Hayırlı olsunn Vardır her işte bir hayır şimdiye kısmetmiş bebeklerini de alıp döneceksin innnşşDualarım seninle ve bütüüün kasım ayı ekibiyle hepinizle aslında ❤işleriniz yokunda gitsin su gibi aksınn Allah yardımcımız olsunn

O pıhtılar bazen rahim içinin yapışmasına veya endometrit oluşmasına neden oluyor
Bence git doktor kontrol etsin
Sonra rahimi toplamak zor
Tamam gidicem bi sıkıntı var sanki daha onceki kurtajlarda hic boyle bi sorun yasamamistim adetimde hic gecikme yasamadim 6ay lucrin kullanmaktan kaynaklı gecikme olabilir aceleci davranmayım dedim ama 2ayı geçti artık izin günümde gidicem

İnşallah hiç bir sorunun çıkmadan bu işinde çözülür

Canim doktora görün biliyorsun bendede ayni sorun var bende cikolata kisti cikti. Tavsiyem hemen görün doktara hic soğan kuruyle falan ugrasma bir iyice baktir .
Aynen canım ya başıma iş açmadan haftalık iznimde gidicem

Hep aklımdaydın, sormaya tereddüt ediyordum.. Çok çoook sevindim, Müphemcimmm.. Hayırlısıyla gidin güzel müjdeli haberlerle geniş aile olarak dönün Bebişlerin sana sımsıkı tutunsun, yeni yıl güzel başlangıçlara vesile olsun, inşaallah

Kasım ayı ekibindeki sevgili dostlar, hepiniz bedeninizde minik nefeslerle dönmeniz dileğiyleee.. dualarımızda olacaksınız, Rabbim sizler için en güzelini en hayırlısını nasip etsin

Allah razi olsun annem. Alah herkese hayirli kapilarvacsin. Allah kimseyi kimsrnin arkasindan baktirmasin insalljh...

Dualar sizinle tum kasim ekibi.. gebeler cogalsin her eve bebek gelsin
Biz kalanlari da unutmasin rabbim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…