Canim benim cok tesekkur ederim cok şükür bende yarin kurtuluyorum.insallah senin icinde guzel olur herseyCanim sansin bol olsun yarin hayirlisiyla bunu da atlatacaksin sonra gelsin bebislerrabbim su gibi tertemiz bir sekilde ameliyatini gerceklestirsin ben de dun gittim tam kesinlestirmedik ama haftaya benimde histereskopi ve laparoskopim yapilacak islerimi ayarlamam lazim cunku
Kuzum her sey cok cok guzel olacak
Her şey çok güzel olucak, inşaAllahKizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Canim cok tesekkur ederim❤❤❤ insallah hersey guzel geçerHer şey çok güzel olucak, inşaAllah
Amin canım benim AminAllah razi olsun annem. Alah herkese hayirli kapilarvacsin. Allah kimseyi kimsrnin arkasindan baktirmasin insalljh...
Canimm benim cok tesekkur ederim.❤❤❤❤❤ insallah hersey yolunda gider
Günaydın canımmmmm yeni bir hafta yeni bir gün sana güzellikler bol şans getirsinCan kizlar,kardeslerim dualarini eksik etmeyen herkese cok cok tesekkur ederim. unuttuklarim olduysada affola. Ameliyattan sonra görüşmek uzere.hepiniz iyiki varsiniz❤❤❤❤❤
Can kizlar,kardeslerim dualarini eksik etmeyen herkese cok cok tesekkur ederim. unuttuklarim olduysada affola. Ameliyattan sonra görüşmek uzere.hepiniz iyiki varsiniz❤❤❤❤❤
gelmiş geçmiş olsun inşallah, Allah şifa versinCan kizlar,kardeslerim dualarini eksik etmeyen herkese cok cok tesekkur ederim. unuttuklarim olduysada affola. Ameliyattan sonra görüşmek uzere.hepiniz iyiki varsiniz❤❤❤❤❤
İnşallah her şey çok kolay,ağrısız,sızısız geçsinCan kizlar,kardeslerim dualarini eksik etmeyen herkese cok cok tesekkur ederim. unuttuklarim olduysada affola. Ameliyattan sonra görüşmek uzere.hepiniz iyiki varsiniz❤❤❤❤❤
rabbim yardımcın olsun canım benim sağlıkla bundan da kurtul hayırlısıyla darısı benim başıma dualarım seninle canım ağrısız sızısız kolay geçmiş olsunCan kizlar,kardeslerim dualarini eksik etmeyen herkese cok cok tesekkur ederim. unuttuklarim olduysada affola. Ameliyattan sonra görüşmek uzere.hepiniz iyiki varsiniz❤❤❤❤❤
Eftalioscugum ameliyatin sifan olsun ! yakin zamanda saglikla toparlanip tedaviye basladiginin guzel haberini de alalimKizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Günaydın canim ameliyat nasıl geçti ,çıktın mı inşallah rahat geçmiştir merak ettim müsait olunca yaz..Cok tesekkur
ederim canim benim❤❤❤ insallah sorunsuz sıkıntısiz atlatirim
Allah kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin ,şifa olsun bebişler mükafatı olsun ,artık bu sıkıntılar son bulsun inşallahCan kizlar,kardeslerim dualarini eksik etmeyen herkese cok cok tesekkur ederim. unuttuklarim olduysada affola. Ameliyattan sonra görüşmek uzere.hepiniz iyiki varsiniz❤❤❤❤❤
Hep güzel haberlerini alırız inşallah canımCan kizlar,kardeslerim dualarini eksik etmeyen herkese cok cok tesekkur ederim. unuttuklarim olduysada affola. Ameliyattan sonra görüşmek uzere.hepiniz iyiki varsiniz❤❤❤❤❤
Hayırlı haberlerını beklıyoruz cnm Rabbim şifa versinCan kizlar,kardeslerim dualarini eksik etmeyen herkese cok cok tesekkur ederim. unuttuklarim olduysada affola. Ameliyattan sonra görüşmek uzere.hepiniz iyiki varsiniz❤❤❤❤❤
Hayırlı olsun transferinizS Shine Star canim bn british de basladim tedavi hatta cumartesi gunu transferim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?