Tesekkur ederim fikrinizi paylastiginiz icin
Sizen en kolay yoluda anlatım,yukarıda ara butonu var,oraya bas ve istediyin doktorun isim soyismini yaz ve ara.onunla ilgili şu ana kadar yazılanlar iyiside kötüsüde çıkar

Bazen buraya yeni katılıp soru soranları anlamıyorum
Sorusuna cevap veriyorsun üstünede fırça yiyorsun
Onunçin en iyisi sabırla okuyup sayfayı gözleriyle yaşananları görsünler
Bende anlamıyorum zazacım madem kararını vermiş o merkezin arkasında bu tepki neden Ki çok yazan var verda tunçbilek, firdevs uğuz, şevket alptürk, berk angün. Araştırmayıp okumayıp sayfanın sonuna gelip sormak anlamsız geliyor bana.

Bazen buraya yeni katılıp soru soranları anlamıyorum
Sorusuna cevap veriyorsun üstünede fırça yiyorsun
Onunçin en iyisi sabırla okuyup sayfayı gözleriyle yaşananları görsünler
Valla bende anlamiyorum onlari ki bn merkezlerle gorusup btun sayfalari okumustum 2 merkez arasinda kaldim sora sana sormustum Z Zaza74 Sende kendi tecrubeni paylasmistin iyiki de paylastin bnde ona gore karar verdim madem bi yere taktin gidiceksin fikrini soruyosun herkese fikrini soylediklerinde niye ters tepki veriyosun anlamis degilim

Nolur yanlış anlamayın bu benim fikrim bana nedense mitokondri nakli zahmetli geliyor bu sizin de tedavi görmeniz demek. Bu yaşa gelene kadar zaten çok yorulmadik mi. Ben kolayı seçtim pismanda değilim

Canım M Makaron bebislerin ve size hayırlı yolculuklar diliyoruz teşekkür ederim duaların için

Çok şükür kuzum
Allah can versin embriyolarına
Taşıyacak sayıda versin

Bebislerin sıkı sıkı tutunsunlar sana rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Çok şükür kuzum
Allah can versin embriyolarına
Taşıyacak sayıda versin
Aminnn Andrey ve Zulfiye nin hakkını da vermeliyiz kendi adımıza çok kahrımızı çektiler gece saatlerinde bile cevap veriyorlar sorularımıza Hatta en son donörün burcunu ögren nolur dedim onu da ögrenmiş Kiev konusunda kararsız olan varsa çekinmesinler yabancı ülke vs diye lütfen seceneklerine eklesinler . Dünyanın heryerinden gelen cocuk özlemiyle dolan çiftler ile aynı otelde kalmak vs cok değişik duygular , herkes bizimle aynı duyguları yaşıyor Anlatılmaz yaşanır

Gözün aydın canımmmmmmm
Allah bir kız bir de erkek nasip etsin sana inşallah
Çok sevindimmmmmm
Hadi bakalım gelsin test günü

Hayırlı olsun makaron bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana rabbim sağlıkla doğum haberlerini de almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…