- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
AmiiiiiiiiinnnnnnCook sevindim bool bebisli bir ay olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiiiiiiiiinnnnnnCook sevindim bool bebisli bir ay olur inşallah
Hayırlı olsunn Vardır her işte bir hayır şimdiye kısmetmiş bebeklerini de alıp döneceksin innnşşDualarım seninle ve bütüüün kasım ayı ekibiyle hepinizle aslında ❤işleriniz yokunda gitsin su gibi aksınn Allah yardımcımız olsunnKızlar merhaba. Hatırlayanlar vardır belki transfer için uçuşundan dört gün önce korona olan talihsiz kadını
Tüm tedavi iptal olmuştu yeniden başladık ve 19 Kasım’da ben de Kievde olacağım.
Bu sefer hiçbir aksilik olmaz bebişlerimi alıp gelirim inşallah. Hepinizden dua bekliyorum. Kasım ayı da bol bereketli olsun yeni yıla karnımızda bebeklerimizle girelim inşallah
Tamam gidicem bi sıkıntı var sanki daha onceki kurtajlarda hic boyle bi sorun yasamamistim adetimde hic gecikme yasamadim 6ay lucrin kullanmaktan kaynaklı gecikme olabilir aceleci davranmayım dedim ama 2ayı geçti artık izin günümde gidicemO pıhtılar bazen rahim içinin yapışmasına veya endometrit oluşmasına neden oluyor
Bence git doktor kontrol etsin
Sonra rahimi toplamak zor
İnşallah hiç bir sorunun çıkmadan bu işinde çözülürTamam gidicem bi sıkıntı var sanki daha onceki kurtajlarda hic boyle bi sorun yasamamistim adetimde hic gecikme yasamadim 6ay lucrin kullanmaktan kaynaklı gecikme olabilir aceleci davranmayım dedim ama 2ayı geçti artık izin günümde gidicem
Amin zazam inşallahİnşallah hiç bir sorunun çıkmadan bu işinde çözülür
Aynen canım ya başıma iş açmadan haftalık iznimde gidicemCanim doktora görün biliyorsun bendede ayni sorun var bende cikolata kisti cikti. Tavsiyem hemen görün doktara hic soğan kuruyle falan ugrasma bir iyice baktir .
Allah razi olsun canim benim.Hepimizin guzel haberleri olsun dilerim.Insallah senin de güzel haberlerin gelsin canim
Ben de kocaman öptüm
Hep aklımdaydın, sormaya tereddüt ediyordum.. Çok çoook sevindim, Müphemcimmm.. Hayırlısıyla gidin güzel müjdeli haberlerle geniş aile olarak dönün Bebişlerin sana sımsıkı tutunsun, yeni yıl güzel başlangıçlara vesile olsun, inşaallahKızlar merhaba. Hatırlayanlar vardır belki transfer için uçuşundan dört gün önce korona olan talihsiz kadını
Tüm tedavi iptal olmuştu yeniden başladık ve 19 Kasım’da ben de Kievde olacağım.
Bu sefer hiçbir aksilik olmaz bebişlerimi alıp gelirim inşallah. Hepinizden dua bekliyorum. Kasım ayı da bol bereketli olsun yeni yıla karnımızda bebeklerimizle girelim inşallah
Allah razi olsun annem. Alah herkese hayirli kapilarvacsin. Allah kimseyi kimsrnin arkasindan baktirmasin insalljh...K kliniferter bacımmm dün gibi hatırlıyorum kliniğe gidip, gelişini hatta orda sadece 1 kase çorba içtigini
Efe paşayı kucağına sağlıkla almana çok sevindim hersey gönlünce olsun arkadaşım öpüyorum evladını seni
AmiiiiinñnnnAllah razi olsun annem. Alah herkese hayirli kapilarvacsin. Allah kimseyi kimsrnin arkasindan baktirmasin insalljh...
Dualar sizinle tum kasim ekibi.. gebeler cogalsin her eve bebek gelsinKızlar merhaba. Hatırlayanlar vardır belki transfer için uçuşundan dört gün önce korona olan talihsiz kadını
Andrey whatsaptan yazdı canımNasıl ? Benim haberim yok
Biz her defa çıktısını çıkardıkKızlar kieve girişte davetiye yi telefondan göstersek olur mu?