Sizen en kolay yoluda anlatım,yukarıda ara butonu var,oraya bas ve istediyin doktorun isim soyismini yaz ve ara.onunla ilgili şu ana kadar yazılanlar iyiside kötüsüde çıkarTesekkur ederim fikrinizi paylastiginiz icin
Bende anlamıyorum zazacım madem kararını vermiş o merkezin arkasında bu tepki nedenBazen buraya yeni katılıp soru soranları anlamıyorum
Sorusuna cevap veriyorsun üstünede fırça yiyorsun
Onunçin en iyisi sabırla okuyup sayfayı gözleriyle yaşananları görsünler
Valla bende anlamiyorum onlari ki bn merkezlerle gorusup btun sayfalari okumustum 2 merkez arasinda kaldim sora sana sormustum Z Zaza74 Sende kendi tecrubeni paylasmistin iyiki de paylastin bnde ona gore karar verdimBazen buraya yeni katılıp soru soranları anlamıyorum
Sorusuna cevap veriyorsun üstünede fırça yiyorsun
Onunçin en iyisi sabırla okuyup sayfayı gözleriyle yaşananları görsünler
Nolur yanlış anlamayın bu benim fikrim bana nedense mitokondri nakli zahmetli geliyor bu sizin de tedavi görmeniz demek. Bu yaşa gelene kadar zaten çok yorulmadik mi. Ben kolayı seçtim pismanda değilimMerhabalar herkese. Bir süredir takipteyim. Kiev için araştırma yaparken yumurta donasyonu yanısıra mitokondri nakli de yaptıklarını okudum. Şimdiye kadar Kievde tedavi olan arkadaşlardan rica etsem acaba bu konuyla ilgili bilgi alan var mı? Kalbim ve dualarım tedavi sürecinde olan bütün arkadaşlarıma. Inşallah hepimiz hayallerimize en güzel şekilde kavuşuruz. Sevgiler...
Canım M MakaronKızlar merhabaDün transferimi oldum 3 tane 4aa embriyo transfer edildi . İnşallah gönlümüzdeki gibi olur soran yazan dua eden herkesten Allah razı olsun , LittleBlueDaisy su gibi kolay gecsin herseyin Dualardasın
Çok şükür kuzumKızlar merhabaDün transferimi oldum 3 tane 4aa embriyo transfer edildi . İnşallah gönlümüzdeki gibi olur soran yazan dua eden herkesten Allah razı olsun , LittleBlueDaisy su gibi kolay gecsin herseyin Dualardasın
Sizin transfer ne zaman?
22 kasimdaSizin transfer ne zaman?
Bebislerin sıkı sıkı tutunsunlar sana rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar merhabaDün transferimi oldum 3 tane 4aa embriyo transfer edildi . İnşallah gönlümüzdeki gibi olur soran yazan dua eden herkesten Allah razı olsun , LittleBlueDaisy su gibi kolay gecsin herseyin Dualardasın
Kasım tedavisi olan tüm kardeşlerimin sonucu güzel olsun içindede senin sonuç UmutBebislerin sıkı sıkı tutunsunlar sana rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
İnşallah su gibi aksın tedavin22 kasimda
Teşekkür ederim inşallahİnşallah su gibi aksın tedavin
Sevinçle bitsin
AminnnÇok şükür kuzum
Allah can versin embriyolarına
Taşıyacak sayıda versin
Gözün aydın canımmmmmmmKızlar merhabaDün transferimi oldum 3 tane 4aa embriyo transfer edildi . İnşallah gönlümüzdeki gibi olur soran yazan dua eden herkesten Allah razı olsun , LittleBlueDaisy su gibi kolay gecsin herseyin Dualardasın
Sana da hayırlı olsun arkadaşım
AminSana da hayırlı olsun arkadaşım
İşin gücün rast gitsin inşallah
Amin zazamKasım tedavisi olan tüm kardeşlerimin sonucu güzel olsun içindede senin sonuç Umut
Hayırlı olsun makaron bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana rabbim sağlıkla doğum haberlerini de almayı nasıp etsınKızlar merhabaDün transferimi oldum 3 tane 4aa embriyo transfer edildi . İnşallah gönlümüzdeki gibi olur soran yazan dua eden herkesten Allah razı olsun , LittleBlueDaisy su gibi kolay gecsin herseyin Dualardasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?