruz. Sevgiler...

Mitokondri nakli var Andrey ilk gidişimde anlatmıştı
Ama en doğru bilgiyi Andrey verir sana
Watsaptan yaz dönsün size

İyi araştırın derim yaptırdım diyen çok
Bazen buraya yeni katılıp soru soranları anlamıyorum
Sorusuna cevap veriyorsun üstünede fırça yiyorsun
Onunçin en iyisi sabırla okuyup sayfayı gözleriyle yaşananları görsünler

Bazen buraya yeni katılıp soru soranları anlamıyorum
Sorusuna cevap veriyorsun üstünede fırça yiyorsun
Onunçin en iyisi sabırla okuyup sayfayı gözleriyle yaşananları görsünler
Bende bunu anlamiyorum vallahi

Amiiiiinnnn insallah sende en kisa zamanda hayaline kavusursun❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…