İşlem görmüş rahim yapışıklığa müsaitYapışıklık yoktu rahmimde sonradan olur mu bilmiyorum t rahim düzeltildi yapışıklık olsaydı ilaçla adet olabilir miydim bilmiyorum ameliyat videolarım var izleyen her doktor çok başarılı diyor ama bilmiyorum
Onunla da görüştüm mayısa kadar normal hamile kalmaya çalış sonra olmuyorsa tedaviye başlayalım dedi inşallah tedaviye gerek kalmadan sağlıkla ilerleyecek bir gebelik elde edebilirimİşlem görmüş rahim yapışıklığa müsait
İnşallah öyle bir şey yok sizde
Ama yinede ameliyat yapan doktorunuza sorun
Hayirli olsun tedavinizMeraba arkadaslar Aralık ayında Kiev e gidecek olan varmı.Ben Aralık ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum ama sonuç yine aynı olacak diye korkuyorum.Normal yoldan hamile kalıyorum hiç bir sorun olmamasına rağmen on kere düşük yaptım . Yumurta donoruyle denicem şansımı.Ama çok kararsızım
Cok gecmis olsun canim,Kizlar canlar bugun taburcu oldum cok şükür rabbime .cok şükür biraz daha iyiyim dun gece biraz narkozun etkisi gaz sancilarim oldu .bugun biraz daha toparladim.herkese coktesekkur ederim.cok şükür bu sıkıntıyı atlattim.haftaya dikislerime bakicak doktor. Bundan sonra hersey daha iyi olacak cok şükür rahmimde cikolata kistimde temizlendi.
İnşallahOnunla da görüştüm mayısa kadar normal hamile kalmaya çalış sonra olmuyorsa tedaviye başlayalım dedi inşallah tedaviye gerek kalmadan sağlıkla ilerleyecek bir gebelik elde edebilirim
Cok tesekkur ederim evet cok şükür bir engel kalmadiCok gecmis olsun canim,
Artik önünde hicbir engelin kalmadi.
Rabbim herseyi gönlüne göre versin insallah
Canim ben sana soyle bir ornek vereyim kendimden ben cok onceden historoskopiyle yapisiklik acilmisti bak ameliyatta tekrar yapisikliklar cikti zazamin dediigi gibi olusabiliyorOnunla da görüştüm mayısa kadar normal hamile kalmaya çalış sonra olmuyorsa tedaviye başlayalım dedi inşallah tedaviye gerek kalmadan sağlıkla ilerleyecek bir gebelik elde edebilirim
Selam Umut ,nasılsin nasıl geçiyor günlerin...ben Zaza nin soyledigi gibi eski sayfalardan okumaya basladim herkesin paylaslarimi ...British ten hiç olumsuz birşey yok..inşallah seninde iyi haberlerini alicaz .Allah hayırlı bebisler nasip etsin canımS Shine Star canim bn british de basladim tedavi hatta cumartesi gunu transferim oldu
Selam Zaza çim ,geçmişten başladım okumaya işte bile okumaya devam ediyorumAslına kalırsa 2500 sayfadan okusan çok şeyler öyrenirsin
Bol bol anlatılmış o merkez
Eski adı bahçeciydi
Şimdi British
Çok babacan baş hekimi var Hasan Bankeroğlu
Bizlerden Tamara orda tedavi görüyor
Omayram orda gebe kaldı
Sadece sayfayı oku
Hiç olumlu şeyler duymadım orası hakkında.. kürtaj skandalları falan olmuştu zamanında. Googledan yorumları arat derim<herkese merhaba ben buraya ilk defa yazıyorum. Yumurta Donasyonu ile ilgili araştırma yaparken denk geldim. Biraz geri gitmeye yazılanları anlamaya çalıştım ama başarılı olamadım açıkcası. Bu yüzden direkt sormaya karar verdim. Araştırıyorum şu anda fiyat tabi ki önemli bir etken Kıbrısta Girne de Verda tunçbilek hanımefendi hakkında bilgi paylaşımı yapabilecek bir varsa sevinirim. Giden ar mı memnun oldum ya da olmadım diyen. ya da başka merkez önerebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden. Herkes için hayırlısını diliyorum.
CanımsınSelam Zaza çim ,geçmişten başladım okumaya işte bile okumaya devam ediyorumne çokmusuz meğer ...seninde bayağı denemelerin olmuş inşallah en kısa zamanda hayaline kavuşursun cani gönülden sonuç almani isterim ... malesef bazi seyler ha deyince olmuyor Kolay olmayan süreçlerden geçiyoruz ...Herkesin hayat hikayesi farklı ama umutlarımız aynı ...burdan biraz da olsa destek olmus oluyoruz birbirimize ...
Gabriel çok üzücü bu yaşadıkların canim ne desem az ... Kaybın çok acı olmuş .. Allah'ım sana acını tez zamanda unuttursun inşallah ,kalan embrion sana can olsun canım .....Sağol canım.benim.
Ilk gebeligim de kürtaj olmuştu.bu 2. Siydi.
Eğer tutunursa 3. Gebeligim olacak.hepsi de tup bebek tedavisi ile.
Aynen öyle malesef.doktorlara inancım sıfır malesef.
Inşallah kalan embriyom tutunur saglikli gebelik saglikli bebek olur ne diyeyim.bunu çok isterim.
Düşünsene o son kontrolde plesentada kan pıhtıları görüldü ki bu ctecokhlikeliymis.yani her an bana da pıhtı atabilirdi adam acele acele bununla ilgili testler yaptırdı bana o gün. Ama sonucu degerlendirmedi bile birkaç gün sonra asıl doktorum olayı bitirmisti zaten .
Çok yıprandım o hamilelikte coK üzüldüm.babami kaybedeli 3 yıl oldu ve ben hamileligimde bu son olayları yaşarken son haftalarimda babam sürekli rüyama girip bana valiz hazırlıyordu. Ki çok nadir girer rüyama. Malûm oldu diyorum .
Neyse kızlar hicbirinizi etkilemesin yazdıklarım.ben uç bir örneğim.
Çok teşekkür ederim amin inşallah.burada sizlerden çok dua aldım.insallah kabul olur .Gabriel çok üzücü bu yaşadıkların canim ne desem az ... Kaybın çok acı olmuş .. Allah'ım sana acını tez zamanda unuttursun inşallah ,kalan embrion sana can olsun canım .....
Gabriel canim dualarimiz hep seninle .kurban oldugum rabbim yuzunu güldürsün inşallahÇok teşekkür ederim amin inşallah.burada sizlerden çok dua aldım.insallah kabul olur .
Amiiin canim cok tesekkur ederim cok şükür bin şükür en zorunu atlattim hala sikintilarim var fakat gecicek. Artik bundan sonrasi kolay olacak.❤❤❤❤❤❤❤Cok gecmis olsun canim,
Artik önünde hicbir engelin kalmadi.
Rabbim herseyi gönlüne göre versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?