• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim sansin bol olsun yarin hayirlisiyla bunu da atlatacaksin sonra gelsin bebisler 😍😍 rabbim su gibi tertemiz bir sekilde ameliyatini gerceklestirsin ben de dun gittim tam kesinlestirmedik ama haftaya benimde histereskopi ve laparoskopim yapilacak islerimi ayarlamam lazim cunku
Kuzum her sey cok cok guzel olacak ❤️🙏🙏🙏
Canim benim cok tesekkur ederim cok şükür bende yarin kurtuluyorum.insallah senin icinde guzel olur hersey🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤

Can kizlar,kardeslerim dualarini eksik etmeyen herkese cok cok tesekkur ederim. unuttuklarim olduysada affola. Ameliyattan sonra görüşmek uzere.hepiniz iyiki varsiniz❤❤❤❤❤
Günaydın canımmmmm yeni bir hafta yeni bir gün sana güzellikler bol şans getirsin 🙏🍀🐞 artık adım adım yaklaşıyorsun mutlu sona 😍 tez zamanda iyileşirsin inşallah 🙏 evlatlarına kavuşacağın günler geliyor bundan sonrası çok güzel olacak 🐣🐥🌻🌹💐

Can kizlar,kardeslerim dualarini eksik etmeyen herkese cok cok tesekkur ederim. unuttuklarim olduysada affola. Ameliyattan sonra görüşmek uzere.hepiniz iyiki varsiniz❤❤❤❤❤

Çok güzel ve başarılı bir ameliyat olacak inşallah 🤲 sonrasında evladına kavuşunca bu günleri unutacaksın ♥️ güzel haberlerini bekliyoruz ♥️😘

İnşallah her şey çok kolay,ağrısız,sızısız geçsin
Ameliyat sonrası doktordan iyi bilgi al ne yaptığına dair❤️

rabbim yardımcın olsun canım benim sağlıkla bundan da kurtul hayırlısıyla darısı benim başıma dualarım seninle canım ağrısız sızısız kolay geçmiş olsun :dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Allah kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin ,şifa olsun bebişler mükafatı olsun ,artık bu sıkıntılar son bulsun inşallah 🙏

Hayırlı haberlerını beklıyoruz cnm Rabbim şifa versin 🥰

Back