İşlem görmüş rahim yapışıklığa müsait
İnşallah öyle bir şey yok sizde
Ama yinede ameliyat yapan doktorunuza sorun

İşlem görmüş rahim yapışıklığa müsait
İnşallah öyle bir şey yok sizde
Ama yinede ameliyat yapan doktorunuza sorun
Onunla da görüştüm mayısa kadar normal hamile kalmaya çalış sonra olmuyorsa tedaviye başlayalım dedi inşallah tedaviye gerek kalmadan sağlıkla ilerleyecek bir gebelik elde edebilirim

Hayirli olsun tedaviniz

Cok gecmis olsun canim,
Artik önünde hicbir engelin kalmadi.
Rabbim herseyi gönlüne göre versin insallah

Onunla da görüştüm mayısa kadar normal hamile kalmaya çalış sonra olmuyorsa tedaviye başlayalım dedi inşallah tedaviye gerek kalmadan sağlıkla ilerleyecek bir gebelik elde edebilirim
Canim ben sana soyle bir ornek vereyim kendimden ben cok onceden historoskopiyle yapisiklik acilmisti bak ameliyatta tekrar yapisikliklar cikti zazamin dediigi gibi olusabiliyor

S Shine Star canim bn british de basladim tedavi hatta cumartesi gunu transferim oldu
Selam Umut ,nasılsin nasıl geçiyor günlerin...ben Zaza nin soyledigi gibi eski sayfalardan okumaya basladim herkesin paylaslarimi ...British ten hiç olumsuz birşey yok..inşallah seninde iyi haberlerini alicaz .Allah hayırlı bebisler nasip etsin canım ...sen bir hafta mı kaldın yoksa gidip geldiniz mi ! birşey sorucam eğer sakıncası yoksa dondurulmuş yumurtami yoksa canlı donor mu kullandilar ! Ben tekrar konustugumda bunu da soracağım ...canlı donor daha mantıklı diye okudum yanlış anlamadiysam ...

<herkese merhaba ben buraya ilk defa yazıyorum. Yumurta Donasyonu ile ilgili araştırma yaparken denk geldim. Biraz geri gitmeye yazılanları anlamaya çalıştım ama başarılı olamadım açıkcası. Bu yüzden direkt sormaya karar verdim. Araştırıyorum şu anda fiyat tabi ki önemli bir etken Kıbrısta Girne de Verda tunçbilek hanımefendi hakkında bilgi paylaşımı yapabilecek bir varsa sevinirim. Giden ar mı memnun oldum ya da olmadım diyen. ya da başka merkez önerebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden. Herkes için hayırlısını diliyorum.

Selam Zaza çim ,geçmişten başladım okumaya işte bile okumaya devam ediyorum ne çokmusuz meğer ...seninde bayağı denemelerin olmuş inşallah en kısa zamanda hayaline kavuşursun cani gönülden sonuç almani isterim ... malesef bazi seyler ha deyince olmuyor Kolay olmayan süreçlerden geçiyoruz ...Herkesin hayat hikayesi farklı ama umutlarımız aynı ...burdan biraz da olsa destek olmus oluyoruz birbirimize ...

Hiç olumlu şeyler duymadım orası hakkında.. kürtaj skandalları falan olmuştu zamanında. Googledan yorumları arat derim

Canımsın
Çok teşekkür ederim
Kaç senedir yaşadıklarımı paylaştım ve çok arkadaşlarımızda paylaştı
Bazıları anne oldu gitti
Ama ben hala burdayım
İnşallah anne olurum ve yardım etmeye çalışırım
Onunçin diyordum okuyun çok bilgi edinirsiniz

Gabriel çok üzücü bu yaşadıkların canim ne desem az ... Kaybın çok acı olmuş .. Allah'ım sana acını tez zamanda unuttursun inşallah ,kalan embrion sana can olsun canım .....

Gabriel çok üzücü bu yaşadıkların canim ne desem az ... Kaybın çok acı olmuş .. Allah'ım sana acını tez zamanda unuttursun inşallah ,kalan embrion sana can olsun canım .....
Çok teşekkür ederim amin inşallah.burada sizlerden çok dua aldım.insallah kabul olur .

Cok gecmis olsun canim,
Artik önünde hicbir engelin kalmadi.
Rabbim herseyi gönlüne göre versin insallah
Amiiin canim cok tesekkur ederim cok şükür bin şükür en zorunu atlattim hala sikintilarim var fakat gecicek. Artik bundan sonrasi kolay olacak.❤❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…