- 13 Kasım 2021
- 13
- 59
- 8
- 52
Öyle mi insanın kafası karışıyor ...o kadar çok merkez var ki Elit savaş Özyiğit var oda profosor ...ama donor konusunda british ivf daha iyi gibi geldi bana sanki ...benim tek sansim var ..olacaksa ilkinde olur diyorum kısmetse ...merkezide doğru seçmek istiyorum maddi ve manevi üzülmemek icin britiths ivf de bebek sahibi olanlar deneyimlerini yazsalar ne iyi olurBenim kıbrısta britishte tedavilerim olmuş
Her zaman dedim ve diyeceyem,kıbrısta en kaliteli merkez british ivf
Canim okadar iyi anliyorumki seni en zorudur merkez secmek aylarca kafa patlatiyorsun omu bumu diye gercekten maddi ve manevi anlamda uzun bir yol.nereyi secersen sec insallah ilk denemende hamile kalirsinÖyle mi insanın kafası karışıyor ...o kadar çok merkez var ki Elit savaş Özyiğit var oda profosor ...ama donor konusunda british ivf daha iyi gibi geldi bana sanki ...benim tek sansim var ..olacaksa ilkinde olur diyorum kısmetse ...merkezide doğru seçmek istiyorum maddi ve manevi üzülmemek icin britiths ivf de bebek sahibi olanlar deneyimlerini yazsalar ne iyi olur
Allahım şifa versin cnm . Acıkmı kapalımı olacak amelıyatın . Hic stres yapma allahın izniyle sonu güzel olacakKizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Cok tesekkur ederim canim benim.allah hepinizden razi olsun. Sizin dualarinizla insallah hersey yolunda gidecek.korkuyu attim artik yarin sabahi bekliyorum sabah saat 09.00 da olucaksin dedi doktor.tum hazirligimi yaptim.Şimdiden geçmiş olsunn canmmAllah yardımcın olsunn dualarımız seninle Herşey çok daha güzel olacak sonrasında bebeklerine kavuşacaksınnn inşş
Canimm cok tesekkur ederim.hem historoskopu hemde laparoskopi olucam doktor kolay olucak dedi .cok şükür üstümdeki stres korku gitti. Okadar alistimki artik ameliyatlara artik sabahi bekliyorum. Insallah yarin kurtulucam ustumden büyük bir yük kalkicakAllahım şifa versin cnm . Acıkmı kapalımı olacak amelıyatın . Hic stres yapma allahın izniyle sonu güzel olacak
Canım bir an evvel toparlarsın inşallah. Bebişlere en elverişli hale gelecek sonrasında her şey çok güzel olacak inşallahCanimm cok tesekkur ederim.hem historoskopu hemde laparoskopi olucam doktor kolay olucak dedi .cok şükür üstümdeki stres korku gitti. Okadar alistimki artik ameliyatlara artik sabahi bekliyorum. Insallah yarin kurtulucam ustumden büyük bir yük kalkicak
Canim cok tesekkur ederim insallah guzel haberler veririm sizlere amiiinnn insallahh hersey guzel olurCanım bir an evvel toparlarsın inşallah. Bebişlere en elverişli hale gelecek sonrasında her şey çok güzel olacak inşallah
Ameliyat başarılı ağrısız geçer inşallahKizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Canim cok tesekkur ederim❤❤❤❤ insallah canim insallah sıkıntısız atlatirim yarin.Ameliyat başarılı ağrısız geçer inşallahHerşey Cook güzel olacak gerilme imtihanıni kolay eylesin rabbim dualarımız seninle
Ağrısız sızısız gecsin inşallahCanim cok tesekkur ederim insallah guzel haberler veririm sizlere amiiinnn insallahh hersey guzel olur❤❤❤❤
Canım Allah işini gücünü rast getirsin Su gibi sorunsuz gir çık inşallah canm benimCok tesekkur ederim canim benim.allah hepinizden razi olsun. Sizin dualarinizla insallah hersey yolunda gidecek.korkuyu attim artik yarin sabahi bekliyorum sabah saat 09.00 da olucaksin dedi doktor.tum hazirligimi yaptim.
Canım Allah'ımin izniyle sağlıkla girip ameliyata sağlıkla sorunsuz çıkarsın inşallah. Dualarımız seninle . Yarın güzel günlerin başlangıcı olacak inşallahCok tesekkur ederim canim benim.allah hepinizden razi olsun. Sizin dualarinizla insallah hersey yolunda gidecek.korkuyu attim artik yarin sabahi bekliyorum sabah saat 09.00 da olucaksin dedi doktor.tum hazirligimi yaptim.
Canim zumrom insallah hersey daha iyi olucak.haber veririm yarin canim.Canım Allah'ımin izniyle sağlıkla girip ameliyata sağlıkla sorunsuz çıkarsın inşallah. Dualarımız seninle . Yarın güzel günlerin başlangıcı olacak inşallahbizi habersiz bırakma
Aminn canim benim insallahhhCanım Allah işini gücünü rast getirsin Su gibi sorunsuz gir çık inşallah canm benim
Canim cok tesekkur ederim insallahh sıkıntısız gecerAğrısız sızısız gecsin inşallahRabbim sağlık versin
Amiiinnnnn canim amin cok tesekkur ederim.insallah hersey guzel gecer.İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçer allahım yardımcın olsun canım
Çok geçmiş olsun ...Canimm cok tesekkur ederim.hem historoskopu hemde laparoskopi olucam doktor kolay olucak dedi .cok şükür üstümdeki stres korku gitti. Okadar alistimki artik ameliyatlara artik sabahi bekliyorum. Insallah yarin kurtulucam ustumden büyük bir yük kalkicak
Geçmiş olsun ağrısız sizisiz geçsin bitsin insallahHer sey yolunda gitsin, hemencecik toparla insallah. Sorun cozulsun
ederim canim benim❤❤❤ insallah sorunsuz sıkıntısiz atlatirimÇok geçmiş olsun ...
Geçmiş olsun ağrısız sizisiz geçsin bitsin insallah
Canim sansin bol olsun yarin hayirlisiyla bunu da atlatacaksin sonra gelsin bebislerKizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?