Benim kıbrısta britishte tedavilerim olmuş
Her zaman dedim ve diyeceyem,kıbrısta en kaliteli merkez british ivf

Günaydın cikartamazsan da dert etme rahat ol biz yoldayken davetiye geldi elimize cikartma imkanımız olmadı telefondan gösterdik. İşlerin rast gitsin inşallah
Günaydın, amin inşallah biz de çıkaramazsak telefondan gösteririr o zaman teşekkür ederim

Unuturmuyuz seni hiç demekki senin için hayırlı olan vakit simdiymis hadi inşallah su gibi git şu gibi gel

Kizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Canım nihayet sıra sana geldi. En büyük adımı atmış olacaksın, sonrası su gibi berrak berrak akıp yolunu bulsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyor olacağız. şimdiden geçmiş olsun sana.

Kizlar canlar yarin sabah ameliyat oluyorum biraz gerginim ama birazda icim rahat hersey olup bitecek
Kuzumm hiç germe kendini
Allahın izniyle olacaksın ameliyatını geçip gidecek.
İçini ferah tut
Sonrasında da tedavine başlayacaksın.
Tertemiz rahimle bebişlerini bekleyeceksin.
Olmasan ameliyatı bu şekilde gebeliğe engel olacak.
Ameliyattan çıkınca haber verirsin bize

Allah şifa versin canım tez vakitte iyileşip tedavine başlarsın inşallah hiç gerilme sakin ol ve sonrasında ki mutluluğu düşün hayırlısıyla evlatlarına kavuşmana az kaldı

Cok tesekkur ederim canim insallah guzel olucak hersey❤❤❤❤

Canım nihayet sıra sana geldi. En büyük adımı atmış olacaksın, sonrası su gibi berrak berrak akıp yolunu bulsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyor olacağız. şimdiden geçmiş olsun sana.
Aynen canim cok sukur nihayet gun geldi catti.cok tesekkur ederim❤❤❤❤❤

Cok tesekkur ederim canim ❤❤❤.haber vericem yarin. Cok sukur ki bitecek rahim temizlenmis olacak artik gerisi kolay.

Allah şifa versin canım tez vakitte iyileşip tedavine başlarsın inşallah hiç gerilme sakin ol ve sonrasında ki mutluluğu düşün hayırlısıyla evlatlarına kavuşmana az kaldı
❤❤❤❤❤ insallahhh rabbim den tek dilegim bu simdilik

Şimdiden geçmiş olsunn canmmAllah yardımcın olsunn dualarımız seninle Herşey çok daha güzel olacak sonrasında bebeklerine kavuşacaksınnn inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…