• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu zor yolda Rabbim hepimize yardım etsin
Bugün öyle bir şey duydum ki tüğlerim diken diken oldu
Bu zulümle canımızla kanımızla toplanıyor paralar ve bazı doktorlar kliniklerle nasıl anlaşıyor bir bilseniz,4-5 denemede gebe burak diyor,ver her tedaviden komisyon istiyor
Kızlar lütfen doktorunuz tavsiyesiyle nereyi seçerseniz seçin klininiğe doktorun ismini vermeyin
Ben demiyorum her kes böyle şerefsiz
Ama malesef böyle şerefsiz doktorlarda var
İnşallah göz yaşlarıyla sonlanan tedaviden sürekli komisyon alan doktorun Allah burnundan getirsin
Sana katılıyorum zaza. Bu aralar psikolojim çöktü resmen hikayemi biliyorsun. Bugün saatlerce ağladım.Allah’ım dedim tedaviye başlasam yine mi aynıları olur. Bu sefer kendim gidicem yani doktoru araya katmadan olmazsada kendim buldum derim. Kafayı yemek üzereyim 2 kez gittimde noldu diyorum hep ağlıyorum bu aralar

Vede buna razı olan kliniklerinde Allah belasını versin
Hatta boş kateterle transfer ediyorlarmış
Bu nakadar acı verici bir olay
Umutların çöp olması
Rabbim öyle kliniklerden ve bu türlü doktorlardan hepimizi korusun🤲❤️
Bugün enabızdan gynolife taki beta hcg sonucuma baktım. eski tarihli geçmiş sonuçlarıma baktım. 0.01 çıkmış yani ben anlamadım hiç mi işlem yapılmamış bana kafayı yiyorum artık

Bu konuda çok Bilgi bulamadığım için sizlere sormak istedim ben bir yıl içinde 3 kere gebe kaldım birisi dış gebelik ikisi 8.haftada düşük oldu sonra Temmuz ayında laparoskopi ve histeroskopi oldum t rahim düzeltildi sonra Ağustosta çok az adet oldum önemsemedim ameliyat sonrası olduğu için Eylül de gayet düzgün adet oldum ekimde yeniden bebek denemek için doktora gittim adetten 10 gün sonra rahim 3.2 çıktı doktor rahim duvarı ince deyip estrofem verdi 9 gün kullandım 4.2 oldu adet olamadım tarlusalla adet oldum şimdi bu ay yine rahim duvarım ince çıkıyor nasıl bir Anda böyle sorun yaşamaya başladım anlam veremiyorum ne olur Yardımcı olun geçer mi bu durum 😔 gözüme uyku girmiyor

Bugün enabızdan gynolife taki beta hcg sonucuma baktım. eski tarihli geçmiş sonuçlarıma baktım. 0.01 çıkmış yani ben anlamadım hiç mi işlem yapılmamış bana kafayı yiyorum artık
Ahh canim ayni sonuc gyno lifte bende cukmisti bende dedimki kendi kendime hicmi bisey yok. Rabbim bizleri korusun.

Bu konuda çok Bilgi bulamadığım için sizlere sormak istedim ben bir yıl içinde 3 kere gebe kaldım birisi dış gebelik ikisi 8.haftada düşük oldu sonra Temmuz ayında laparoskopi ve histeroskopi oldum t rahim düzeltildi sonra Ağustosta çok az adet oldum önemsemedim ameliyat sonrası olduğu için Eylül de gayet düzgün adet oldum ekimde yeniden bebek denemek için doktora gittim adetten 10 gün sonra rahim 3.2 çıktı doktor rahim duvarı ince deyip estrofem verdi 9 gün kullandım 4.2 oldu adet olamadım tarlusalla adet oldum şimdi bu ay yine rahim duvarım ince çıkıyor nasıl bir Anda böyle sorun yaşamaya başladım anlam veremiyorum ne olur Yardımcı olun geçer mi bu durum 😔 gözüme uyku girmiyor
Cok gecmis olsun canim benim insallah sorunun duzelir sen hic sıkma canini.

