Benim kıbrısta britishte tedavilerim olmuşSelam arkadaşlar ,
British ivf da yumurta donasyonu yaptıran oldu mu ? Dr Hasan bey var galiba ...bugün ön bilgi aldım koordinatorden .Bende araştırmalarıma yeni başladım pek bilgim yok ...tek çarem donasyon malesef yaştan dolayı amh im cok düşükkk ...
Havalimanında çikartabilirim İnşallahBiz her defa çıktısını çıkardık
Çıkartır,ters bir polise denk gelirsin Allah korusun
Günaydın cikartamazsan da dert etme rahat ol biz yoldayken davetiye geldi elimize cikartma imkanımız olmadı telefondan gösterdik. İşlerin rast gitsin inşallahHavalimanında çikartabilirim İnşallah
Günaydın, amin inşallahGünaydın cikartamazsan da dert etme rahat ol biz yoldayken davetiye geldi elimize cikartma imkanımız olmadı telefondan gösterdik. İşlerin rast gitsin inşallah
Unuturmuyuz seni hiçKızlar merhaba. Hatırlayanlar vardır belki transfer için uçuşundan dört gün önce korona olan talihsiz kadını
Tüm tedavi iptal olmuştu yeniden başladık ve 19 Kasım’da ben de Kievde olacağım.
Bu sefer hiçbir aksilik olmaz bebişlerimi alıp gelirim inşallah.Hepinizden dua bekliyorum. Kasım ayı da bol bereketli olsun yeni yıla karnımızda bebeklerimizle girelim inşallah
Canım nihayet sıra sana geldi. En büyük adımı atmış olacaksın, sonrası su gibi berrak berrak akıp yolunu bulsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyor olacağız.Kizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Kuzumm hiç germe kendiniKizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Allah şifa versin canım tez vakitte iyileşip tedavine başlarsın inşallah hiç gerilme sakin ol ve sonrasında ki mutluluğu düşün hayırlısıyla evlatlarına kavuşmana az kaldıKizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Her sey yolunda gitsin, hemencecik toparla insallah. Sorun cozulsunKizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Aynen canim cok sukur nihayet gun geldi catti.cok tesekkur ederimCanım nihayet sıra sana geldi. En büyük adımı atmış olacaksın, sonrası su gibi berrak berrak akıp yolunu bulsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyor olacağız.şimdiden geçmiş olsun sana.
Cok tesekkur ederim canim ❤❤❤.haber vericem yarin. Cok sukur ki bitecek rahim temizlenmis olacak artik gerisi kolay.Kuzumm hiç germe kendini
Allahın izniyle olacaksın ameliyatını geçip gidecek.
İçini ferah tut
Sonrasında da tedavine başlayacaksın.
Tertemiz rahimle bebişlerini bekleyeceksin.
Olmasan ameliyatı bu şekilde gebeliğe engel olacak.
Ameliyattan çıkınca haber verirsin bize
❤❤❤❤❤ insallahhh rabbim den tek dilegim bu simdilikAllah şifa versin canım tez vakitte iyileşip tedavine başlarsın inşallah hiç gerilme sakin ol ve sonrasında ki mutluluğu düşün hayırlısıyla evlatlarına kavuşmana az kaldı❤
İçini ferah tutKizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Şimdiden geçmiş olsunn canmmKizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?