Guzel haberlerinizi bekliyoruz…S Shine Star canim bn british de basladim tedavi hatta cumartesi gunu transferim oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel haberlerinizi bekliyoruz…S Shine Star canim bn british de basladim tedavi hatta cumartesi gunu transferim oldu
Güzel haberlerını beklıyoruz Bebıslerın sımsıkı sarılsın sana inşallahS Shine Star canim bn british de basladim tedavi hatta cumartesi gunu transferim oldu
Amin canim hepimize insallahHayırlı olsun transferiniz
Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
Insallah hepimiz pozitif sonuclar aliriz ❤Guzel haberlerinizi bekliyoruz…
Amin canim insallahGüzel haberlerını beklıyoruz Bebıslerın sımsıkı sarılsın sana inşallah
S Shine Star canim bn british de basladim tedavi hatta cumartesi gunu transferim oldu
Selam Umut ,süper insallahGüzel haberlerını beklıyoruz Bebıslerın sımsıkı sarılsın sana inşallah
Ne güzel inşallah yakında iyi haberlerini alicaz ..inşallah bebisler sımsıkı tutunacak annesine ..dualarım seninle canım ben daha görüşme aşamalarındayim.Filiz hn istenen testleri attı ..rahim flimi çekmek gerekiyormuş bir de .hazırlıklarımı yapicam yavaş yavaş nasıl ilerliyor pek bilgim yok .burdan okuyup herkesin tecrübelerinden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum .S Shine Star canim bn british de basladim tedavi hatta cumartesi gunu transferim oldu
Hayırlı olsun umutS Shine Star canim bn british de basladim tedavi hatta cumartesi gunu transferim oldu
Aslına kalırsa 2500 sayfadan okusan çok şeyler öyrenirsinSelam Umut ,süper insallah
Ne güzel inşallah yakında iyi haberlerini alicaz ..inşallah bebisler sımsıkı tutunacak annesine ..dualarım seninle canım ben daha görüşme aşamalarındayim.Filiz hn istenen testleri attı ..rahim flimi çekmek gerekiyormuş bir de .hazırlıklarımı yapicam yavaş yavaş nasıl ilerliyor pek bilgim yok .burdan okuyup herkesin tecrübelerinden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum .
memnun kaldın mı doktor bey den ? Merkezden ? Doktor için hiç yorum bulamadım ben ....
Teste kadar heycanla bekliyceksin ...sakin bu süreçte stres yapma.... kucak dolusu sevgiler
Canim benim doktorum tolga tuna britishe geceli cok olmaSelam Umut ,süper insallah
Ne güzel inşallah yakında iyi haberlerini alicaz ..inşallah bebisler sımsıkı tutunacak annesine ..dualarım seninle canım ben daha görüşme aşamalarındayim.Filiz hn istenen testleri attı ..rahim flimi çekmek gerekiyormuş bir de .hazırlıklarımı yapicam yavaş yavaş nasıl ilerliyor pek bilgim yok .burdan okuyup herkesin tecrübelerinden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum .
memnun kaldın mı doktor bey den ? Merkezden ? Doktor için hiç yorum bulamadım ben ....
Teste kadar heycanla bekliyceksin ...sakin bu süreçte stres yapma.... kucak dolusu sevgiler
Canim bnm doktorum yeni gecis yapti britishe ben memnun kaldim 2 merkez arasinda kalmistim bnde karar vermesi biraz zor ama burdaki yazilan tecrubeleri okursan yardimci olucaktirSelam Umut ,süper insallah
Çok sagol Zaza çim ne kadar iyisin ...2500 lere bakmadim hiç akşam eve geçince okuycamAslına kalırsa 2500 sayfadan okusan çok şeyler öyrenirsin
Bol bol anlatılmış o merkez
Eski adı bahçeciydi
Şimdi British
Çok babacan baş hekimi var Hasan Bankeroğlu
Bizlerden Tamara orda tedavi görüyor
Omayram orda gebe kaldı
Sadece sayfayı oku
Çok şükür .Allah yardımcısı olsun imtihanını kolay gecirsnKızlar Eftaliosum ameliyat oldu ve çok şükür çok iyi
Şuan kolunda serumlar olduğu için buraya giremiyor ben haber verim dedim
İnşallah yarın doktoru ne yaptığını söyliyecek ve tabırcu olucak
Cok sukur gelmis gecmis olsun.. tum sorunlar cozulsun..Kızlar Eftaliosum ameliyat oldu ve çok şükür çok iyi
Çok şükürKızlar Eftaliosum ameliyat oldu ve çok şükür çok iyi
Çok şükür atlattı.Kızlar Eftaliosum ameliyat oldu ve çok şükür çok iyi
gözümüz aydın zazam inşallah her şey yolunda gitmiştir hadi bakalım bebeğimiz için son adımdı bu şimdi sağlıkla gebe kalmaya rabbim emeklerimizin acılarımızın karşılığını bebekle mükafatlandırır inşallahKızlar Eftaliosum ameliyat oldu ve çok şükür çok iyi
Selam Eftalios tan haber var mı ! Nasıl oldu taburcu ettiler miKızlar Eftaliosum ameliyat oldu ve çok şükür çok iyi
SelamSelam Eftalios tan haber var mı ! Nasıl oldu taburcu ettiler mi