Sana katılıyorum zaza. Bu aralar psikolojim çöktü resmen hikayemi biliyorsun. Bugün saatlerce ağladım.Allah’ım dedim tedaviye başlasam yine mi aynıları olur. Bu sefer kendim gidicem yani doktoru araya katmadan olmazsada kendim buldum derim. Kafayı yemek üzereyim 2 kez gittimde noldu diyorum hep ağlıyorum bu aralar
Beni ilk yonlendirdikleri doktor hayatimi mahvetti boylelerini allaha havale ediyorum

Nolursun içini bulandırma
Tedaviye umutla başla
Eğer bir şüphen varsa biraz toparlan hazır olunca başla❤️

Temmuz ayı histeroskopi sonrası acaba yenidenmi yapışıklık oldu
Ameliyat yapan doktora gitsen

Vede buna razı olan kliniklerinde Allah belasını versin
Hatta boş kateterle transfer ediyorlarmış
Bu nakadar acı verici bir olay
Umutların çöp olması
Rabbim öyle kliniklerden ve bu türlü doktorlardan hepimizi korusun🤲❤️
Kendi isimlerini de lekeliyorlar. Biz burada transfer sayısına ve gebe kalma durumlarına göre klinik seçiyoruz. Euro gercekten cok felaket durumda. Suan bu parayı biriktirmek cok cok zor. Krediler cekiyor insanlar. Olmayinca birde borcunu ödemek cok daha zordur. Allah güzel insanlarla karsilastirsin. Ama klinik fark etmeksiniz tabiki herkesin bu isten ticari kazanci var. Kimse senin manevi duygularını önemsemez. Vicdanlilarla karsilasalim İnsAllah

Canım tekrar konuş ben 2 ay önce anlaştım fiyata 4500 eurodan bence ciddi konuşursanız sizede verirler aynı fiyatı, usg isteyen doktorlar hastasını önemseyenlerdir bence , çünkü rahim içi genişliği en net usg ile anlaşılıyor bebeğin gelişebileceği bir ortam mı vs diye , yüksek fiyatlar ödüyoruz iyi karar vermek çok önemli , allah yar ve yardımcımız olsun
Bende ordayımm 🙋🏼‍♀️9 Eylül
Zaza hanım 9 eylulde gttıniz nasıl geçti ? Ben aranıza yeni katıldım. 29 yasındaym amh 0.01 yani umut neredeyse yok donasyon düşünüyorum yeni evlendim 3 ay oldu henüz. Kiev mi öneriyorsunuz ?

Zaza hanım 9 eylulde gttıniz nasıl geçti ? Ben aranıza yeni katıldım. 29 yasındaym amh 0.01 yani umut neredeyse yok donasyon düşünüyorum yeni evlendim 3 ay oldu henüz. Kiev mi öneriyorsunuz ?
Çok geçmiş olsun
Önermek yok burda
Sadece sabırla oku ve kararını kendin ver

Beni ilk yonlendirdikleri doktor hayatimi mahvetti boylelerini allaha havale ediyorum
Bir daha aracı, önerme falan aslaaa. Kendim giderim hiç değilse burdaki doktora pay düşmez. Bence kıbrıs yönlendirene pay verdiği için böyle oluyor.Allah ıslah etsin

EFTALİOS, çok çok geçmiş olsun, canım. İşin zor kısmını atlatdın artık. Tez bir zamanda toparlanırsın inşaAllah😘😘🙏🙏🙏🙏❤️❤️
Cok tesekkur ederim canim. Cok şükür atlattim bin sukur ufak tekek sıkıntılarım var ama olsun bunada şükür. Amiiinnnn.

Temmuz ayı histeroskopi sonrası acaba yenidenmi yapışıklık oldu
Ameliyat yapan doktora gitsen
Yapışıklık yoktu rahmimde sonradan olur mu bilmiyorum t rahim düzeltildi yapışıklık olsaydı ilaçla adet olabilir miydim bilmiyorum ameliyat videolarım var izleyen her doktor çok başarılı diyor ama bilmiyorum 😔

Mesajda benide alıntılamışsınızda ben kievde yaptırmadım , inşallah en doğru kararı verirsiniz🙏🏻

Back